Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Anne Cox

Ze was goed voorbereid op de gesprekken en heeft zich goed verdiept in de situatie.

- Anoniem

We voelden ons op ons gemak en het was fijn om de therapie bij haar te volgen.

- Anoniem

Anne helped me understand my own feelings and actions better. Through good listening and questions I was able to start changing some behaviors and points of view and also to create strategies to overcome my difficulties.

- Anoniem

Anne heeft me inzicht gegeven om mee verder te kunnen.

- Anoniem

De klachten die ik had, zijn veel meer naar de achtergrond verdwenen, ik kan deze makkelijker relativeren waardoor ik hier niet meer iedere dag rekening mee hoef te houden in mijn doen en laten.

- Anoniem

Anne is een heel nuchtere psychologe, die ook haar eigen levenservaring en wijsheid deelt.

- Anoniem

Open, duidelijk, veel kennis en rustgevend.

- Anoniem

Open, direct en vriendelijk.

- Anoniem

Voelde me op mijn gemak

- Anoniem

Soms… ja, heel soms (en dan moet je ook geluk hebben) kom je iemand tegen in je leven die je echt helpt. Met gevoelskwesties die oprecht belangrijk zijn. Die persoon blijft voor de rest van je leven in je herinneringen als een warme deken. Het is veilig en goed bij die persoon. Anne, jij bent zo’n belangrijk persoon in mijn leven. Mijn oom en ik zijn je ontzettend dankbaar voor jouw rol als mediator, voor jouw wijsheid en steun.

- Rianne

Ik had nooit durven hopen dat mijn stoelgang geen dagelijks probleem of belemmering meer zou zijn. Maar het is een feit. Ik heb weer volledig vertrouwen in en heb hierdoor echt een stuk vrijheid teruggekregen.

Daarnaast kom ik nu veel meer voor mezelf op. En ik merk dat hoewel je hierdoor confrontaties kunt krijgen dat men het doorgaans accepteert, dat er helemaal geen negatieve confrontatie komt. En ik durf het risico dus te nemen dat mensen mee stom, zwak of wat dan ook vinden... Maar vaak vinden ze dat niet eens maar het houdt me in ieder geval niet tegen.

- Lisa

Ik heb jaren lang door gelopen met problemen na mijn scheiding van een narcistische vrouw. Was onzeker en wist niet goed hoe met mijn kinderen om te gaan . Na enkele gesprekken met Anne wist ik dat ik toch op de goede weg was. Anne nogmaals bedankt voor je hulp!

- Karel

Ik ben nu 25 weken zwanger, half augustus verwachten wij onze dochter!! De zwangerschap verloopt voorspoedig dus we zijn dolgelukkig. We hadden het nooit zo ver geschopt zonder jouw hulp (ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik je daarvoor ben!

- Karen
Anne Cox
Anne Cox
Psycholoog in Haarlem
  • Beoordeling: 4.7 uit 5
    Op basis van 13 ervaringen