EFT Relatietherapie Amsterdam - Relatieproblemen oplossen
Renee Verbrugge
Renee Verbrugge

EFT Relatietherapie Amsterdam

Loopt jullie relatie spaak? Hebben jullie al veel pogingen gedaan om de relatie te herstellen en om uit die dip te komen? Toch lijkt het niet te lukken. Kom langs bij Relatietherapie Amsterdam, dat kan de oplossing zijn!

Ik help jullie graag bij Relatietherapie Amsterdam
, also possible in English!

EFT Relatietherapie Amsterdam

Er zijn verschillende patronen bij jullie te herkennen. Het kan zijn dat jullie continu botsen, in conflict raken en ruzie zoeken. Jullie wijken niet voor elkaar.

Het kan ook zijn dat de één jaagt op de ander. De jager vindt dat de ander niks goed doet, te weinig voor de jager over heeft enzovoorts. Dit leidt ertoe dat de ander zich terugtrekt en wegvlucht in klusjes, hobby’s of sport. Zo ook in jullie gesprekken, de één jaagt en de ander vlucht.

Ook is er de mogelijkheid dat jullie van elkaar wijken. Beiden nemen niet meer de moeite om er nog iets van te maken. Het is stil en jullie vermijden elkaar. Met elkaar gaan we deze hardnekkige patronen proberen te doorbreken.

Klik hier om meer te lezen over mijn werkwijze bij EFT Relatietherapie Amsterdam.

Tarief en duur

Een afspraak relatietherapie duurt 60 minuten en kost € 152,-. De hoeveelheid afspraken is moeilijk te voorspellen en scheelt per stel. Gemiddeld hebben we zo’n 5 tot 10 sessies nodig. Hier hebben jullie echter evengoed zeggenschap in. Afspraak afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren, zodat ik nog een ander kan inplannen. Anders ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Contact Relatietherapie Amsterdam

Wil je meer weten over EFT Relatietherapie Amsterdam of een afspraak maken? Bel dan naar EFT Relatietherapie Amsterdam ter attentie van Renée Verbrugge. Ik help jullie graag verder!

Relatietherapie Amsterdam - Over Renée Verbrugge

Vanaf het begin

Ik heb taal altijd fascinerend gevonden en koos dan ook voor een studie docent Nederlands. Van docent groeide ik door tot trainer. De doelgroep was toen voornamelijk 'kunstenaars', ik hielp hen communiceren, gaf ze taal en argumentatie. Mijn liefde voor dit werk groeide met de jaren.

Na meerdere jaren had ik mijn kinderen, werk en relatie. Toch had ik het idee dat er iets niet compleet was. Ik miste mijn essentie. Dat gevoel wat ik vroeger met toneel had, was in de jaren verloren gegaan.

Nieuwe richting

Ik maakte de beslissing om aan de vijfjarige studie Psychosynthese te beginnen. Daar leerde ik wat écht contact maken betekent, zowel met mijzelf als met anderen. Ik zocht de verdieping op en leerde voorbij de oppervlakte kijken, voorbij het zogenaamde goed en fout.

In Londen heb ik bij het Centre for Genderpsychology vervolgopleidingen gedaan op het gebied van relaties, gender en seksualiteit. Daar heb ik ook de opleiding EFT (Emotionally Focused Therapy) gevolgd. Een zeer waardevolle toevoeging voor mijn werk als relatietherapeute. Inmiddels heb ik meerdere jaren ervaring als relatietherapeut. Ik vind het fascinerend werk en doe het nog steeds met veel interesse en plezier.

Contact Relatietherapie Amsterdam

Wil je meer weten over EFT Relatietherapie Amsterdam of een afspraak maken? Bel dan naar EFT Relatietherapie Amsterdam ter attentie van Renée Verbrugge. Ik help jullie graag verder!

Cliëntervaringen EFT Relatietherapie Amsterdam

Lees hier wat cliënten over mij en mijn behandeling zeggen.

Jantine over Renee Verbrugge psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

We zaten er eigenlijk gewoon doorheen. Er was geen contact en mijn man had eigenlijk al opgegeven. Zo kwamen we binnen bij Renée. Zij ging heel rustig en vriendelijk met ons aan de slag. Het leek of zij er alle vertrouwen in had dat het goed zou komen.

Al na de eerste sessie had ik het gevoel dat we misschien toch een kans hadden ons huwelijk te redden en moet je nu eens kijken. We hebben geleerd te praten met elkaar over wat we voelen, écht voelen. En te luisteren. En niet eindeloos maar te wachten tot de ander het oplost, maar in actie komen en verantwoordelijkheid nemen.
Renée heeft ons veel vertrouwen en gereedschappen gegeven. Het is echt een cadeau!

Neem contact op met EFT Relatietherapie Amsterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving EFT Relatietherapie Amsterdam

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn praktijk in Amsterdam

Renee Verbrugge
Andreas Bonnstraat 42
1091 BA Amsterdam