Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Delicia Takes

heel rustig, heel goede luisteraar, maakt scherpe analyses.

- Anoniem

Met de behandeling heb ik een manier gevonden om met de klachten om te gaan. En ze ook daadwerkelijk te verminderen.

- Anoniem

Ze straal rust uit en ze maakt een goede samenvatting na dat je en heeeeeeeeel verhaal verteld hebt!

- Anoniem

Ze is rustig en begreep mij, als ik me niet goed kon uiten wist zij de gevoelens en de woorden die ik nodig had. Ook hielp ze me mijn gedachten uit te dagen, hierdoor ben ik toch ook zelf tot oplossingen en inzichten gekomen.

- Anoniem

Empathisch, gedegen kennis een fijne gesprekspartner.

- Anoniem

Ze luistert goed en straalt rust uit. Ze stelt het juiste aantal vragen.

- Anoniem

Een fijne objectieve blik op mijn verhalen, het voelde vrijwel meteen vertrouwd om mijn verhaal aan haar te doen en het voelde voor mij oprecht dat ze mij wilde helpen. Ik voelde mij gehoord. Ze heeft een hele rustige houding en oordeelt niet. Delicia gaf in de eerste afspraak aan oa praktische hulp te willen bieden en dat ik tijdens de gesprekken en daarbuiten ook zelf aan de slag moest. Deze aanpak klonk mij als muziek in de oren en heeft ook echt voor mij gewerkt. Het voelde niet alsof mij iets aangepraat werd (waar ik op voorhand wel een beetje bang voor zou zijn) maar dat ik echt mezelf geholpen heb met de middelen en woorden van Delicia.

- Anoniem

Delicia heeft mij heel goed geholpen. Ze is een goede luisteraar, analytisch scherp, geduldig en doortastend. Dankzij haar heb ik nu vaardigheden geleerd waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ik beveel haar zeker aan.

- Paul

"Delicia heeft mij heel erg geholpen in mijn mindere periode. Het was fijn dat ik van me af kon schrijven in mijn eigen omgeving & in mijn eigen tijd.. De mindfullnesoefeningen waren heel fijn en hierdoor ben ik zelfs met een cursus gestart. Het is fijn dat Delicia mij op deze manier heeft kunnen helpen."

- Miranda (Angstklachten)

"De sessies hebben goed geholpen bij mij. Ik geniet weer van de meeste dingen. Ik vond het wel zwaar maar heb het er graag voor over gehad. De aanvallen zijn er nog wel maar stukken minder als voordat ik begon en ik ben ontzettend blij dat ik hulp gezocht heb en gekregen heb."

- Leonie (Angst- en Paniekklachten)

"Ik wil je ontzettend bedanken voor je doeltreffende, analytische aanpak en je heldere inzichten. Mocht het ooit nodig zijn, dan weet ik je zeker weer te vinden en ik zal je ook van harte aanbevelen bij anderen."

- Hannah (Relatieproblemen)

"Dank voor je uitgebreide mails. Fijn dat je me op het juiste spoor zet! Ik zag zelf even niet meer hoe ik eruit kon komen, maar nu zie ik ineens weer allerlei mogelijkheden."

- Bart (Depressieve Klachten)

"Ik ben echt enorm tevreden over de behandelwijze en zal je zeker aanraden in mijn kennissenkring."

- Brenda (Levensfaseproblematiek)

Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht en bij Delicia terecht gekomen ben. Ze neemt mijn klachten serieus, luistert goed, vraagt door en laat me zelf met oplossingen komen. Door de gedachtenschema's te gebruiken kan ik mijn gedachten ordenen. Ze was elke keer goed voorbereid en wist nog waar we het de vorige keer over gehad hadden. Ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen

- Anoniem

Ik ben vanaf het begin af aan op mijn gemak gesteld. Ik had het idee dat ik echt kon vertellen waar ik mee zat en voelde me begrepen.

- Anoniem
Delicia Takes
Delicia Takes
Psycholoog in Hoorn
  • Beoordeling: 4.7 uit 5
    Op basis van 15 ervaringen