Online Psycholoog - Audrey de Jong
Audrey de Jong
Audrey de Jong

Online GZ-psycholoog en psychotherapeut

Een schip moet maar een paar graden van koers te veranderen en je komt in een andere haven. Ik heb vertrouwen in jouw kracht als mens als je het zelf even niet meer ziet. Ik wil je laten zien dat jij niet je klachten bent en je het roer weer in handen kunt nemen. Ieder mens is waardevol en die positieve kant benadruk ik graag in onze gesprekken.

Lichaam en geest zijn één

Mijn naam is Audrey de Jong en je kunt bij mij terecht voor online therapie. Naast psychologische kennis en de inzet van psychotherapie betrek ik gedrag, omgeving, voeding, ontspanning en beweging in de behandeling. Ik kijk naar jou als geheel. Ik heb affiniteit met psychosomatische klachten en zie meerwaarde in het verbinden van kennis en kunde van de wisselwerking tussen lichaam en geest. Zo kun je bij mij aankloppen voor hulp bij burn-out, stemmingsproblematiek, depressie, slaapstoornissen, vermoeidheidssyndroom, lichamelijke klachten, angst, PTSS, obesitas en eetstoornissen.

Intakefase

Naast wederzijds kennismaken bestaat een belangrijk deel van de intakefase uit onderzoek en het stellen van een diagnose. Dit is in de regel één tot drie gesprekken. De uitkomsten van deze intakefase en de diagnose worden met je doorgesproken, waarbij je helder krijgt wat volgens mij de oorzaak van je klachten is (de diagnose), welke behandeling ik voorstel en de ingeschatte behandelduur. Ook bespreken we of je jezelf in de diagnose herkent en hierachter kunt staan en of je het eens bent met de voorgestelde behandeling en de behandeldoelen. Ik zie therapie namelijk als een samenwerking waarbij we allebei onze visie mogen geven.

Ik ben doortastend

In mijn behandeling is het contact met jou heel belangrijk. Je veilig, gezien en gekend voelen is een basisvoorwaarde waar ik zorg voor zal dragen. Tegelijkertijd kan ik ook heel doortastend zijn en durf ik je te stimuleren om buiten je comfortzone te treden. Dat doen we bijvoorbeeld door tijdens onze gesprekken wat in ons contact gebeurt te bespreken of door nieuw geleerd gedrag te oefenen waarna dit zich kan uitbreiden naar situaties die je ook in het echte leven zult tegenkomen.

We gaan iets doen

Het is belangrijk dat we niet alleen maar praten, maar dat je ook iets gaan doen. Wij hebben gemiddeld een uur per week contact, waarnaast je de opgedane inzichten in je eigen leven gaat toepassen en nieuw geleerd gedrag oefent. Tijdens onze gesprekken besteed ik daarom veel aandacht aan hoe je dat het beste kunt doen, waarbij opdrachten, oefeningen en/of gedragsexperimenten geregeld onderdeel van de behandeling zullen zijn.

Ik ben aangesloten bij:

  • BIG registratie 99923671525 / 09923671516
  • LVVP - Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten
  • VGCT: Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie

Contact met Audrey de Jong

Wil je meer weten over deze online GZ-psycholoog/psychotherapeut? Bel dan naar online psychologen en vraag naar Audrey de Jong. Zij kijkt graag wat ze voor je kan betekenen!

Over Audrey de Jong - Online GZ Psycholoog

Mijn belangrijkste drijfveer als psychotherapeut is de behoefte om verschil te kunnen maken. Ik wil ervoor zorgen dat iemand weer aan de slag kan met zijn of haar leven. Ik ben er daarnaast van overtuigd dat als iemand goed in zijn vel zit, dat dat ook weerslag heeft op andere zaken binnen het leven. Dat positieve gevoel kan zich als een olievlek uitspreiden en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen.

Op zoek naar verdieping

Ik ben mijn carrière gestart als arbeids- en organisatiepsycholoog, en werkte als trainer in het bedrijfsleven. Dat werk vond ik ontzettend leuk en interessant, maar ik mist ook wel een stukje verdieping in de gesprekken met cliënten. Daarom heb ik heel bewust de kant van de psychotherapie gekozen. Ik houd me in mijn werk graag bezig met de specialistische GGZ en heb daar ook de meeste affiniteit mee.

Passie

Ieder mens is waardevol en als je dat niet meer inziet, dan is het mijn taak om daar nieuw vuur in te blazen. Ik heb daar echt een passie voor. Het is het mooist als mensen weer een stukje levenslust krijgen. Ik zie zo vaak mensen voorbij komen die op dat vlak ontmoedigd zijn, maar ook zij hebben het in zich om beter te worden. Ik voel me heel dankbaar dat ik daaraan mag bijdragen.

Contact met Audrey de Jong

Wil je meer weten over deze online GZ-psycholoog/psychotherapeut? Bel dan naar online psychologen en vraag naar Audrey de Jong. Zij kijkt graag wat ze voor je kan betekenen!

Cliëntervaringen over Audrey de Jong

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anneke over Audrey de Jong psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Wat was het fijn om Audrey als daadkrachtige en betrokken psychotherapeut naast mij te hebben lopen. Ik heb haar als bijzonder kundig en hartelijk ervaren waarbij zij een schat aan ervaring meebrengt waar ze me stap voor stap mee verder heeft geholpen. Ik kan haar echt aanbevelen.”

Contactgegevens van Audrey de Jong

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Online Psycholoog, Audrey de Jong heeft geen praktijkruimte. De behandelingen zijn vanuit huis via online therapie

Audrey de Jong