Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Merel Timmerhuis

Merel is een hele open en nuchtere persoonlijkheid. Haar aanpak is gestructureerd en onderbouwd, en dat helpt om steeds een stapje verder te komen. Door haar manier van werken leer je jezelf tot in de kern goed kennen, en accepteren. Dat is een hele fijne basis om dingen in je leven te veranderen!

- Anoniem

Het was makkelijk praten met haar. Waar toepasselijk spreekt ze ook uit eigen ervaringen en dit was erg fijn. Merèl luistert actief mee en stelt je gerust. Ik heb meer besef over mezelf en m'n zelfvertrouwen etc. Hierdoor weet ik beter waarom ik op bepaalde dingen op een bepaalde manier reageer en hier kan ik weer mee verder.

- Anoniem

Ze geeft een vertrouwd gevoel en stelt me heel erg op mijn gemak. Ik weet hoe ik met mijn gevoelens om moet gaan en hoe ik meer tijd voor mij alleen kan inplannen.

- Anoniem

Merel geeft een vertrouwd gevoel en stelt me heel erg op mijn gemak. Ik heb geen moment gehad dat ik niet zeker wist of ik iets wel durfde te zeggen.

- Anoniem

Ik ben meer bewust van mijn gedachten, gevoelens en hierdoor niet zo van slag van mijzelf.

- Anoniem

“ Merel heeft mij echt geleerd om uit mijn comfortzone te treden. Haar werkwijze met een nuchtere aanpak, verfrissende kijk op hoe wij gevormd zijn in ons leven en met een sterke focus op mijn doelstelling, hielp enorm om in korte tijd, de essentie van mijn leven op te pakken.”

- Matthijs, 38 (ADD en depressieve klachten)

- Jeanette
Merel Timmerhuis
Merel Timmerhuis
Psycholoog in Hengelo
  • Beoordeling: 4.6 uit 5
    Op basis van 7 ervaringen