Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Naima Boukhrissa

Systeemtherapeut

De interactie tussen mensen fascineert me. Deze fascinatie, samen met mijn geloof in een holistisch aanpak van problemen, heeft ervoor gezorgd dat ik systeemtherapeut ben geworden. Ik vind het belangrijk om niet alleen naar jou als individu te kijken, maar ook naar je relaties, omgeving en andere aspecten in je leven die je welzijn kunnen beïnvloeden. Daarnaast geef ik relatietherapie en ben ik ook opgeleid als EFT-relatietherapeut. Met mijn jarenlange ervaring als ouderschapsbemiddelaar binnen hoogconflict scheidingen, heb ik veel kennis van de dynamiek in relaties en conflicten.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd met mijn kinderen en ga ik graag met ze op stap om mooie herinneringen te maken. Om tot rust te komen ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of ga ik zwemmen of een boek lezen om mijn hoofd leeg te maken.

Ik spreek deze talen:

Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Empathisch

Geduldig

Begripvol

Inzichtgevend

Nieuwsgierig

Onbevooroordeeld

„In kwetsbaarheid ligt de kracht van verbinding.“

Altijd een psycholoog - Psyned

Samen aan de slag

Mijn kracht ligt in het analyseren van jouw systeemgerichte context. Hierdoor kan ik jouw klachten, zowel psychisch als fysiek, beter begrijpen en duiden. Met mijn werkwijze geef ik je ondersteunende inzichten en handvatten zodat je meer autonomie ervaart over je eigen handelen en de gebeurtenissen in je leven.

Als systeemtherapeut varieert mijn werk van individuele gesprekken tot ouder- en gezinsgesprekken. Ik maak graag gebruik van creatieve middelen, vooral wanneer ik merk dat praten alleen niet genoeg is. Denk bijvoorbeeld aan het tekenen van emoties, het maken van een levensboek of het gebruiken van foto’s om je herinneringen en emoties te verkennen. Ook wanneer de communicatie tussen jou en je systeem verwijtend en destructief van aard wordt, gebruik ik deze middelen om beweging te krijgen in de communicatie. Het helpt mij bij het schakelen naar dat wat jij als cliënt van mij nodig hebt.

Ik kan je hiermee helpen:

Agressie

Assertiviteit

Negatief zelfbeeld

Relatieproblemen (individueel)

Werkgerelateerde problematiek

Zingevingsvragen

Mijn behandelvormen:

Betrekken van naasten

Coaching

EFT Relatietherapie

Ouderbegeleiding

Psycho-educatie

Relatiegesprekken

Relatietherapie

Scheidingsbegeleiding

Systeemtherapie

Aangesloten bij:

Psyned

NVRG

SKJ

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 118 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

online

Past Naima bij mij?

We vinden het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jou te koppelen aan een psycholoog die bij je past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als je wilt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jouw verhaal en hulpvraag. We bespreken jouw voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke psycholoog jou goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start behandeling

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze psychologen en kunnen meteen je eerste afspraak inplannen. Meestal kan je al binnen een week terecht. Dat lucht op!

Veelgestelde vragen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Wil je meer grip op je leven? Wil je je lichter, sterker en veerkrachtiger voelen? Een psycholoog kan je helpen om wat je in de weg zit aan te pakken en weer lekker in je vel te zitten. Leer beter omgaan met tegenslagen, reken af met psychische klachten en laat kleine hindernissen op je pad geen grote problemen worden.

Als jij voelt dat je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt, is dat reden genoeg om hulp te zoeken. Je hoeft niet te wachten totdat het zo erg is dat je instort. Juist niet. Wij zeggen altijd: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Bij goed voor jezelf zorgen hoort – naast bijvoorbeeld sporten en een bezoek aan de tandarts – ook aandacht hebben voor je mentale gezondheid. Lees verder

Waarom een psycholoog via Psyned?

Via ons krijg je direct de juiste hulp van een psycholoog die bij je past. Je hoeft niet te wachten of eerst langs de huisarts voor een verwijsbrief. Soms is de stap om hulp te vragen al groot genoeg, dus wij vinden het belangrijk dat we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken.

Zodra je de eerste stap zet, willen we dat jij je op je gemak voelt. We spreken je graag altijd even persoonlijk om je goed te kunnen koppelen aan een van onze 300+ erkende psychologen, omdat die match belangrijk is voor het succes van je behandeling.

Meestal kan je al binnen een week terecht bij een psycholoog. Online of bij jou in de buurt. Want wij weten: hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Heel snel, dat is waarin wij ons onderscheiden. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe sneller en beter je vaak geholpen bent. Daarom kan je vaak nog voor dezelfde (werk)dag een gratis adviesgesprek inplannen en meestal kan je al binnen een week starten bij de psycholoog.

De ene psycholoog is eerder beschikbaar dan de ander. Aan de hand van jouw verhaal kunnen we je tijdens het adviesgesprek koppelen aan een psycholoog die jou goed en snel kan helpen. Zonder wachtlijst en verwijsbrief.

Wat kost een psycholoog?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tarieven en we leggen uit hoe je jouw behandeling eventueel vergoed kan krijgen. Lees verder

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe werkt vergoeding via je werkgever?

Steeds meer werkgevers investeren in mentaal fitte medewerkers en betalen voor psychische hulp. Want als jij niet lekker in je vel zit – of dit nou door je werk komt of niet – heeft dat invloed op jouw werk. Mentaal fitte medewerkers hebben vaak meer plezier in hun werk, verzuimen minder en zijn een stuk productiever. Je werkgever heeft er dus net zoveel voordeel bij dat jij je goed voelt als jijzelf. Werkgevers omarmen dan ook vaker hun verantwoordelijkheid om goed voor hun medewerkers te zorgen. Grote kans dat jouw werkgever al met ons samenwerkt of wil samenwerken. Lees verder

Hoe vind ik een passende psycholoog?

In het gratis adviesgesprek bespreken we jouw klachten en hulpvraag. Ons psychologisch verwijsteam luistert, beantwoordt (praktische) vragen, geeft advies en kan je direct koppelen aan een van onze erkende psychologen. Past jouw vraag niet bij Psyned, dan denken we graag met je mee over alternatieven. We letten altijd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren, omdat we weten dat een goede match met de psycholoog belangrijk is voor het succes van de behandeling. Je kan het adviesgesprek voorbereiden door alvast over de volgende vragen na te denken:

Wat speelt er bij jou? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je? En hoe wil jij je weer voelen? Lees verder

Hoe ziet een behandeling eruit?

Onze psychologen kiezen bewust voor de beste persoonlijke zorg. Zij bieden maatwerk behandelingen vanuit hun passie voor het vak: om jou écht te helpen. Iedere behandelaar bepaalt dus zelf hoe het behandelplan en de begeleiding eruitziet, passend bij jouw hulpvraag. Samen bespreken jullie dit persoonlijke behandelplan met jouw doelen voor de behandeling en hoe jullie die willen bereiken. Aan de hand hiervan kan je een inschatting maken hoeveel sessies je nodig hebt. Lees verder

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: