Cliënt ervaringen Annemieke Kolle

Cliënt ervaringen Annemieke Kolle

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Anja en Bas
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Na jarenlange onvrede in onze relatie hebben we eindelijk de stap genomen om te proberen er iets aan te doen. We hadden eigenlijk niet veel hoop dat het beter zou kunnen worden omdat we al heel lang langs elkaar heen leven. De gesprekken verliepen in het begin moeizaam. We hadden zeker wel een stuk of acht gesprekken nodig voordat ons duidelijk werd waar het omging. Wat onze wederzijdse gevoeligheden zijn, wat het patroon is rond onze escalaties en hoe we hier anders meer

Lisa
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik kwam bij Annemieke via de POH GGZ. Ik had vooral problemen in de communicatie met mijn partner. Er is mij tijdens de gesprekken duidelijk geworden dat die problemen te maken hebben met niet bezig zijn met wat ik zelf denk en voel . lk probeer(de) het vooral mijn partner naar de zin de maken. Ik ben nu volop aan het oefenen om dit te veranderen. Fijn is dat mijn partner ook bij de gesprekken wordt betrokken. Ik ben erg tevreden over de gesprekken.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Annemieke Kolle