Online Psycholoog - Ayeh Dokht - laat je weer geloven in jezelf
Ayeh Dokht
Ayeh Dokht

Online Psycholoog - Ayeh Dokht

Wees niet bang om te voelen en te ervaren. Het hoeft niet alleen. Durf hulp te vragen, je bent welkom bij online psycholoog, Ayeh Dokht. Ik heb geen wachtlijst, we kunnen snel aan de slag. Bel voor een afspraak!

Afspraken zijn mogelijk in de avonduren en in het Engels!

Kom van je klachten af

Mijn naam is Ayeh Dokht, online psycholoog. In mijn praktijk behandel ik mensen met verschillende klachten en ik heb ervaring in het werken met verschillende culturen. Ik ben zelf geboren in Nederland en van Amerikaanse en Iraanse afkomst. Ik kan me daarom goed inleven in verschillende culturele achtergronden, normen en waarden. Ik kijk graag samen met je naar wat onder de klacht ligt.

Ik begeleid je tijdens de gesprekken

We zijn vaak erg streng voor onszelf, dit hoort bij de maatschappij waar we in leven. Hierdoor nemen we minder of moeilijk rust. Het is dan ook van groot belang dat we wel naar ons lichaam en onze emoties luisteren. Het mag er zijn.

Het eerste gesprek bij mij

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en stel ik je vragen voor een zo goed mogelijk en compleet beeld. Ik wil inzichtelijk krijgen waar je tegenaan loopt en wat je wil bereiken. Op basis hiervan zal ik een behandelplan opstellen. Het doel vanuit mijn kant is dan ook altijd om je zo snel mogelijk weer op de been te krijgen en een terugval te voorkomen.

Misschien loop je vast op je werk, heb je bepaalde vraagstukken of last van burn-out klachten. Ik heb veel in het bedrijfsleven gewerkt en kan de kennis die ik hier heb opgedaan goed toepassen in de sessies.

Acceptatie

Als psycholoog maak ik in mijn praktijk onder andere gebruik van Acceptance and commitment therapie. Deze gedragstherapie is gericht op het leren omgaan met obstakels. Op deze manier kan aandacht en energie worden besteed aan de dingen die echt belangrijk zijn. Cognitieve Gedragstherapie. Cognitieve Gedragstherapie is een combinatie van cognitieve therapie en gedragstherapie. Deze therapievorm gaat ervan uit dat problemen ontstaan en in stand worden gehouden door gedachten en gedrag. Deze therapievorm geeft je inzicht in de patronen die je hebt, zodat je ze vervolgens kan doorbreken en je klachten af zullen nemen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met online psycholoog, Ayeh Dokht

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Bovendien spreek ik vloeiend Engels, dus de behandeling kan ook in het Engels gegeven worden. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Over mij - Ayeh Dokht - Online Psycholoog

Ik heb tijdens mijn carrière verschillende dingen geprobeerd en verschillende keuzes gemaakt. Steeds zeiden mensen om mij heen dat psycholoog worden wat voor mij was. Ik vond dit destijds al erg interessant en ben mij er toen in gaan verdiepen.

Eigen inbreng

Wat mij kenmerkt als psycholoog is dat ik je de ruimte geef voor eigen inbreng. Het gaat niet om mij, maar om jou. Tijdens de sessies sta jij centraal en zal ik ondersteunend zijn. Je kan me alles vertellen, voor mij is niets gek genoeg. Het mooiste aan mijn werk vind ik wanneer ik iemand kan ondersteunen tijdens het behalen van het persoonlijke doel. Samen gaan we hier mee aan de slag. Het verschil dat je dan samen teweeg hebt gebracht, daar doe ik het voor.

Contact met online psycholoog, Ayeh Dokht

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Bovendien spreek ik vloeiend Engels, dus de behandeling kan ook in het Engels gegeven worden. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Online Psycholoog

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Annelies over Ayeh Dokht psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Gedurende onze sessies voelde ik mij gehoord en gesteund. Ik had echt het gevoel samen te werken om mij er weer bovenop te krijgen. Ik had het niet zonder haar kunnen doen!

Contactgegevens van Online Psycholoog

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Online Psycholoog, Ayeh Dokht heeft geen praktijkruimte. De behandelingen zijn vanuit huis via online therapie

Ayeh Dokht
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam