Psycholoog Amsterdam West - Paul de Jonge
Maak kennis met onze behandelaar.
Paul de Jonge
Paul de Jonge

Psycholoog Amsterdam West

Ik ben doctoraal afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (klinische & neuropsychologie). Na mijn afstuderen begon ik met mijn eigen psychologenpraktijk. Hier heb ik mijn eigen stijl van werken verder kunnen ontwikkelen. Hierbij speelt het vinden van de oorzaak een belangrijke rol. Als je weet waardoor het komt, en wat jouw rol daarin is, heb je een groot deel van het werk al gedaan. Dat ik nu, hier, op mijn eigen manier kan werken is ronduit heerlijk. Het contact met de mensen, de diversiteit.

Je kunt bij mij terecht in Amsterdam West en Amsterdam Oost. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Leer jezelf beter kennen bij Psycholoog Amsterdam West

Als je voor de eerste keer bij Psycholoog Amsterdam West komt neem ik de tijd voor jouw verhaal. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid om te vertellen wat er allemaal speelt, en als je er niet helemaal uitkomt, help ik je om het onder woorden te brengen. Zodat je het zo precies mogelijk kan vertellen.

Twee methoden
Het gaat me dan overigens niet alleen om je klacht, je zult merken dat ik op verschillende gebieden wat meer in ga en meer wil weten. In de behandeling werk ik het meest met cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie.

Psycholoog Amsterdam West leert hoe je patronen doorbreekt
In ons gesprek zal ik ook vragen naar jouw doel. We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn. Ik ga je helpen bij dat zelfonderzoek. Je leert jezelf beter kennen: je eigen valkuilen, je vaste patronen en automatische gedachten. Je leert ook hoe je jezelf kunt helpen die vastgeroeste gedachten en gevoelens te doorbreken. Voor veel mensen voelt het alsof het licht aangaat waar het voorheen donker was.

Tarief en duur
De eerste individuele afspraak, ook wel het intakegesprek, duurt 60 minuten en kost 110,- euro. Individuele vervolgafspraken duren 60 minuten en bedragen 95,- euro.

Het gezamenlijke intakegesprek, bijvoorbeeld met relatietherapie, duurt 90 minuten en kost 180,- euro. Gezamenlijke vervolggesprekken duren 60 minuten en bedragen 120,- euro.

Voor afspraken buiten kantoortijden geldt er een toeslag van 10% op het basistarief.
Alle kosten zijn inclusief 21% BTW.

Afspraken kunnen plaatsvinden in Amsterdam West, Amsterdam Oost en zijn ook mogelijk in de avonduren.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Contact
Heb je een vraag over psychologen in Amsterdam West of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail dan naar Psycholoog Amsterdam West ter attentie van Paul de Jonge. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Paul de Jonge - Psycholoog Amsterdam West

Ik studeerde klinische- en neuropsychologie. Elke dag in de boeken, in onderzoek en in de praktijk. Ik heb genoten.

Aan het werk
Jammer genoeg lagen de banen niet voor het oprapen toen ik in 1997 afstudeerde. Ik ging in de ICT werken, deed medewerkerstevredenheidsonderzoek. Gaandeweg dat onderzoek ontwierp ik min of meer mijn volgende baan: loopbaanadvies. Daar brandde het psychologievuur weer in alle hevigheid los.

Eigen praktijk - Psycholoog Amsterdam West - Oost
Ik begon met een eigen praktijk, Psycholoog Amsterdam. Hier heb ik mijn eigen stijl van werken kunnen ontwikkelen. Waarbij het vinden van de oorzaak een belangrijke rol speelt. Als je weet waardoor het komt, en wat jouw rol daarin is, hebt je een groot deel van het werk al gedaan. Ik help je bij dat zelfonderzoek. Je leert jezelf beter kennen: je eigen valkuilen, je vaste patronen en automatische gedachten.

Je leert ook hoe je jezelf kunt helpen die vastgeroeste gedachten en gevoelens te doorbreken. Voor veel mensen voelt het alsof het licht aangaat waar het voorheen donker was. Dat ik bij Psycholoog Amsterdam West op mijn eigen manier kan werken is ronduit heerlijk. Het contact met de mensen, de diversiteit. Je kunt bij mij terecht in West en Amsterdam Oost.

Contact
Wil je meer weten over mij of een afspraak maken? Bel of mail naar Psycholoog Amsterdam West ter attentie van Paul de Jonge. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Paul de Jonge

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest. 

Gerrie over Paul de Jonge psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Paul heeft mij heel doelgericht, praktisch, met gerichte analyse, inzichten en opdrachten begeleid in een intense periode van rouw. Laagdrempelig, toegankelijk, scherp in het duiden van situatie of verschijnsel, to the point in de behandeling. Ik heb van Paul ook geleerd de leefprocessen te zien als contstant bewegende stromen en gebeurtenissen als steeds veranderende en verleggende kwaliteit. Hij activeert je eigen vermogen en je eigen wijsheid om jezelf weer gezond te maken. Hierdoor voel je je weer krachtig en liefdevol in het leven staan. Paul heeft dit fantastisch gedaan"

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam West. Je kunt ook bij mij terecht in mijn praktijk in Amsterdam Oost.

Paul de Jonge
Pieter Calandlaan 341
1068 NH Amsterdam

Neem contact op met Psycholoog Amsterdam West

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht