Psycholoog Amsterdam - Stefanie Rondags
Stefanie Rondags
Stefanie Rondags

Psycholoog Amsterdam

Emoties horen erbij en het is aan jou om daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Als je nooit hebt geleerd om op een constructieve manier over je gevoelens te praten, dan loop je vast. Daar gaan we aan werken tijdens onze gesprekken.

Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden!

Psycholoog Amsterdam

Mijn naam is Stefanie Rondags, ik ben psycholoog in Amsterdam. In mijn praktijk kun je terecht voor hulp bij angstklachten, depressies en burn-outs, maar ik geef ook individuele relatietherapie.

Het eerste gesprek

Voor het eerste gesprek nodig ik je uit in mijn praktijk in Amsterdam. Ik begin altijd met een vrij uitgebreide intake, want dat vind ik belangrijk. We focussen niet alleen op je klachten, maar kijken ook vanuit een breder perspectief naar jouw leven en wat er precies speelt. Daarnaast vind ik het belangrijk om al meteen in dat eerste gesprek naar de uitkomst te kijken: welk resultaat wil je behalen?

Kracht van het praten

We gaan het probleem op een integrale manier benaderen. Ik hou van diepgang en probeer de onderste steen boven te krijgen. Ik geloof daarbij heel erg in de kracht van praten over de klacht. Het kan vaak al helend werken door het simpelweg over het probleem te hebben. Je komt namelijk vaak pas tot de kern door de vragen van een ander. Dat kenmerkt zeker mijn manier van werken.

Handvatten

Of ik confronterend ben? Ik schuw er in ieder geval niet voor om bepaalde pijnpunten te raken. Maar ik geef je tegelijkertijd ook handvatten om daar op dat moment mee om te gaan. Ik wil namelijk dat je bij dat gevoel blijft en niet ervoor wegrent. Dat gebeurt namelijk vaak in het dagelijks leven: zodra er iets wordt geraakt ga je je bijna automatisch op iets anders concentreren.

Tarieven

Een individuele afspraak duurt 45 minuten en kost 95,- euro. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Amsterdam

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Amsterdam ter attentie van Stefanie Rondags. Ik help je graag!

Over Stefanie Rondags - Psycholoog Amsterdam

Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in psychologie. Ik leende boeken over psychologische onderwerpen bij de bibliotheek en keek tal van documentaires. Het komt waarschijnlijk omdat ik zelf op die leeftijd al met angsten worstelde, en op zoek was naar een oplossing. Daarnaast heb ik het altijd leuk gevonden om naar mensen te kijken en ze te observeren. Een studie psychologie lag dus heel erg voor de hand.

Eigen praktijk

Na mijn opleiding heb ik een tijdje in loondienst gewerkt, maar ik vind het toch fijner om mijn eigen ding te doen. Die ruimte kreeg ik niet bij de grote zorginstellingen. Dan had ik twintig minuten om een hele intake te doen, maar ik geloof niet dat dat werkt. Daarom ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Vaardigheden

Wat mijn werk zo mooi maakt is de transformatie. Cliënten komen binnen met een bepaalde klacht en na verloop van tijd is niet alleen de problematiek verminderd, maar hebben ze ook de vaardigheden in huis om andere zaken in het leven aan te pakken. Ik zie de mensen dus echt op meerdere gebieden groeien. Iemand heeft ontdekt wat hij of zij waardevol vindt in het leven en wat nodig is om dat te bereiken.

Contact met Psycholoog Amsterdam

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Amsterdam ter attentie van Stefanie Rondags. Ik help je graag!

Cliëntervaringen over Psycholoog Amsterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

L. over Stefanie Rondags psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik wist eigenlijk niet goed waarvoor ik precies in behandeling ging. Ik was onrustig en voelde me vaak somber, maar wist niet waardoor dat kwam. In de gesprekken kwam ik erachter dat ik een lage eigenwaarde had en deze probeerde te verbeteren door veel met mannen af te spreken. Ik heb nu veel meer rust en doel in mijn leven. Ik weet beter wat ik waard ben en wat ik wil. Stefanie was een fijne psycholoog, echt een aanrader! Ze is heel toegankelijk en warm. Het gaat nu prima, maar mocht ik tzt nog gesprekken willen dan kan ik altijd bij haar terecht, dat voelt prettig.

Contactgegevens van Stefanie Rondags

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amsterdam.

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam.

Stefanie Rondags
Willem de Zwijgerlaan 69
1056 JG Amsterdam