Psycholoog Heerhugowaard - Marije Spiering
Marije Spiering
Marije Spiering

Psycholoog Heerhugowaard

Om cliënten te zien ontwikkelen in de therapie en steeds stappen vooruit te zien doen geeft mij veel voldoening. De eerste stap is altijd lastig, maar die is al gezet doordat je op deze pagina bent gekomen. Vanuit hier gaan we stap voor stap verder kijken hoe we te werk gaan en ik help je graag bij dit proces.

Afspraken ook mogelijk in de avonden, in het weekend en in Purmerend en Hoorn.

Psycholoog Heerhugowaard helpt

Meer informatie over mijn werkwijze bij Psycholoog Heerhugowaard kan je vinden op mijn volledige profiel in Hoorn: Psycholoog Hoorn. Ik heb meerdere praktijken, afspraken zijn mogelijk in Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn.

Tarief en Duur

Een individuele afspraak en bij Psycholoog Heerhugowaard duurt 45 minuten en kost € 95. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee of meer personen, duurt 60 minuten en kost € 115. 's Avonds kost individuele therapie € 115 en relatietherapie € 135.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Heerhugowaard

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Bel naar psycholoog Heerhugowaard ter attentie van Marije Spiering. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonden en in het weekend.

Over mij - Marije Spiering - Psycholoog Heerhugowaard

Meer over mij kan je vinden op mijn volledige profiel in Hoorn: Psycholoog Hoorn.  Ik heb meerdere praktijken dus afspraken zijn mogelijk in Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn.

Contact met Psycholoog Heerhugowaard

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Heerhugowaard, ter attentie van Marije Spiering. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Heerhugowaard

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Mario over Marije Spiering psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Marije heeft mij het inzicht gegeven dat de hevige en heftige plotselinge stemmingswisselingen, waaronder ik dikwijls leed niet voortkwamen uit de aanleiding, maar dat die aanleiding slechts de trigger was voor blootleggen van de oude pijn van vroeger.”

Neem Contact op met Psycholoog Heerhugowaard

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Heerhugowaard

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Heerhugowaard.

Marije Spiering
Handelsstraat 6
1704 AB Heerhugowaard