Psycholoog Amsterdam - Eva Idelenburg
Maak kennis met onze behandelaar.
Eva Idelenburg
Eva Idelenburg

Psycholoog Amsterdam

Ik ben er van overtuigd dat je als mens andere mensen nodig hebt. Zelf ben ik dan ook op mijn best als ik tussen de mensen ben: ik leer van ze en ontwikkel mezelf met andere mensen.

Daarnaast heb ik altijd al een brede interesse gehad in mensen. Verschillen in cultuur, afkomst, persoonlijkheid en gedrag fascineren me. Bij mijn cliënten zie ik iedere dag weer de veerkracht, vindingrijkheid en pracht van een mensenleven.

Afspraken zijn ook mogelijk in Almere.

Krijg perspectief, reflectie en inzicht bij Psycholoog Amsterdam

In mijn praktijk in Amsterdam werk ik vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en gezond verstand. Samen proberen we jou weer op de goede weg te krijgen. Nadat ik je inzicht en helderheid heb gegeven over je klacht help ik je zelfredzaam te maken zodat je weet hoe je je klacht de baas kunt zijn. Nu en in de toekomst.

Behandeling op maat bij Psycholoog Amsterdam
Omdat iedereen anders is geef ik behandelingen op maat. Het vinden van de juiste therapievorm is hierbij van groot belang. Jij moet je immers te allen tijde prettig voelen bij de behandeling en gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. De behandeling vergt inzet, eerlijkheid, openheid en motivatie. Daar staat tegenover dat je doorgaans snel resultaat boekt. Gemiddeld zijn er ongeveer 8 behandelingen nodig. 

Als psycholoog sta ik dicht bij mijn cliënten. Jouw welzijn is voor mij meer dan alleen maar mijn werk. Ik ben warm, inlevend, empathisch, en betrokken. Ook humor is erg belangrijk - de gesprekken hoeven immers niet altijd zwaar te zijn. Tijdens de behandeling bij Psycholoog Amsterdam zal ik je het ene moment ondersteunen terwijl ik je op andere momenten juist voornamelijk stimuleer. Daarnaast geef ik je op verschillende punten perspectief, reflectie en inzicht.

Tarief en duur
Een individuele afspraak bij Psycholoog Amsterdam kost € 108,90 en duurt 45 minuten. Kom je voor relatietherapie of een andere afspraak met twee of meer personen? Dan betaal je € 114,95 voor het intakegesprek (45 minuten) en € 229,90 voor het vervolggesprek (90 minuten). Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Amsterdam of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Amsterdam ter attentie van Eva Idelenburg. Afspraken zijn ook mogelijk in Almere. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Eva Idelenburg - Psycholoog Amsterdam

Mijn naam is Eva Idelenburg. Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam als psycholoog. In mijn praktijk Psycholoog Amsterdam behandel ik zowel kinderen als (jong) volwassenen. Ook kun je bij mij terecht voor loopbaancoaching.

Belangen van de cliënt
Ik begon mijn loopbaan bij het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie. Daarna werkte ik in de GGZ. Hier voerde ik (diagnostisch) onderzoek uit en behandelde ik uiteenlopende problematiek. Denk bijvoorbeeld aan angst, depressie, trauma. ADHD en relatietherapie. 

Wat ik echter miste was het oog voor de belangen van de cliënt. Door middel van een persoonlijke behandeling zou ik beter in staat zijn om de vragen van de cliënt te beantwoorden. Daarom besloot ik in 2009 mijn eigen praktijk te starten.

Blijven ontwikkelen
Blijven ontwikkelen is belangrijk voor me. Ik heb onder andere aanvullende opleidingen op het gebied van EMDR en EFCT (Emotionally Focused Couple Therapy) gevolgd. Aan mijn cliënten ben ik verplicht een zo breed mogelijk behandelspectrum aan te bieden. Daarnaast vind ik het opdoen van nieuwe kennis erg leuk en interessant.

Contact met Psycholoog Amsterdam
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel naar Psycholoog Amsterdam ter attentie van Eva Idelenburg. Ik leer je graag kennen!
 

Cliënten vertellen over hun ervaring met Psycholoog Amsterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Arthur over Eva Idelenburg psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De juiste psycholoog vinden lijkt een hele opgave. Een zoektocht op internet ligt in het verschiet maar na het lezen van de website van Eva is verder speuren niet nodig. Eva is zoals ze zich presenteert: persoonlijk, betrokken en soms confronterend.

Dankzij haar deskundigheid en intuïtie vindt zij voor iedere cliënt een eigen passende behandeling. Bij Eva ben je niet de zoveelste casus in een klinisch protocol en dat is een goede basis voor een succesvolle therapie. Ik kan nu een volgende stap in mijn leven maken en daar ben ik Eva dankbaar voor."

Routebeschrijving naar Psycholoog Amsterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam. Je kunt ook bij mij terecht in Almere.

Eva Idelenburg
Molenpad 15B
1016 GL Amsterdam

Neem Contact op met Psycholoog Amsterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht