GZ Psycholoog Amsterdam
Maak kennis met onze behandelaar.
Coos Cobelens
Coos Cobelens

GZ Psycholoog Amsterdam

Wat ik doe, is vooral kijken naar ‘wie’ er tegenover mij zit. Het is voor mij de uitdaging goed af te stemmen op jou als mens en jouw verhaal. Ik kijk graag samen met je naar wat jouw omgangsvormen, denk- en gedragspatronen zijn. Klachten verdwijnen meestal op het moment dat andere omgangsvormen voor situaties worden gevonden.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

GZ Psycholoog Amsterdam - Coos Cobelens

Mijn visie
Ik geloof dat volle aandacht en aanwezigheid het belangrijkste en behulpzaamste is in gesprekstherapie. Volle aandacht zorgt ervoor dat ik zie wanneer er bij directe klachten verlichting mogelijk en nodig is, waarna ik praktische handvatten biedt.

In sommige gevallen is het aanpassen van de omgangsvorm met situaties voldoende om zelf weer verder te komen. In andere gevallen is het vooral fijn om gehoord te worden en om daar concrete handvatten bij te krijgen. Wat ik vaak zie is dat mensen die bij mij komen al een aantal verschillende routes uitgeprobeerd hebben, meestal niet met het gewenste resultaat. Door deze uitgeprobeerde routes weten mensen vaak wat niet werkt, maar minder goed wat wél werkt. Hier kan ik je bij helpen.
 
Op basis van het 1e gesprek stemmen we af of we op één lijn zitten en hoe we het kunnen gaan aanpakken. Vervolgens is het belangrijk om tussentijds eens te evalueren om te bepalen of de therapie op deze manier van meerwaarde is of dat we het op een andere manier kunnen aanpakken.

Tarief en duur
Indien GZ-psychologen een contract hebben met je zorgverzekeraar worden de declaraties van behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar ingediend. Basispsychologen kunnen geen contracten afsluiten met verzekeraars.
 
Indien GZ-psychologen geen contract hebben met je zorgverzekeraar wordt de rekening niet direct ingediend bij de zorgverzekeraar. Vaak wordt de rekening in dat geval aan je meegegeven en wordt je verzocht deze zelf in te dienen bij uw verzekeraar. Neem contact op met je verzekeraar als je wil weten hoe hoog de vergoeding is wanneer je gebruik wil maken van ongecontracteerde GGZ.

Je kunt altijd het secretariaat bellen voor meer informatie of voor wat extra hulp bij het uitzoeken.

Contact
Neem contact op met mijn praktijkassistente van Psychologen Nederland voor al je vragen of voor het direct maken van een afspraak! Bel of mail GZ Psycholoog Amsterdam t.a.v. Coos Cobelens.

Over mij

Ik geef niet alleen gesprekstherapie, maar ook training in Verbinden / Geweldloze Communicatie aan bedrijven, zorginstellingen en particulieren. Ik ben actief geweest in verschillende velden in de GGZ en werk nu als vrijgevestigd Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog in Amsterdam.

Na de universiteit heb ik de post-docotorale opleiding tot GZ psycholoog gevolgd. Hierna ben ik mij gaan zoeken naar manieren om met het thema 'verbinding' verdieping te geven. In Verbindende / Geweldloze Communicatie heb ik gevonden wat ik zocht. Deze kennis gebruik ik om verbinding te faciliteren met jou, anderen en de hele wereld om jou heen.

Ik word door collega's omschreven als Psycholoog die op professionele wijze buiten de GGZ protocollen en het diagnostische kader weet te opereren. Mijn werkwijze
typeert zich door een afstemming van mens tot mens, met een basishouding van niet zozeer deskundigheid maar vooral van evenredigheid.

Contact
Neem contact op met mijn praktijkassistente van Psychologen Nederland voor al je vragen of voor het direct maken van een afspraak! Bel of mail GZ Psycholoog Amsterdam t.a.v. Coos Cobelens.

Clientervaringen 

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Tanja over Coos Cobelens psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Een betere psycholoog dan Coos had ik me niet kunnen bedenken, hij hou spiegel voor zonder te oordelen op een lichte manier. Als ik bij Coos vandaan kwam voelde ik me een stuk helderder en begrepen. Ik kwam met paniekaanvallen (hele heftige) en eigenlijk na de gesprekken met Coos geen last meer van gehad, mocht dat wel weer zo zijn heb ik genoeg handvatten gekregen om hier mee om te gaan en zijn mijn angsten zo goed als verdwenen. Als ik erop terug kijk heb ik in een aantal gesprekken ook gewoon ontzettend kunnen lachen, juist door die spiegel.. Iets wat de boel vaak een stuk verlichtte, niks was raar of gek..Ik zal afspraken bij je blijven maken want het helpt me gewoon ontzettend goed om af en toe samen te kijken waar ik sta en te weten dat ik altijd naar je toe kan komen geeft een veilig gevoel, je beoefent dit vak met passie, ziel en zaligheid! Dankjewel Coos, je hebt me echt ontzettend geholpen."

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam.

Coos Cobelens
Nieuwendammerdijk 262A
1025 LX Amsterdam

Contactgegevens van Coos Cobelens

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht