Psycholoog Amsterdam-Noord - Alexandra Dullaart - Geen wachttijd!
Alexandra Dullaart
Alexandra Dullaart

Psycholoog Amsterdam-Noord

In de behandeling hervind je alle kwaliteiten en talenten die je nodig hebt om zelf weer verder te kunnen. Voor de meeste cliënten is het vooraf best moeilijk te begrijpen dat ze het écht allemaal in huis hebben, maar in alle gevallen wordt het al snel duidelijk. Je bent ‘heel’. Je hebt alles, Psycholoog Amsterdam laat het je graag zien.

Ik kom ook bij mensen thuis!

Hulp bij Psycholoog Amsterdam-Noord

Ook al voelt het nu niet zo; je hebt alles in huis om hieruit te komen. Je zult in de behandeling vrij snel merken dat we op een positieve manier werken. We blijven niet in de klacht hangen, maar je groeit er van weg op basis van positieve momenten, successen en situaties waarin je het wél kunt. Ik help je bij het vinden van de unieke talenten en mogelijkheden die je zeker weten hebt die je nodig hebt om jouw weg hieruit te vinden.

Je leert te gebruiken wat je goed kunt en te ontdekken hoe jij, nu en in de toekomst, je leven kunt invullen zoals jij dat wilt.

We maken kennis met elkaar. Ik leer jou kennen en jij mij. Hoe beter het klikt, hoe makkelijker we samenwerken en hoe meer we waarschijnlijk kunnen bereiken. Best belangrijk dus, al zul je merken dat we elkaars taal spreken en je met weinig schroom gemakkelijk je verhaal vertelt. Ik luister aandachtig, probeer al voorzichtig de voor jou belangrijke thema’s te benoemen en je zicht te geven op wat mogelijke methoden zijn.

Het is een ontspannen en makkelijk gesprek waarin je ook mij leert kennen. Ik vertel wat over mijn werkstijl, wat ik belangrijk vind in de behandeling en ook wat ik van je verwacht bij Psycholoog Amsterdam Noord.

Verdieping van kennis

Het is goed om je vragen, klachten en problemen zo precies mogelijk te omschrijven. We nemen er de tijd voor. Zijn er bijzondere omstandigheden? Heb je het vaker meegemaakt? Hoe ziet je omgeving eruit? In deze gesprekken zoek ik overigens niet alleen naar de klachten, maar ook naar de kansen. Je talenten en mogelijkheden zijn net zo belangrijk om een goed beeld van je ontwikkeling te krijgen.

Bij Psycholoog Amsterdam Noord luister ik, vraag door en vertel je wat me opvalt, wat ik merk aan jouw vragen, klachten en gedrag als je het aan het vertellen bent. Zo krijg ik een compleet beeld van wat je kunt.

Tarief en duur

Een individuele afspraak (consult) kost 95 euro. Een gezamenlijke afspraak zoals relatietherapie kost 150 euro en duurt 90 minuten. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Heb je een afspraak bij jouw thuis? Dan varieert het tarief, afhankelijk van de te maken kilometers.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog een ander kan inplannen. Anders zal ik de kosten in rekening brengen.
 

Contact Psycholoog Amsterdam-Noord

Bel of mail voor een afspraak naar Psycholoog Amsterdam-Noord ter attentie van Alexandra Dullaart. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Alexandra Dullaart - Psycholoog Amsterdam-Noord

Het mooiste moment van de studie was mijn stage in Suriname waar ik werkte onder de titel De Praatdokter. Niet alleen was de omgeving inspirerend en prettig; de mensen, het werk en de rol van betekenis maakte het een zeer vervullende ervaring.

Werken als psychologe

Bij terugkomst ben ik vrijwel direct in de zorgverlening gaan werken: ik begeleidde verslaafden (ook aan huis trouwens) en werkte met multi probleemgezinnen. Gaandeweg verdiepte ik me in de hulp die ik kon verlenen aan mensen met fysieke klachten of ziekte. Ik ontwikkelde een eigen methode, gebaseerd op mijn ervaringen en de theoretische achtergronden uit de psychologie.

Fijn met het gezin zijn

Als ik niet aan het werk ben, ben ik het liefste samen met mijn vriend aan het spelen met onze twee dochtertjes. Of met mijn neus in de boeken en de praktijk van de opleiding Muziektherapie die ik volg aan de Hogeschool Leiden.

Contact Psycholoog Amsterdam-Noord

Bel of mail voor een afspraak naar Psycholoog Amsterdam-Noord ter attentie van Alexandra Dullaart. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Psycholoog Amsterdam-Noord

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Ava over Alexandra Dullaart psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

De behandeling bij Alexandra heb ik als zeer prettig gevonden. Eindelijk iemand die naar mij luisterde en kon helpen.

Contactgegevens van Alexandra Dullaart

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amsterdam-Noord

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam-Noord.

Alexandra Dullaart
Johan van Hasseltweg 118
1022 WZ Amsterdam