Cliënt ervaringen Beatrix Metselaar

Cliënt ervaringen Beatrix Metselaar

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Nienke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Beatrix heeft me op heldere en professionele wijze geholpen om mijn kinderen beter te begrijpen en heeft me geleerd hoe ik ze het beste kan steunen.

Saskia (9)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Beatrix heeft mij veel handige trucjes geleerd die ik kan gebruiken, bijvoorbeeld op school.

Susan
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

We hebben Beatrix ingeschakeld en zij heeft voor ons een aantal belangrijke zaken opgepakt: Eerst heeft zij gesprekken met onze dochter gevoerd zodat zij weer zelfvertrouwen kreeg ¨ik kan het wel¨. Ondertussen heeft zij zich in haar ziekte/dossier verdiept en ons geadviseerd de contacten met de school én schoolpsycholoog weer te hervatten. De stand van zaken nu is dat onze dochter weer huppelend naar school gaat, goede begeleiding krijgt op school en leren weer leuk vindt. We hadden het niet beter kunnen treffen!

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Beatrix Metselaar