Doesjka Tromp - Psycholoog Haarlem
Maak kennis met onze behandelaar.
Doesjka Tromp
Doesjka Tromp

Psycholoog Haarlem

Ik ben onverminderd nieuwsgierig en leergierig. En het mooie van mijn werk als psychologe is, is dat ik nooit uitontdekt ben. Ieder mens is uniek, ieder proces anders. En zonder uitzondering indrukwekkend om te zien wat mensen kunnen. Wat jij kan.

En In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. Of op een andere manier in beweging, met muziek (Djembe), dans of sport (capoeira).

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Haarlem

Als je de eerste keer bij mij in Haarlem komt, neem ik de tijd voor je verhaal. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid om te vertellen wat er allemaal speelt, en als je er niet helemaal uitkomt, help ik je de woorden te vinden om het te vertellen.

Het gaat om jou
Het gaat me dan overigens niet alleen om je klacht, je zult merken dat ik op verschillende gebieden wat meer precies in ga en meer te weten wil komen. Gaandeweg dat gesprek zal ik je vragen wat je doel is. We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn.

Psychologenpraktijk Haarlem: een psycholoog die dichtbij is
Psycholoog Haarlem werkt persoonlijk, met zorg en betrokkenheid. Mijn cliënten gaan mij aan het hart. Je merkt dat ik in de behandeling dicht bij je sta en je écht ondersteun in de weg die je gaat.

We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn.

Tarief en duur
Een intakegesprek duurt 75 minuten en kost €95,-. Een vervolggesprek duurt 60 minuten en kost €90,-. Deze kosten zijn inclusief 21% BTW. 
Hoeveel gesprekken je nodig hebt hangt af van je klacht en jou. In het begin spreek ik het liefst wekelijks af, na drie of vier gesprekken evalueren we. Soms kan dit al voldoende zijn, zo niet dan kan ik meestal een goede indicatie geven hoeveel er nog nodig zijn   

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Haarlem ter attentie van Doesjka Tromp. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Als je reist weet je: de kaart is niet het gebied. De ervaring ergens te zijn, de natuur, de plekken, de hoekjes, de kleine paadjes - het is niet in een kaart te vangen. Dat geldt ook voor je innerlijk; in onze gesprekken, het eventuele schrijven en het onderzoek dat we doen, maken we als het ware een kaart van jouw binnenwereld. En jij bent degene die uiteindelijk met die kaart in de hand kunt zien wat er echt is en hoe je het kunt aanpakken.

Je lichaam speelt daarin overigens ook een rol. In heel veel gevallen vertelt je lichaam je veel meer dan je in de gaten hebt. Zoals kinderen ‘buikpijn’ hebben als ze iets moeten doen wat ze niet willen, zo werkt een volwassene nog steeds. Je hebt alleen al jaren en jaren jezelf geleerd het te negeren. Zonde, want je hebt jezelf een hoop te vertellen.

Nieuwsgierig
Ik ben onverminderd nieuwsgierig. En het mooie van mijn werk is dat ik nooit uitontdekt ben. Ieder mens is uniek, ieder proces anders. Het is zonder uitzondering indrukwekkend om te zien wat mensen kunnen. Wat ieder individu kan, dus jij ook!

Clientervaringen Doesjka Tromp

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Mark over Doesjka Tromp psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik wil je zeggen dat vooral je rust en betrokkenheid mij zijn bijgebleven. Ik voelde een klik waardoor ik me veilig en vetrouwd voelde om te zeggen wat nodig was. Als je dat telkens weet te bereiken, zou ik niets in je aanpak veranderen".

Routebeschrijving

Bekijk de routeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Haarlem.

Doesjka Tromp
Van Wickevoort Crommelinstraat 53
2024 EL Haarlem

Contactgegevens van Doesjka Tromp

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht