Psycholoog Purmerend - Aan de slag bij een ervaren psycholoog
Jacoba Klompmaker
Jacoba Klompmaker

Psycholoog Purmerend

Tijdens onze gesprekken ga je leren hoe je met een probleem moet omgaan en het is mijn taak om op de juiste momenten een beetje bij te sturen. Samen zorgen we ervoor dat je op die manier een stapje verder komt. Kom langs bij Psycholoog Purmerend, we gaan samen aan de slag.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog in Purmerend - Aan de slag

Mijn naam is Jacoba Klompmaker, psycholoog in Purmerend. Ik heb 32 jaar als psycholoog in een algemeen ziekenhuis gewerkt en daar een breed palet aan problematiek behandeld. Die ervaring zet ik graag in tijdens onze gesprekken. Dat betekent dat je bij mij kunt aankloppen voor het behandelen van heel uiteenlopende klachten, waaronder depressies, stemmingsstoornissen, angsten en gezins- en relatieproblematiek.

Het eerste gesprek

De eerste sessie is een kennismakingsgesprek waarbij we elkaar wederzijds leren kennen. Ik ben benieuwd waarom je hier bent en met welk probleem je geholpen wil worden. Daarnaast wil ik graag horen wat jij van mij verwacht. Wat is jouw reden om bij een psycholoog aan te kloppen? Tijdens dat eerste gesprek krijg je daar volop de tijd voor.

Cognitieve gedragstherapie

Ik heb veel ervaring als gedragstherapeut. In mijn praktijk maak ik dan ook graag gebruik van cognitieve gedragstherapie, want dat is een hele handzame en directe manier van werken. Daarnaast kan ik goed de relatie aangaan en die ook onderhouden, want dat vind ik een van de belangrijkste kwaliteiten die je als psycholoog moet hebben.

Ik breng je tot de hoek van de straat

Ik merk vaak dat cliënten van mij verwachten dat ik ga vertellen hoe het moet. Maar het is andersom: je zal zelf moeten leren om met je problemen om te gaan. Als therapeut laat ik je bij wijze van spreken niet de hele stad zien, want het is beter als ik je tot de hoek van de straat breng. Zodat je zelf naar links en rechts kan kijken. Daar komt ook weer cognitieve gedragstherapie om de hoek kijken.

Tarieven

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 75 minuten en kost € 150.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Bel met Psycholoog Purmerend

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Purmerend? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Purmerend ter attentie van Jacoba Klompmaker. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Purmerend - Over Jacoba Klompmaker

Ik kom uit een a-typisch, maar hecht gezin. Mijn vader was veel van huis, maar ik had vier zussen die een oogje in het ziel hielden. Daar is de interesse in mensen ontstaan, want ik was benieuwd hoe het nou allemaal in elkaar stak en wat mensen beweegt.

Avondopleiding

Ik wilde aanvankelijk dokter worden en volgde daarom een avondopleiding aan het gymnasium. Overdag werkte ik als doktersassistent op de interne afdeling van een ziekenhuis, daar zag ik veel psychische problemen voorbij komen. Ik had goed zicht op hoe lichamelijke klachten en ziektes samenhangen met het mentale. Ik besloot daarom een studie psychologie te gaan doen aan de Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in persoonlijkheidsleer en gedragstherapie.

Eigen praktijk

Na mijn afstuderen heb ik lange tijd gewerkt op de kinderafdeling van een ziekenhuis, maar in 2000 ben ik rustig begonnen met het opzetten van een kleine praktijk aan huis. Ik vond het werken in een ziekenhuis niet altijd even inspirerend, en nam veel liever zelf de regie. In mijn eigen praktijk heb ik de dingen veel meer in de hand en kan ik mensen óók van dienst zijn. Ik heb veel meer ruimte om zorg op maat te geven, de cliënt centraal te stellen en hoef minder naar protocollen te handelen. Want het is ontzettend mooi om contact met iemand te krijgen en te zien dat mensen met mijn hulp groeien.

Bel met Psycholoog Purmerend

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Purmerend? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Purmerend ter attentie van Jacoba Klompmaker. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Jacoba Klompmaker

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van Jacoba Klompmaker

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Purmerend

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Purmerend.

Jacoba Klompmaker
Sternstraat 6
1444 VB Purmerend