Cliënt ervaringen Hannah Lassche

Cliënt ervaringen Hannah Lassche

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Lilly
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

-“"In enkele sessies heb ik tot mijn grote verbazing zoveel geleerd over mijzelf: mijn gevoelens, gedragingen, gedachten en bovenal waar deze vandaan komen. Hannah is een inspirerende, (sociaal) intelligente, warme vrouw bij wie ik handvatten krijg aangereikt en waar ik daadwerkelijk de tijd kan en durf te nemen om aan mezelf te werken." – Lilly, 35 (relatieproblematiek, angstklachten)

Marjolein
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Hannah wist al tijdens de eerste gesprekken verrassend snel af te dalen naar de kern. Bovenal gaf ze me iedere keer weer het vertrouwen en de begeleiding om eerlijk naar mezelf te zijn. De inzichten die ik via Hannah heb verkregen helpen mij dagelijks om richting te geven aan een steeds fijner leven.”
– Marjolein, 28 (verminderd seksueel verlangen en levensfaseproblematiek)

Tim
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Hannah heeft mij geleerd niet de binnenbocht te nemen; 'bij de weerstand, Tim, daar moet je zijn'. Ze heeft mij geleerd valkuilen te herkennen en handvatten geboden om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in mijn leven. Ze is doorziend en daadkrachtig maar bovenal menselijk, ik heb me erg veilig gevoeld tijdens mijn sessies. Dank je wel Hannah!” – Tim, 32 (negatief zelfbeeld, erectieprobleem)

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Hannah Lassche