Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Marije Spiering

Marije heeft ons geholpen met onze relatieproblemen als gevolg van overspel. Hierin heeft ze middels gesprekken ons omgangsvormen en communicatie methodes aangeleerd om bij confrontaties in onze relatie de escalerende interactie te vermijden en constructief een gesprek aan te gaan.

- Anoniem

Marije is erg hartelijk. Je voelde je al snel thuis ook omdat het niet in een praktijk is.

- Anoniem

Ik kan nu beter met al mijn gevoelens om gaan.

- Anoniem

Ze kon goed de diepte in gaan met het stellen van vragen. Ze stelt je op je gemak. Ze heeft ons goede handvatten meegegeven.

- Anoniem

Marije heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen en zelfliefde terug te krijgen.

- Anoniem

Marije is heel rustgevend en positief. Door de behandeling heb ik weer een positieve kijk op het leven na veel problemen.

- Anoniem

Ik heb goed kunnen praten over mijn angsten en dingen die mij in de weg zaten, waardoor ik mijn leven als minder prettig ervaarde. Dit heeft opgeleverd dat ik mijn angst bijna kwijt ben en dingen van een andere kant bekijk. Een stuk positiever. Daarnaast heeft Marije mij op het hart gedrukt dat ik pluspunten in het leven moet vieren.

- Anoniem

Marije is rustig. Kan goed luisteren. Geeft goede feedback. Behandelmethode stond me ook aan. Op basis van ACT

- Anoniem

Ik ben meer mezelf geworden. Rust in mijn hoofd en lijf, handvatten om zelf te reguleren.

- Anoniem

Door haar specialisme kon ze verder kijken dan het initiële probleem wat ik aandroeg. Hierdoor heeft de therapie een breder draagvlak gekregen.

- Anoniem

Goede klik, vertrouwd gevoel, open communicatie en kan goed aanvoelen waar de behoefte ligt.

- Anoniem

Ze maakte af en toe grapjes wat heel fijn was. Ook zag ze goed aan me hoe ik me voelde. Als ik me niet goed voelde maar zei van wel, merkte ze dat dus op en besproken we het.

- Anoniem

De vertrouwensband tussen therapeut en cliënt is zeer belangrijk voor het slagen van het traject. Marije weet dit te bewerkstelligen!

- Anoniem

Marije bood mij een luisterend oor. We hadden meteen een klik en ze maakte een goede inschatting van de situatie.

- Anoniem

Ik heb goede handvatten mee gekregen die ik kan inzetten in de praktijk en waardoor ik met meer vertrouwen in het leven sta.

- Anoniem

Ik vond haar kennis, geheugen, rust en uitleg fijn. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn relatie en de relatie is verbeterd.

- Anoniem

Medelevend, rustig en laat je in je waarde, erg prettig om mee te werken.

- Anoniem

Bij Marije is een zeer huiselijke ontspannen sfeer waar je je zeer snel ontspannen voelt en daardoor ook jezelf open kan stellen.

- Anoniem

“Marije heeft mij het inzicht gegeven dat de hevige en heftige plotselinge stemmingswisselingen, waaronder ik dikwijls leed niet voortkwamen uit de aanleiding, maar dat die aanleiding slechts de trigger was voor blootleggen van de oude pijn van vroeger.”

- Mario

“Ze luistert aandachtig, en je voelt dat ze je echt wil helpen. Ik voelde me erg op mijn gemak en vertrouwd. Ik kon en durfde mijzelf bloot te geven. Nooit heb ik me beoordeeld gevoeld. Daarbij liet ze mij inzien dat ik zelf mijn grootste criticus was. De gesprekken met haar hebben mij blijvend verlicht.”

- Maarten

“Na mijn scheiding kwam er ontzettend veel oude pijn van vroeger naar boven. Dit belemmerde mij om een gezonde relatie op te bouwen met mijn nieuwe liefde. Behoedzaam heeft ze ervoor gezorgd dat zowel de pijn van vroeger is verwerkt, mijn gevoelens van minderwaardigheid drastisch zijn verminderd en dat ik gelukkig samen ben met mijn nieuwe liefde.”

- Els

“Wat ik zo prettig aan Marije vond was dat ze ook op de verdrietige momenten met tact en souplesse een bepaalde lichtheid wist aan te brengen in het hele proces. Het voelt weer alsof ik de grond onder mijn voeten heb teruggekregen.”

- Dora
Marije Spiering
Marije Spiering
Psycholoog in Hoorn
  • Beoordeling: 4.8 uit 5
    Op basis van 22 ervaringen