Psycholoog Heemstede - Hannah Lassche - Jij staat centraal
Hannah Lassche
Hannah Lassche

Psycholoog Heemstede

Als psycholoog heb ik me verdiept in verschillende leerscholen (waaronder de cognitieve gedragstherapie), wat maakt dat ik beschikking heb over een breed scala aan interventies en invalshoeken gericht op zowel psyche als somatische klachten. Dit zorgt ervoor dat ik snel en effectief tot de kern kom, waarbij mijn kracht ligt in het bevorderen van de autonomie van de cliënt. Kom langs bij Psycholoog Heemstede.

Afspraken bij mij zijn ook mogelijk buiten kantoortijden

Psycholoog Heemstede

Mijn naam is Hannah Lassche, psycholoog Heemstede. Ik ben gespecialiseerd in alles wat met liefde, seksualiteit en relaties te maken heeft. Van relatietherapie en seksuele problemen, tot klachten of vragen rondom zwangerschap, geboorte en het (jonge of samengestelde) gezinsleven. Ik kan je ook bijstaan bij andere klachten zoals levensfaseproblematiek, depressie, angsten en burn- out.

Eerste gesprek

Voordat we aan het werk kunnen moet er eerst goed persoonlijk contact zijn, daarom neem ik de tijd om jou te leren kennen en een veilige sfeer te creëren. Ik wil vooral meer weten over de mens achter de klacht. Wie ben jij en waar kom je vandaan? Welke thema’s kom je steeds weer tegen in je leven en wat is de relatie tot je klachten? Ook kijk ik naar de persoon in relatie tot zijn systeem. Immers; in contact met anderen worden we gespiegeld en ontmoeten we onszelf.

Gedachten en gevoelens in balans

Tijdens onze gesprekken combineren we het hoofd met het hart. We hebben allemaal een goed stel hersens, maar soms zijn die te dominant en onderdrukken we zo onze gevoelens. We weten vaak diep van binnen wat goed voor ons is, maar geven daar geen gehoor aan. Of het is juist precies andersom, dan worden we overspoeld door emoties waardoor we niet meer helder kunnen denken. 

Door een combinatie van verschillende technieken probeer ik die twee dingen in balans te brengen. En het mooie: dat heeft doorgaans direct zijn uitwerking op jouw dagelijks leven.  

Tarief en duur

Een afspraak duurt 45 minuten kost 95,- euro. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Kom je in de avond? Dan geldt een toelage van 20,- euro per afspraak. 

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Vergoedingen, stem het af met je verzekeraar

Bij sommige verzekeraars krijg je niks vergoed, bij anderen een deel of zelfs volledig. Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren.

Aangesloten bij 
Lid van het Nederlands Verbond van Psychologen, psychotherapeuten en Agogen (NVPA):103932

Contact met Psycholoog Heemstede

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Heemstede? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Heemstede ter attentie van Hannah Lassche. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Heemstede

Al mijn hele leven ben ik vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid bezig met het observeren van mensen en hun gedrag. Waarom doen mensen zoals ze doen en waarom voelen ze wat ze voelen? Als kind was ik op school altijd al de bemiddelaar wanneer anderen ruzie hadden. Naarmate ik ouder werd ging mijn interesse steeds meer richting de liefde. Waarom hebben sommige stellen steeds conflicten en blijven anderen voor altijd gelukkig bij elkaar? Wat maakt nou een goede relatie? 

Zo las ik op mijn 13de al het boek ‘Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’. Een boek voor volwassenen, maar ik vond het ontzettend interessant. Ik probeerde toen al het ultieme recept te vinden voor ‘en ze leefden nog lang en gelukkig…’.

Mensen begeleiden is mijn roeping

Het was dus een logische stap om psychologie te gaan studeren. Tijdens het vak ‘seksualiteit en relaties’ vielen de puzzelstukken op hun plek; ik wilde seks- en relatietherapeut worden. 

Vervolgens heb ik 6 jaar gewerkt als psycholoog in de seksuologie en reguliere GGZ. Het idee van een eigen praktijk gaf me steeds meer energie dan werken met diagnoses en protocollen binnen een grote organisatie. Ik wilde op eigen wijze verschillende therapievormen en methodieken integreren in een eigen stijl.

Persoonlijke groei

Inmiddels ben ik vele cursussen en opleidingen verder en heb ik sinds enkele jaren mijn eigen praktijk in Heemstede, waar ik dagelijks mensen begeleid met persoonlijke ontwikkelingsvragen. Ik breng mijn cliënten in contact met zichzelf; leer ze hun angsten en verlangens onder ogen te komen en zie ze groeien. Dat is geweldig om te zien. 

Ik werk op toegankelijke wijze; met humor en lichtheid reis ik graag met je mee de diepte in. De puzzelstukken in kaart brengen en helderheid creëren zijn mijn drijfveren.

Contact met Psycholoog Heemstede

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Heemstede? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Heemstede ter attentie van Hannah Lassche. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen van Psycholoog Heemstede

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Tim, 32 (negatief zelfbeeld) over Hannah Lassche psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Hannah heeft mij geleerd niet de binnenbocht te nemen; 'bij de weerstand, Tim, daar moet je zijn'. Ze heeft mij geleerd valkuilen te herkennen en handvatten geboden om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in mijn leven. Ze is doorziend en daadkrachtig maar bovenal menselijk, ik heb me erg veilig gevoeld tijdens mijn sessies. Dank je wel Hannah!”

Contactgegevens van Hannah Lassche

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar mijn praktijk in Heemstede

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Heemstede.

Hannah Lassche
Raadhuisstraat 56a
2101 HH Heemstede