Cliënt ervaringen Renee Verbrugge

Cliënt ervaringen Renee Verbrugge

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Jantine
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

We zaten er eigenlijk gewoon doorheen. Er was geen contact en mijn man had eigenlijk al opgegeven. Zo kwamen we binnen bij Renée. Zij ging heel rustig en vriendelijk met ons aan de slag. Het leek of zij er alle vertrouwen in had dat het goed zou komen.

Al na de eerste sessie had ik het gevoel dat we misschien toch een kans hadden ons huwelijk te redden en moet je nu eens kijken. We hebben geleerd te praten met elkaar over wat we voelen, écht voelen. En te luisteren. En niet eindeloos maar te wachten tot de ander het oplost, maar in actie komen en verantwoordelijkheid nemen.
Renée heeft ons veel vertrouwen en gereedschappen gegeven. Het is echt een cadeau!

Froukje en Henk
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Via een vriendin kwamen we bij haar praktijk. We draaiden maar rondjes om elkaar heen, zonder verder te komen. Renée komt snel tot de kern van het probleem. Ze stelt je op je gemak en nodigt dan uit om te vertellen, waarbij zij regelmatig vragen stelt.

Beetje bij beetje wordt er dan een heel patroon zichtbaar. Pijnlijk wel, maar wat een opluchting. We zijn heel blij dat Renee ons hierin begeleid heeft.
Marieke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

We wisten niet meer hoe we elkaar konden bereiken. Gelukkig stonden we allebei achter het idee om er een onafhankelijke derde bij te zoeken, hopende dat het zou klikken tussen ons alle drie. Vanaf het allereerste moment voelden we ons bij Renée op ons gemak. Erg fijn om je echt gehoord te voelen. En keer op keer legde ze met grote precisie de vinger op de zere plek, in heldere bewoordingen, met respect en rust. Ik vind Renée een beetje als een spiegel, die liegt ook niet, maar geeft gewoon terug wat er is. Altijd op een integere, onpartijdige manier. En gelukkig hebben we ook kunnen lachen hoor! Uiteindelijk heb ik niet alleen mijn vriend beter leren kennen, maar ook mezelf. Elke sessie was zowel eenvoudig als diepgaand, en maakte veel energie los. We kwamen er elke keer met meer vertrouwen vandaan. Onze relatie is nu een stuk veerkrachtiger geworden, we kunnen makkelijk tegen een stootje! We kunnen elkaar weer bereiken en herkennen de patronen. Eigenlijk gun ik elke relatie dit soort sessies. Een hele goede investering!
Sandra en Roeloef
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Wij hebben ruim een jaar gesprekken met Renee gehad. Daarbij hebben we anders leren kijken naar de waarde van onze relatie en ook anders naar onszelf. Een aantal dingen wisten we zelf ook wel maar Renee kon ons duidelijk maken welke ingesleten patronen we daarbij volgden en hoe we die konden herkennen om er vervolgens iets aan te doen. Ook liet zij zien welke onuitgesproken verwachtingen er eigenlijk tussen ons bestonden. Renee is in dit proces onpartijdig en respectvol naar ons beiden geweest; het is haar gelukt om de onderlinge verbintenis tussen ons te herstellen. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat ons huwelijk is gered en het vertrouwen in elkaar is hersteld. We gunnen andere stellen dat zij met de begeleiding van Renee die weg ook kunnen gaan."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Renee Verbrugge