Ik help je graag bij Psycholoog Hilversum
Melissa van Buuren
Melissa van Buuren

Psycholoog Hilversum

Ik werk persoonlijk, met zorg en betrokken. Mijn cliënten gaan mij aan het hart. Je merkt in de behandeling dat ik dicht bij je sta en je écht ondersteun in de weg die je volgt. Ik vind dat belangrijk – voor jou, maar ook voor mezelf. Het geeft waarde aan mijn werk.

Bel en maak bij mij een afspraak, ook mogelijk in de avonduren.

Psycholoog Hilversum

Het gaat niet goed met je. Waarschijnlijk staat een groot deel van je leven in het teken van je klacht of je vraag. Je hebt het gevoel stil te staan, verdwaald in een leven dat het jouwe niet lijkt, gevangen in angsten en verwachtingen.

Vertel jouw verhaal

Ik stel mij graag even voor, ik ben Melissa van Buuren en mijn psychologenpraktijk is Psycholoog Hilversum. Als je de eerste keer bij mij komt nemen we de tijd voor je verhaal. Na onszelf voorgesteld te hebben, lopen we de twee formulieren na die je thuis hebt ingevuld.

Naast je verhaal helpt het je precies te vertellen wat er speelt. Niet alleen over je klacht, je zult merken dat ik op verschillende gebieden wat meer precies in ga en meer te weten wil komen. Gedurende dat gesprek zal ik je vragen wat je doel is.

We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook naar waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn. Op basis van dit gesprek (soms zijn er twee gesprekken nodig), maak ik het behandelplan. Je krijgt dat behandelplan ook mee naar huis en ik zal je vragen het te ondertekenen.

Een psycholoog die dichtbij is

In mijn psychologenpraktijk Psycholoog Hilversum werk ik persoonlijk, met zorg en betrokken. Mijn cliënten gaan mij aan het hart. Je merkt in de behandeling dat ik dicht bij je sta en je écht ondersteun in de weg die je volgt. Ik vind dat belangrijk – voor jou, maar ook voor mezelf. Het geeft waarde aan mijn werk.

Tarief en duur van Psycholoog Hilversum

De eerste sessie (intake) duurt 60 minuten en kost 95 euro (incl. 21 % btw), vervolgsessies duren 45 minuten en kosten 85 euro (incl. 21 % btw). Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik een uur de tijd en reken ik 120 euro (incl. 21 % btw).

Ik werk met zogeheten ‘kortdurende behandeling’. Dat wil zeggen dat we in de meeste gevallen tussen de 8 en 12 behandelingen nodig hebben.
Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat dan minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Bel en maak een afspraak

Heb je een vraag, wil je meer weten of over psychologen in Hilversum? Bel naar Psycholoog Hilversum ter attentie van Melissa van Buuren. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Melissa van Buuren - Psycholoog Hilversum

Ik heb klinische- en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Met mijn achtergrond in de verpleegkunde, kon ik al tijdens mijn studie interessante combinaties maken. Want: lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.Mensen met psychische klachten merken dat vaak in hun lichaam. Denk aan spierpijn, hoofdpijn. En als je lichamelijke klachten hebt, heeft dat zijn weerslag in je gemoed.

Persoonlijke en betrokken

Ik ben een betrokken psycholoog. Het werk geeft zin aan mijn leven. Het geeft me voldoening mensen te kunnen helpen. In mijn werk zie ik onze samenwerking als de sleutel; ik investeer er tijd in, doe er moeite voor om naast je klacht ook vooral jou te leren kennen. Vanuit het vertrouwen wat er tussen ons opgebouwd is, gaan we aan het werk.

Ik luister, geef advies, perspectief, inzicht en praktische handvatten om mee te werken. Naast mijn werk bij Psycholoog Hilversum ben ik vooral moeder van een zoontje van vier en echtgenote.

Neem contact met mij op

Heb je een vraag, wil je meer weten of over mij? Bel naar Psycholoog Hilversum ter attentie van Melissa van Buren. Ik leer je graag kennen!

Clientervaringen over de behandeling van Psycholoog

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Timo over Melissa van Buuren psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Melissa heeft mij geholpen om het verlies van mijn ouders een plek te kunnen geven. Dankzij haar durf ik nu weer aan de toekomst te denken"

Contactgegevens van Psycholoog Hilversum

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Hilversum

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Hilversum.

Melissa van Buuren
Emmastraat 13A
1211 NE Hilversum