GZ-Psycholoog Amsterdam - Oplossingsgerichte therapie bij klachten
Tamara Renaud
Tamara Renaud

GZ-Psycholoog Amsterdam

Tijdens de gesprekken bij GZ-Psycholoog Amsterdam wil ik zelfredzaamheid stimuleren. Door je handvatten en technieken te geven waar je op kan terugvallen, ben je weerbaarder op momenten dat er iets tegenzit.

Bel voor een afspraak, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

GZ-Psycholoog Amsterdam - Hulp bij psychische klachten

Mijn naam is Tamara Renaud en ik ben GZ-psycholoog in Amsterdam. In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende klachten. Ik heb veel ervaring met het behandelen van angsten, depressies, burn-outs en trauma’s, maar je kunt ook bij mij aankloppen voor levensfaseproblematiek, zingevingsvraagstukken en dwangklachten.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek gaan we het probleem in kaart brengen en stellen we een diagnose. We gaan het hebben over je klachten, maar ook over de omstandigheden, jouw achtergrond en hoe je met dingen omgaat. Dat is een heel uitgebreid gesprek, maar je mag van mij verwachten dat ik je zoveel mogelijk op je gemak probeer te stellen.

Kritisch zonder te oordelen

Mijn werkwijze is respectvol, betrokken en kritisch zonder te oordelen en ik maak tijdens onze gesprekken gebruik van technieken als cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness, Acceptance and commitment therapy (ACT) en EMDR.

Zelfredzaamheid

Met mijn hulp kun je na een aantal sessies jouw eigen mogelijkheden en krachten weer aanspreken. Het is daarbij heel belangrijk dat ik samen met jou kijk naar hoe je zelf verder kan. Want door jouw zelfredzaamheid te versterken, word ik als psycholoog op den duur overbodig en kun je het zelf weer gaan doen. Dat is het doel van therapie.

Tarief en duur

Een intake duurt 60 minuten en kost €127,50,- Een vervolgafspraak duurt 45 minuten en kost 92,50,- euro.
Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met GZ-Psycholoog Amsterdam

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel of stuur een e-mail naar GZ-Psycholoog Amsterdam ter attentie van Tamara Renaud. Ik leer je graag kennen!

GZ-Psycholoog Amsterdam - Over Tamara Renaud

Ik vind het heel interessant hoe de menselijke geest werkt en het is waardevol om mensen te kunnen helpen om hun eigen mogelijkheden en krachten weer aan te spreken. Ik vind het mooi om als psycholoog mijn cliënten wat mee te kunnen geven zodat ze weer opknappen. Want het geeft heel veel voldoening als ik merk dat iemand zichzelf weer kan helpen.

Mijn eigen praktijk

Na het VWO ging ik psychologie studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben afgestudeerd als klinisch psycholoog en heb mij daarna verder gespecialiseerd tot GZ-psycholoog. Door de jaren heen heb ik op verschillende plekken als psycholoog gewerkt, maar de vrijheid van een eigen praktijk trok mij heel erg aan. Ik ben moeder van twee jonge kinderen en vind het belangrijk om mijn werkzaamheden goed te combineren met de zorg voor mijn gezin. Sinds kort heb ik daarom naast mijn werk in een GGZ-instelling een eigen praktijk in Amsterdam.

Mindfulness

Mindfulness speelt een grote rol in mijn leven. Ik ben al jaren geïnteresseerd in meditatie en yoga, en geef die passie graag door aan anderen. Het geeft mij andere en effectieve mogelijkheden om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Door mindfulness heb ik meer rust en bewustwording gekregen, en bovendien verbinding met mijzelf gekregen. Het lijkt me het leukst als ik op den duur de helft van werktijd kan steken in mijn eigen psychologiepraktijk en de andere helft kan besteden aan het geven van mindfulnesstrainingen.

Contact met GZ-Psycholoog Amsterdam

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Bel of stuur een e-mail naar GZ-Psycholoog Amsterdam ter attentie van Tamara Renaud. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen bij GZ-Psycholoog Amsterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Psyned over Tamara Renaud psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Tamara is een van onze GZ Psychologen in Amsterdam. Haar werkwijze is respectvol, betrokken en ze helpt mensen om hun eigen mogelijkheden weer aan te spreken.

Neem contact op met GZ Psycholoog Amsterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ-Psycholoog Amsterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam.

Tamara Renaud
Westerpark 2
1013 RR Amsterdam