Cliënt ervaringen Marsha Balrak

Cliënt ervaringen Marsha Balrak

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Rachelle
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Een aantal maanden geleden was ik betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Nadat ik lichamelijk hersteld was, kwam de psychische klap. Ik durfde de auto niet meer in. Marsha heeft mij fantastisch geholpen. Ik heb haar ervaren als een warme, hartelijk vrouw waarbij ik me snel op mijn gemak voelde."

Michael
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik had veel moeite met het verwerken van de dood van mijn moeder. Marsha heeft mij geholpen dit verlies een plek te geven."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Marsha Balrak