Psycholoog Hoorn - Linda Cornelisse
Maak kennis met onze behandelaar.
Linda Cornelisse
Linda Cornelisse

Psycholoog Hoorn

Ik werk op een warme en betrokken manier en het welzijn van mijn cliënten staat altijd voor op. Ik sta dichtbij je en ondersteun je in de weg die je gaat.

Bel gerust voor meer informatie en een afspraak!

Psycholoog Hoorn

Ik werk op een warme, vakkundig en betrokken manier. Mijn cliënten zijn belangrijk voor me, je welzijn is belangrijk voor me. Je zult merken dat ik dicht bij je sta en je echt ondersteun in de weg die je gaat. Ik vind dat belangrijk – voor jou, maar ook voor mezelf, het geeft waarde aan mijn werk.

Vind je kracht
De kern van mijn werk is je weer in contact brengen met jezelf. Met de diepe waarden die je bewegen, je oprechte dromen en jouw persoonlijke kwaliteiten. De meeste mensen bewegen in de loop van een leven een beetje van zichzelf weg. Er lijkt je ook zo veel te overkomen, je wordt geleefd. En dan ineens loop je vast en kunt niet meer alleen verder. Wat je ook probeert, het lukt niet. Je hebt zelfs niet meer het vermogen echt bij jezelf te rade te gaan.

Psycholoog Hoorn helpt je verder
Tijdens de behandeling sta jij centraal. Dat is de kern van de behandeling. Jouw kijk op de wereld, jouw manier van werken, gevoelens en gedachten zijn belangrijk. Ik bekijk de wereld vanuit jouw perspectief en behandel je van daaruit. De meeste cliënten vinden dit plezierig omdat er geen stappen gezet worden die groter zijn dan je aankunt en de manier van behandelen helemaal bij jou aansluit.

Het plan
We werken we naar helder geformuleerde doelen toe. In het beginnen stellen we een behandelplan op. Met regelmaat kijken we naar je ontwikkeling en de doelen die we in het plan vastlegden. Zijn we nog op de goede weg? Zijn er misschien andere dingen belangrijker geworden? Heb je andere verwachtingen inmiddels?

Dan komt er een moment dat je bij me komt en denkt – eigenlijk heb ik niet zo veel meer te vertellen. Dat is meestal hetzelfde moment als dat ik een eindevaluatie plande. Het is het moment dat je weer op eigen kracht verder kunt. In de meeste gevallen is het werk nog niet klaar; je hebt nog stappen te zetten, te groeien, je te ontwikkelen. Maar: je kunt het weer zélf.

Cliënten geven aan het gevoel te hebben gegroeid te zijn en beter te weten wat belangrijk is in hun leven. Dat zijn waardevolle stappen.

Tarief en duur
Een individuele afspraak kost 95 euro en duurt 45 minuten. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee personen, kost 115 euro en duurt 60 minuten. Voor afspraken in de avond of in het weekend geldt een tarief van 20 euro bovenop het basistarief. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vergoedingen, stem het af met je verzekeraar
Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Aangesloten bij

Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) - lidmaatschapsnummer 218991
Mijn AGB-code is 94-017111.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Hoorn ter attentie van Linda Cornelisse. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Het begon op de middelbare school, tijdens een les over psychologie. Ik vond het fascinerend en had meteen duizenden vragen. Waarom reageert iedereen verschillend op precies dezelfde situaties? Waarom is het voor sommige mensen moeilijk om geluk te vinden, terwijl bij anderen het makkelijk lijkt af te gaan?

Steeds bewuster

Dit soort vragen fascineert me. Om deze reden heb ik gekozen voor de studie psychologie. De studie was daarin wel doorbijten. Vooral de eerste drie jaar – de stof was vaak gortdroog en gericht op de wetenschappers in de collegebanken en niet op de praktijk gericht. Dat veranderde in de laatste jaren, want dan werkt de studie naar het werken met mensen toe.

Zelfstandig psycholoog

Tijdens mij stage heb ik aan verschillende soort klachten en vragen mogen werken. Van lichte problemen tot ernstige stoornissen. Waar ik binnenkwam als jonge enthousiaste beginneling vertrok ik een jaar later als senior behandelend psycholoog. Het heeft me veel voldoening gegeven.

Contact

Wil je me nog beter leren kennen? Bekijk mijn website voor meer informatie: Psycholoog Hoorn. Ik wil je graag ontmoeten en leg graag uit wat ik voor je kan betekenen.

 

Clientervaringen

Lees ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Linda Cornelisse psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Rustig en luistert goed.

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk.

Linda Cornelisse
Nieuwe Steen 25
1625 HV Hoorn

Contactgegevens van Linda Cornelisse

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht