Cliënt ervaringen Ineke Venrooij

Cliënt ervaringen Ineke Venrooij

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Carla (46 jaar)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik wist niet dat meditatie en mindfulness zó kunnen helpen als je in een moeilijk proces zit. Ik was op zoek naar psychotherapie vanwege mijn huwelijkscrisis en kwam via via bij Ineke terecht. Maar omdat ik zoveel spanning had, slecht sliep en veel teveel piekerde heeft ze mij, naast de gesprekstherapie, ook enorm geholpen met deze andere methoden.

Voor mij is die combinatie heel erg goed geweest. Mijn therapiesessies zijn nu afgelopen maar ik blijf zeker doorgaan met de meditaties, misschien wel mijn hele leven. Mijn sessies met Ineke zijn voor mij echt ‘helend’ geweest."

Chris (38 jaar)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik 2 jaar geleden mijn baan verloor en ik kort daarna ook nog ging scheiden, ben ik min of meer de controle over mijn leven weg kwijt geraakt. Een goede vriendin adviseerde me om contact op te nemen met Ineke Venrooij. Ik had nog nooit iets met therapie o.i.d. te maken gehad en was sceptisch over de zin ervan.

Ineke heeft me laten zien en voelen dat ik alles wat ik nodig had om uit mijn impasse te komen, uit mezelf moest halen. De feedback die ik van haar kreeg over hoe ik gewend was ‘mijn zaakjes’ aan te pakken en te regelen was erg confronterend. Met Ineke ben ik aan de slag gegaan, ze heeft me heel geduldig en liefdevol in de spiegel laten kijken en me de weg gewezen naar een andere, vooral gezondere en gelukkigere, manier om mijn leven te leiden."

Joke (28 jaar)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik leerde Ineke kennen tijdens mijn Intake gesprek  Ineke zelf en de ruimte waar in mijn gesprek plaats vond straalde warmte en rust uit. Ik voelde mij er gelijk op mijn gemak. Door mijn vervolg gesprekken met Ineke en de opdrachten die zij mee gaf, kon ik werken aan mijn persoonlijke groei en leerdoelen. Het werd mij steeds duidelijker waar mijn krachten en valkuilen zaten.

Ik merkte dat de gesprekken samen met Ineke een positieve uitwerking had op mijn werkgebied en privé leven. Haar luisterend oor en haar feedback waren voor mij heel belangrijk tijdens mijn coaching traject. Zo heb ik haar werkwijze als zeer open, oprecht en integer ervaren. Nogmaals mijn dank!"

Elisabeth (40 jaar)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ineke is een therapeute die mij op zo’n integere, eerlijke en respectvolle manier heeft laten zien hoe ik steeds maar weer verdwaalde in mijn vaste patronen, vooral in mijn relaties. Toen ik bij haar kwam was ik echt wanhopig. Ze heeft me een diep inzicht gegeven in hoe mijn eigen rol is in het regelmatig vastlopen hierin. Ze heeft me geholpen om het ‘echt’ anders te durven doen, ze heeft me ‘hard’ laten werken maar ik ben er sterk uitgekomen. Ze is echt ‘mijn redding’ geweest."

Maria (55 jaar)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ineke Venrooij is een therapeute die in staat is om op een liefdevolle manier de vinger exact op de ‘zere’ plek te leggen op zo’n manier dat je zelf niet anders kunt en wilt dan die onder ogen zien. Ze heeft me mijn angsten durven laten aankijken en me vervolgens geholpen om ze aan te pakken. Haar ervaring en doorleefdheid maken dat ik me volstrekt veilig voel bij haar en durf te vertrouwen op het pad dat zij mij voorstelde te lopen. En zij liep de hele weg naast me."


 

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Ineke Venrooij