Ik help je graag bij Psycholoog Hilversum
Maak kennis met onze behandelaar.
Melissa van Buuren
Melissa van Buuren

Psycholoog Hilversum

Ik werk persoonlijk, met zorg en betrokken. Mijn cliënten gaan mij aan het hart. Je merkt in de behandeling dat ik dicht bij je sta en je écht ondersteun in de weg die je volgt. Ik vind dat belangrijk – voor jou, maar ook voor mezelf. Het geeft waarde aan mijn werk.

Bel en maak bij mij een afspraak, ook mogelijk in de avonduren.

Psycholoog Hilversum

Het gaat niet goed met je. Waarschijnlijk staat een groot deel van je leven in het teken van je klacht of je vraag. Je hebt het gevoel stil te staan, verdwaald in een leven dat het jouwe niet lijkt, gevangen in angsten en verwachtingen.

Vertel jouw verhaal
Ik stel mij graag even voor, ik ben Melissa van Buuren en mijn psychologenpraktijk is Psycholoog Hilversum. Als je de eerste keer bij mij komt nemen we de tijd voor je verhaal. Na onszelf voorgesteld te hebben, lopen we de twee formulieren na die je thuis hebt ingevuld.

Naast je verhaal helpt het je precies te vertellen wat er speelt. Niet alleen over je klacht, je zult merken dat ik op verschillende gebieden wat meer precies in ga en meer te weten wil komen. Gedurende dat gesprek zal ik je vragen wat je doel is.

We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook naar waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn. Op basis van dit gesprek (soms zijn er twee gesprekken nodig), maak ik het behandelplan. Je krijgt dat behandelplan ook mee naar huis en ik zal je vragen het te ondertekenen.

Een psycholoog die dichtbij is
In mijn psychologenpraktijk Psycholoog Hilversum werk ik persoonlijk, met zorg en betrokken. Mijn cliënten gaan mij aan het hart. Je merkt in de behandeling dat ik dicht bij je sta en je écht ondersteun in de weg die je volgt. Ik vind dat belangrijk – voor jou, maar ook voor mezelf. Het geeft waarde aan mijn werk.

Tarief en duur van Psycholoog Hilversum
De eerste sessie (intake) duurt 60 minuten en kost 95 euro (inclusief 21 % btw), vervolgsessies duren 45 minuten en kosten 85 euro (inclusief 21 % btw). Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik een uur de tijd en reken ik 120 euro (inclusief 21 % btw).

Ik werk met zogeheten ‘kortdurende behandeling’. Dat wil zeggen dat we in de meeste gevallen tussen de 8 en 12 behandelingen nodig hebben.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat dan minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Bel en maak een afspraak
Heb je een vraag, wil je meer weten of over psychologen in Hilversum? Bel naar Psycholoog Hilversum ter attentie van Melissa van Buuren. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Melissa van Buuren - Psycholoog Hilversum

Ik heb klinische- en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Met mijn achtergrond in de verpleegkunde, kon ik al tijdens mijn studie interessante combinaties maken. Want: lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.Mensen met psychische klachten merken dat vaak in hun lichaam. Denk aan spierpijn, hoofdpijn. En als je lichamelijke klachten hebt, heeft dat zijn weerslag in je gemoed.

Persoonlijke en betrokken
Ik ben een betrokken psycholoog. Het werk geeft zin aan mijn leven. Het geeft me voldoening mensen te kunnen helpen. In mijn werk zie ik onze samenwerking als de sleutel; ik investeer er tijd in, doe er moeite voor om naast je klacht ook vooral jou te leren kennen. Vanuit het vertrouwen wat er tussen ons opgebouwd is, gaan we aan het werk.

Ik luister, geef advies, perspectief, inzicht en praktische handvatten om mee te werken. Naast mijn werk bij Psycholoog Hilversum ben ik vooral moeder van een zoontje van vier en echtgenote.

Neem contact met mij op
Heb je een vraag, wil je meer weten of over mij? Bel naar Psycholoog Hilversum ter attentie van Melissa van Buren. Ik leer je graag kennen!

Clientervaringen over de behandeling van Psycholoog

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Jolanda over Melissa van Buuren psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik zat in een moeilijke periode in mijn leven toen ik bij Melissa terecht kwam. Vervelende gebeurtenissen volgden elkaar op waardoor ik vastliep. Melissa heeft me geholpen om mijn trauma te verwerken en ze gaf me handvatten die ik goed kon gebruiken op moeilijke momenten. Ik ben niet echt een prater maar Melissa heeft me toch goed geholpen om zaken te verwoorden en een plek te geven. Ze kan goed luisteren en heeft veel geduld en ook een vleugje humor. Dankzij haar ben ik gegroeid als persoon en heb ik mezelf beter leren kennen!"

Routebeschrijving naar Psycholoog Hilversum

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Hilversum.

Melissa van Buuren
Emmastraat 13A
1211 NE Hilversum

Contactgegevens van Psycholoog Hilversum

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht