Cliënt ervaringen Chris Knorren

Cliënt ervaringen Chris Knorren

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

J.
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“22 jaar lang ben ik actief verslaafd geweest. Een eetstoornis, middelen verslaving en een groot mannen issue. Op mijn twaalfde begon het met anorexia wat mij het gevoel gaf ergens goed in te zijn, ook gaf het mij het gevoel de macht te hebben over mannen. Ik heb een aantal jaar mijn lichaam verkocht voor aandacht, en drugs. Wanhopig op zoek naar bevestiging dat ik er zijn mocht.

Ondanks mijn verlangen naar liefde en veiligheid, heb ik alleen relaties gehad met mannen die zich niet konden binden. De meesten van hun waren dealers , verslaafd of gingen vreemd.

Vanaf mijn 17e heb ik dagelijks gebruikt, het gaf me het gevoel van vrijheid een leven zonder angst.

Dit was van korte duur, mijn verslaving heeft mij letterlijk afgesneden van de maatschappij.

De eenzaamheid die ik voelde is met geen pen te omschrijven. Wanneer ik niet in een relatie zat was het enige contact dat ik had met mannen die ik ontmoeten via internet.

Nu bijna 5 jaar geleden liet ik mij opnemen, ik kon niet meer en had echt mijn rock bottom bereikt.

Wat wilde ik graag een ander leven, en wat was ik bang. Hoe moest ik leven zonder gebruik ? Voor mij was clean worden niet genoeg, De drugs hielpen me ook om te gaan met de vele trauma’s die ik in mijn leven heb opgelopen.

Ik leerde Chris kennen, en samen met het team hebben ze mij de tools gegeven het leven weer echt te kunnen leven. Chris, gespecialiseerd in seks verslaving leerde mij dat ik een intimiteit probleem had. En dat ben ik aangegaan. Ik heb geleerd dat het eigenlijk helemaal niet om de seks gaat, maar om verbinding die ik met mezelf en andere niet aankon.

Ik denk dat dit ook de kern van mijn verslaving is.

Ondertussen ben ik bijna 5 jaar clean, heb trauma’s verwerkt en ben langzaam van mezelf gaan leren houden. Ik heb vrienden, zowel vrouwen als mannen. Omdat ik mijn verslaving niet wil onderschatten heb ik alleen contact met mannen die mijn partner ook kent. Ik bespreek geen intieme onderwerpen met mijn vrienden om zo de scheidingslijn niet te kunnen overstappen.

Mijn herstel heeft mij een thuis gegeven, Niet alleen een dak boven mijn hoofd maar een thuis in mezelf. Eindelijk voel ik weer liefde voor mezelf, en met deze liefde ben ik in staat grenzen te stellen en goed voor me zelf te zorgen. Ik pak ongeveer 3 meetings in de week, en leef volgens te 12 stappen. Dit is het cadeautje aan mezelf. Het zorgt ervoor dat ik weer geniet in het leven.

Vandaag de dag kan ik oprecht zeggen dat ik gelukkig ben, ik voel me eindelijk echt vrij !”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Chris Knorren