Psycholoog Wormer - Shake Sarkisian
Shake Sarkisian
Shake Sarkisian

Psycholoog Wormer

Ik geloof niet in zelfmedelijden, ik geloof in zelfcompassie. Compassie betekent dat je de ander helpt om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen leven. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen probleem, voel je eigen kracht en ga dan aan de slag. Dát zijn de eerste stappen naar herstel.

Afspraken zijn ook mogelijk op zaterdag!

Psycholoog Wormer

Mijn naam is Shake Sarkisian en ik ben psycholoog in Wormer. In mijn praktijk kun je terecht met heel uiteenlopende problematiek, zoals faalangst, zelfvertrouwen, angstklachten, depressies en burn-outs. Ik kan hulp bieden als je niet lekker in je vel zit, maar geef ook loopbaanbegeleiding. Ik kijk daarbij heel erg naar jouw talenten en op welke vlakken je die kunt inzetten.

Het eerste gesprek

Tijdens onze eerste kennismaking gaan we direct aan slag. Het is daarom veel meer dan alleen een intake. We brengen natuurlijk jouw hulpvraag in kaart, maar we kiezen ook meteen een onderwerp waar we mee aan het werk gaan. Het voordeel is dat je daardoor al heel snel effect merkt; ik zie vaak dat er in het tweede gesprek al iets is veranderd.

Knelpunten

Welk knelpunt we als eerst gaan aanpakken, dat bepalen we in overleg. Soms laat ik jou die keus maken, maar het kan ook gebeuren dat ik vanuit mijn expertise een onderwerp aandraag. Het gebeurt namelijk heel vaak dat als je aan het ene probleem werkt, het andere ook als vanzelf wordt opgelost.

Communicatie

Iedereen spreekt als het ware een andere taal en het is mijn taak om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw manier van communiceren. Ik vind het daarnaast belangrijk om resultaatgericht en doelgericht aan de slag te gaan. Ik zal je nooit naar huis sturen als ons gesprek nog niet is afgerond. Tijd is daarbij van ondergeschikt belang, het is veel belangrijker dat jij geborgen de deur uitloopt.

Aangesloten bij

Als psycholoog ben ik aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), dat is een landelijke erkende beroepsvereniging van psychologen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak van 60 minuten kost €95, voor een lange sessie van 75-90 minuten betaal je € 142.50. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Wormer

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Zaandam? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Wormer ter attentie van Shake Sarkisian.

Over mij - Shake Sarkisian

Al op jonge leeftijd heb ik besloten om voor een vak in de psychologie te kiezen. Ik kom uit een ander land en heb me als kind al verbaasd over hoe mensen omgaan met de overgang van de ene naar de andere cultuur. De een vindt het makkelijk, terwijl de ander psychische hulp nodig heeft. Dat vond ik interessant.

Compassie

Ik ben opgegroeid met invloeden uit meerdere culturen, en dat heeft mij in zekere zin gevormd als psycholoog. Ik kijk vanuit verschillende achtergronden naar mensen en hun klachten, en niet alleen vanuit de Nederlandse invalshoek. Mijn eigen ervaringen hebben me geholpen om liefdevol, oordeelloos en compassievol naar mensen te kijken, maar tegelijkertijd schuw ik een confrontatie niet.

Hard werken

Ik heb moeilijke dingen meegemaakt in mijn leven, maar ook de verantwoordelijkheid genomen om eraan te werken. Het was voor mij heel belangrijk om eerst mijn eigen dingen op te lossen voordat ik met cliënten aan de slag ging. Ik heb hard aan mezelf gewerkt om een goede psycholoog te kunnen worden en neem mijn vak daarom zeker niet voor lief.

Verantwoordelijkheid

Mensen zijn in staat om veel meer mooie dingen te doen dan waar ze zelf in geloven. Dat wil ik iemand bijbrengen in mijn praktijk. Ik wil mensen hun eigen waarde laten inzien en helpen om vanuit die kracht weer te gaan bloeien. Het draait allemaal om verantwoordelijkheid nemen, want als je die dingen gaat aanpakken kun je weer gelukkig worden.

Contact met Psycholoog Wormer

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Zaandam? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Wormer ter attentie van Shake Sarkisian.

Cliëntervaringen over Psycholoog Wormer

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anouk over Shake Sarkisian psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Fouten maken wilde ik niet, dus ondernam ik steeds minder. Hierdoor was ik mijn zelfvertrouwen helemaal kwijtgeraakt en had geen plezier meer in mijn werk. Nu zie ik weer waar mijn sterke punten liggen en durf ik deze weer te benutten.

Contactgegevens van Shake Sarkisian

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Wormer

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Wormer.

Shake Sarkisian
Dorpsstraat 283
1531 HH Wormer