Cliënt ervaringen Ellen van Vliet

Cliënt ervaringen Ellen van Vliet

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Gerrit
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Je hebt me leren nadenken over en anders laten kijken naar mijn depressieve gevoelens en mijn overtuigingen. Ook heb ik gemerkt dat acceptatie van traumatische ervaringen mij in staat stellen om met mijn burn-out en alles daaromheen om te gaan."

Joke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Van eerdere therapeuten leerde ik trucjes om om te gaan met de somberheid die ik opliep door de problemen met mensen om me heen. Door de coaching bij Ellen kreeg ik het inzicht dat ik anderen niet kan veranderen. Ik heb geleerd zonder oordeel naar mezelf en anderen te kijken. Daardoor voel ik me simpelweg gelukkiger, vrijer en blijer."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Ellen van Vliet