Cliënt ervaringen Paul de Jonge
Maak kennis met onze behandelaar.

Cliënt ervaringen Paul de Jonge

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Gerrie
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Paul heeft mij heel doelgericht, praktisch, met gerichte analyse, inzichten en opdrachten begeleid in een intense periode van rouw. Laagdrempelig, toegankelijk, scherp in het duiden van situatie of verschijnsel, to the point in de behandeling. Ik heb van Paul ook geleerd de leefprocessen te zien als contstant bewegende stromen en gebeurtenissen als steeds veranderende en verleggende kwaliteit. Hij activeert je eigen vermogen en je eigen wijsheid om jezelf weer gezond te maken. Hierdoor voel je je weer krachtig en liefdevol in het leven staan. Paul heeft dit fantastisch gedaan"
Eileen
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Doelgerichte en tevens warme psycholoog. Een psycholoog met een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Herkent en maakt problemen/valkuilen van de cliënt overzichtelijk. Het is fijn om een andere blik te verkrijgen op de zaken. Tevens heeft hij een warme persoonlijkheid en stelt zich altijd flexibel op.

Paul is doelgericht, schematisch, heeft een warme persoonlijkheid en is goed te bereiken via e-mail op twee verschillende locaties. Hij heeft een persoonlijke aanpak, is flexibel, communiceert goed qua afspraken."

Bjorn
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De sessies bij Paul vond ik onconventioneel, niets is standaard gelukkig . Ik voelde me gezien en gehoord bij hem en heb nog dagelijks gemak van de vele tools die hij mij aangereikt heeft.

Na de sessie voelde ik mij sterker en misschien nog wel belangrijker de wereld kreeg weer meer kleur. Nog dagelijks realiseer ik mij dat ik rustiger ben geworden en dat ik beter met moeilijkheden overweg kan door de goede begeleiding en zorgen van Paul."

Wim
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik bij mijn huidige werkgever in de functie van teamleider begon, bleek er een medewerkster te zijn die een “arbeidsconflict” had met haar voormalige leidinggevende. Om uit de patstelling te komen had deze medewerkster psychologische begeleiding gevraagd en kwam zodoende in contact met Paul.

Het traject dat ze samen met Paul doorlopen heeft was erg intensief zo vertelde ze mij, heel veel “huiswerk” t.a.v. zelfonderzoek en vele gesprekken. De begeleiding van Paul heeft haar een spiegel voorgehouden, waardoor ze is gaan inzien hoe anderen haar ervaren, met als resultaat dat ze terug is in haar oude functie en beter contact heeft met collega’s dan voor het “arbeidsconflict”.

N.a.v. deze ervaring heb ik later ook een andere medewerkster die met zichzelf in de knoop zat gevraagd of ze interesse had om kortdurende therapie te krijgen van Paul. Dat heeft ze gedaan en opnieuw met het beoogde resultaat: ze begrijpt haar eigen functioneren beter en dat heeft een positief resultaat op haar samenwerking met haar omgeving"

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Paul de Jonge