Online Psycholoog – Stefanie Rondags

Emoties horen erbij en het is aan jou om daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Als je nooit hebt geleerd om op een constructieve manier over je gevoelens te praten, dan loop je vast. Daar gaan we aan werken tijdens onze gesprekken.

Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden!

Online Psycholoog Stefanie

Mijn naam is Stefanie Rondags, ik ben psycholoog in Amsterdam. In mijn praktijk kun je terecht voor hulp bij angstklachten, depressies en burn-outs, maar ik geef ook individuele relatietherapie.

Het eerste gesprek

Voor het eerste gesprek nodig ik je uit in mijn praktijk in Amsterdam. Ik begin altijd met een vrij uitgebreide intake, want dat vind ik belangrijk. We focussen niet alleen op je klachten, maar kijken ook vanuit een breder perspectief naar jouw leven en wat er precies speelt. Daarnaast vind ik het belangrijk om al meteen in dat eerste gesprek naar de uitkomst te kijken: welk resultaat wil je behalen?

Kracht van het praten

We gaan het probleem op een integrale manier benaderen. Ik hou van diepgang en probeer de onderste steen boven te krijgen. Ik geloof daarbij heel erg in de kracht van praten over de klacht. Het kan vaak al helend werken door het simpelweg over het probleem te hebben. Je komt namelijk vaak pas tot de kern door de vragen van een ander. Dat kenmerkt zeker mijn manier van werken.

Handvatten

Of ik confronterend ben? Ik schuw er in ieder geval niet voor om bepaalde pijnpunten te raken. Maar ik geef je tegelijkertijd ook handvatten om daar op dat moment mee om te gaan. Ik wil namelijk dat je bij dat gevoel blijft en niet ervoor wegrent. Dat gebeurt namelijk vaak in het dagelijks leven: zodra er iets wordt geraakt ga je je bijna automatisch op iets anders concentreren.

Over Stefanie Rondags – Online Psycholoog

Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in psychologie. Ik leende boeken over psychologische onderwerpen bij de bibliotheek en keek tal van documentaires. Het komt waarschijnlijk omdat ik zelf op die leeftijd al met angsten worstelde, en op zoek was naar een oplossing. Daarnaast heb ik het altijd leuk gevonden om naar mensen te kijken en ze te observeren. Een studie psychologie lag dus heel erg voor de hand.

Eigen praktijk

Na mijn opleiding heb ik een tijdje in loondienst gewerkt, maar ik vind het toch fijner om mijn eigen ding te doen. Die ruimte kreeg ik niet bij de grote zorginstellingen. Dan had ik twintig minuten om een hele intake te doen, maar ik geloof niet dat dat werkt. Daarom ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Vaardigheden

Wat mijn werk zo mooi maakt is de transformatie. Cliënten komen binnen met een bepaalde klacht en na verloop van tijd is niet alleen de problematiek verminderd, maar hebben ze ook de vaardigheden in huis om andere zaken in het leven aan te pakken. Ik zie de mensen dus echt op meerdere gebieden groeien. Iemand heeft ontdekt wat hij of zij waardevol vindt in het leven en wat nodig is om dat te bereiken.

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Aanpassingsproblematiek
 • Hechtingsproblematiek
 • Relatieproblemen (indiv.)
 • Verslaving
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Online therapie
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Relatietherapie
 • Talen

  Nederlands

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Stefanie Rondags:

 • Beoordeling: 5 uit 5. Op basis van 11 ervaringen
 • "Super geholpen, buiten het goede luisteren ook hele fijne (praktische) adviezen gekregen :)"

  - Anoniem

  Ik ben heel tevreden met mijn behandeling bij Stefanie Rondags. Ik heb al eerder bij een aantal psychologen gelopen, maar daar had ik geen goede ervaringen mee. Ik von hen wat zijig en te onpersoonlijk. Daardoor wilde ik eigenlijk niet nog een keer ergens mee starten. Dat is natuurlijk persoonlijk, maar met Stefanie had ik wel direct een goede klik en voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik vind het prettig dat de behandeling bij haar niet alleen heel effectief was, maar ook efficiënt. Ze werkt heel transparant. Ik vind haar verder heel toegankelijk en down to earth. Gewoon een tof persoon ook. Als ik nog eens een psycholoog nodig heb kies ik zeker weer voor haar.

  - Anoniem

  Door de sessies bij Stefanie heb ik minder twijfels en ik heb geleerd om meer op mijn eigen gevoel te vertrouwen.

  - Anoniem

  Ik heb Stefanie ervaren als een intelligente en sympathieke dame die gericht te werk gaat. Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. De behandelingsduur was vrij kort, maar krachtig. Zij heeft mij goed op weg geholpen in het verkrijgen van meer inzicht in de oorzaken en werking van bepaalde negatieve gedachtepatronen.

  - K.

  Ik heb Stefanie ervaren als een heel warme en betrokken behandelaar. Ik voelde me direct bij haar op mijn gemak en verbaasde me over mijn eigen openheid naar haar. Ik begrijp mezelf nu beter. Veel puzzelstukjes zijn op z’n plek gevallen. Stefanie heeft me laten inzien dat open en eerlijk zijn over dat wat er in me leeft, hoe moeilijk dat soms ook is, me veel kan opleveren. Ik ben er in elk geval een stuk authentieker door geworden en heb enkele van mijn vriendschappen en de band met mijn moeder kunnen versterken. Ook is er op andere vlakken van mijn leven veel veranderd, zoals mijn werk en mijn hobby’s. Een nieuwe liefde heb ik nog niet, maar ik heb het nu wel helder voor mezelf wat ik precies wil en dat is ook veel waard. 

  - S.

  Ik ben heel blij met het resultaat van mijn behandeling. Ze heeft me goede handvaten gegeven om me niet meer zo’n sociale onbenul te voelen. Ik ben nu ook trotser op mezelf, omdat ik meer doe. Soms speelt de onzekerheid nog wel op, maar dan laat ik die er gewoon even zijn en adem ik diep in en uit. Ik probeer niets meer te laten uit angst, maar luister meer naar wat ik belangrijk vind en doe dat dan ook. Mijn spiekbrief zit nog altijd in mijn portemonnee, die kan ik inmiddels dromen. Bedankt voor alle hulp.

  - N.

  Ik wist eigenlijk niet goed waarvoor ik precies in behandeling ging. Ik was onrustig en voelde me vaak somber, maar wist niet waardoor dat kwam. In de gesprekken kwam ik erachter dat ik een lage eigenwaarde had en deze probeerde te verbeteren door veel met mannen af te spreken. Ik heb nu veel meer rust en doel in mijn leven. Ik weet beter wat ik waard ben en wat ik wil. Stefanie was een fijne psycholoog, echt een aanrader! Ze is heel toegankelijk en warm. Het gaat nu prima, maar mocht ik tzt nog gesprekken willen dan kan ik altijd bij haar terecht, dat voelt prettig.

  - L.

  Via de zoekterm 'liefdesverslaving' op Google kwam ik op 1 van Stefanie's blogs terecht. Deze waren voor mij zo herkenbaar dus ik wist dat zij mij meer kon vertellen over mijn verslaving om telkens maar verliefd te zijn/worden. De paar gesprekken die ik met haar heb gevoerd waren een enorme eye-opener en ik heb mijn rust en vrede hierin gevonden. Ik weet dankzij Stefanie hoe ik het beste kan handelen en dat ik niet de enige ben die hier mee te maken heeft. Daarnaast heeft ze me ook nog wat handvatten gegeven om beter met angstklachten om te gaan. Verder is ze een heel mooi en warm persoon en duidelijk in haar werkwijze. Stefanie, ik ben erg blij dat ik jou heb ontmoet en zal zeker bij je terugkomen mocht ik behoefte hebben aan een positieve peptalk!

  - L.

  Bijna 60 jaar en nog nooit een psycholoog nodig gehad, maar nu ineens wel en zelf maar op zoek gegaan naar een psycholoog. En zo bij Stefanie terecht gekomen. Vanaf het 1e gesprek me erg op mijn gemak gevoeld bij haar. Een warm mens en erg betrokken bij de client. Stefanie heeft mij wat handvatten aangereikt waardoor ik toch wat anders tegen mijn probleem aankijk nu. Het probleem zelf blijft dat kan niemand natuurlijk wegnemen, maar ik kan er nu toch iets anders mee om gaan. Dank je wel Stefanie voor je hulp. Mocht er ooit nog verandering komen laat ik je dit zeker weten. 

  - Els

  Stefanie luistert goed, stelt de juiste vragen en is warm en betrokken. Zij heeft mij erg goed geholpen bij een gebroken hart en om alles weer op een rijtje te krijgen. Ik raad haar ten zeerste aan!

  - C.

  Ik kan coaching door Stefanie zeker aanraden. Deze manier van coachen geeft nieuwe inzichten bij bepaalde gewoontes, patronen en gedrag. Stefanie kan dit op een manier waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt en kwetsbaar durft op te stellen.

  - A.
  Stefanie Rondags
  Stefanie Rondags
  Online Psycholoog in Online

  Beoordeling: 5 uit 5
  Op basis van 11 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Buiten kantoortijden
  Bel: 085-4014720
  Stefanie Rondags

  Stefanie Rondags

  • Geen wachtlijst
  • Buiten kantoortijden

  Online Psycholoog – Stefanie Rondags

  Emoties horen erbij en het is aan jou om daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Als je nooit hebt geleerd om op een constructieve manier over je gevoelens te praten, dan loop je vast. Daar gaan we aan werken tijdens onze gesprekken.

  Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden!

  Online Psycholoog Stefanie

  Mijn naam is Stefanie Rondags, ik ben psycholoog in Amsterdam. In mijn praktijk kun je terecht voor hulp bij angstklachten, depressies en burn-outs, maar ik geef ook individuele relatietherapie.

  Het eerste gesprek

  Voor het eerste gesprek nodig ik je uit in mijn praktijk in Amsterdam. Ik begin altijd met een vrij uitgebreide intake, want dat vind ik belangrijk. We focussen niet alleen op je klachten, maar kijken ook vanuit een breder perspectief naar jouw leven en wat er precies speelt. Daarnaast vind ik het belangrijk om al meteen in dat eerste gesprek naar de uitkomst te kijken: welk resultaat wil je behalen?

  Kracht van het praten

  We gaan het probleem op een integrale manier benaderen. Ik hou van diepgang en probeer de onderste steen boven te krijgen. Ik geloof daarbij heel erg in de kracht van praten over de klacht. Het kan vaak al helend werken door het simpelweg over het probleem te hebben. Je komt namelijk vaak pas tot de kern door de vragen van een ander. Dat kenmerkt zeker mijn manier van werken.

  Handvatten

  Of ik confronterend ben? Ik schuw er in ieder geval niet voor om bepaalde pijnpunten te raken. Maar ik geef je tegelijkertijd ook handvatten om daar op dat moment mee om te gaan. Ik wil namelijk dat je bij dat gevoel blijft en niet ervoor wegrent. Dat gebeurt namelijk vaak in het dagelijks leven: zodra er iets wordt geraakt ga je je bijna automatisch op iets anders concentreren.

  • Aanpassingsproblematiek
  • Hechtingsproblematiek
  • Relatieproblemen (indiv.)
  • Verslaving
  • Zingevingsvragen
  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Online therapie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Relatietherapie
  • Talen

   Nederlands

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Stefanie Rondags:

 • Beoordeling: 5 uit 5. Op basis van 11 ervaringen
 • "Super geholpen, buiten het goede luisteren ook hele fijne (praktische) adviezen gekregen :)"

  - Anoniem

  Ik ben heel tevreden met mijn behandeling bij Stefanie Rondags. Ik heb al eerder bij een aantal psychologen gelopen, maar daar had ik geen goede ervaringen mee. Ik von hen wat zijig en te onpersoonlijk. Daardoor wilde ik eigenlijk niet nog een keer ergens mee starten. Dat is natuurlijk persoonlijk, maar met Stefanie had ik wel direct een goede klik en voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik vind het prettig dat de behandeling bij haar niet alleen heel effectief was, maar ook efficiënt. Ze werkt heel transparant. Ik vind haar verder heel toegankelijk en down to earth. Gewoon een tof persoon ook. Als ik nog eens een psycholoog nodig heb kies ik zeker weer voor haar.

  - Anoniem

  Door de sessies bij Stefanie heb ik minder twijfels en ik heb geleerd om meer op mijn eigen gevoel te vertrouwen.

  - Anoniem

  Ik heb Stefanie ervaren als een intelligente en sympathieke dame die gericht te werk gaat. Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. De behandelingsduur was vrij kort, maar krachtig. Zij heeft mij goed op weg geholpen in het verkrijgen van meer inzicht in de oorzaken en werking van bepaalde negatieve gedachtepatronen.

  - K.

  Ik heb Stefanie ervaren als een heel warme en betrokken behandelaar. Ik voelde me direct bij haar op mijn gemak en verbaasde me over mijn eigen openheid naar haar. Ik begrijp mezelf nu beter. Veel puzzelstukjes zijn op z’n plek gevallen. Stefanie heeft me laten inzien dat open en eerlijk zijn over dat wat er in me leeft, hoe moeilijk dat soms ook is, me veel kan opleveren. Ik ben er in elk geval een stuk authentieker door geworden en heb enkele van mijn vriendschappen en de band met mijn moeder kunnen versterken. Ook is er op andere vlakken van mijn leven veel veranderd, zoals mijn werk en mijn hobby’s. Een nieuwe liefde heb ik nog niet, maar ik heb het nu wel helder voor mezelf wat ik precies wil en dat is ook veel waard. 

  - S.

  Ik ben heel blij met het resultaat van mijn behandeling. Ze heeft me goede handvaten gegeven om me niet meer zo’n sociale onbenul te voelen. Ik ben nu ook trotser op mezelf, omdat ik meer doe. Soms speelt de onzekerheid nog wel op, maar dan laat ik die er gewoon even zijn en adem ik diep in en uit. Ik probeer niets meer te laten uit angst, maar luister meer naar wat ik belangrijk vind en doe dat dan ook. Mijn spiekbrief zit nog altijd in mijn portemonnee, die kan ik inmiddels dromen. Bedankt voor alle hulp.

  - N.

  Ik wist eigenlijk niet goed waarvoor ik precies in behandeling ging. Ik was onrustig en voelde me vaak somber, maar wist niet waardoor dat kwam. In de gesprekken kwam ik erachter dat ik een lage eigenwaarde had en deze probeerde te verbeteren door veel met mannen af te spreken. Ik heb nu veel meer rust en doel in mijn leven. Ik weet beter wat ik waard ben en wat ik wil. Stefanie was een fijne psycholoog, echt een aanrader! Ze is heel toegankelijk en warm. Het gaat nu prima, maar mocht ik tzt nog gesprekken willen dan kan ik altijd bij haar terecht, dat voelt prettig.

  - L.

  Via de zoekterm 'liefdesverslaving' op Google kwam ik op 1 van Stefanie's blogs terecht. Deze waren voor mij zo herkenbaar dus ik wist dat zij mij meer kon vertellen over mijn verslaving om telkens maar verliefd te zijn/worden. De paar gesprekken die ik met haar heb gevoerd waren een enorme eye-opener en ik heb mijn rust en vrede hierin gevonden. Ik weet dankzij Stefanie hoe ik het beste kan handelen en dat ik niet de enige ben die hier mee te maken heeft. Daarnaast heeft ze me ook nog wat handvatten gegeven om beter met angstklachten om te gaan. Verder is ze een heel mooi en warm persoon en duidelijk in haar werkwijze. Stefanie, ik ben erg blij dat ik jou heb ontmoet en zal zeker bij je terugkomen mocht ik behoefte hebben aan een positieve peptalk!

  - L.

  Bijna 60 jaar en nog nooit een psycholoog nodig gehad, maar nu ineens wel en zelf maar op zoek gegaan naar een psycholoog. En zo bij Stefanie terecht gekomen. Vanaf het 1e gesprek me erg op mijn gemak gevoeld bij haar. Een warm mens en erg betrokken bij de client. Stefanie heeft mij wat handvatten aangereikt waardoor ik toch wat anders tegen mijn probleem aankijk nu. Het probleem zelf blijft dat kan niemand natuurlijk wegnemen, maar ik kan er nu toch iets anders mee om gaan. Dank je wel Stefanie voor je hulp. Mocht er ooit nog verandering komen laat ik je dit zeker weten. 

  - Els

  Stefanie luistert goed, stelt de juiste vragen en is warm en betrokken. Zij heeft mij erg goed geholpen bij een gebroken hart en om alles weer op een rijtje te krijgen. Ik raad haar ten zeerste aan!

  - C.

  Ik kan coaching door Stefanie zeker aanraden. Deze manier van coachen geeft nieuwe inzichten bij bepaalde gewoontes, patronen en gedrag. Stefanie kan dit op een manier waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt en kwetsbaar durft op te stellen.

  - A.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.