Psycholoog Badhoevedorp - Matty van Roozendaal
Matty van Roozendaal
Matty van Roozendaal

Psycholoog Badhoevedorp

In mijn eigen praktijk voel ik me sinds dag één volledig op mijn plek. Ik kan op een manier werken die volledig bij me past, namelijk persoonlijk en betrokken. 
Je bent dan ook van harte welkom bij mij in de praktijk, ik help je graag.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Amstelveen!

Psycholoog Badhoevedorp

Ik gebruik veel verschillende therapieën en methodes om cliënten te helpen. Ik spijker mezelf regelmatig bij waardoor ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen, dit vanwege mijn toewijding voor dit vak. Vervolgens gebruik ik deze kennis om per cliënt een persoonlijke behandeling op te stellen.

Jouw welzijn gaat mij oprecht aan het hart. Samen met jou wil ik daadwerkelijk jouw klachten verhelpen en ervoor zorgen dat je in het vervolg beter met deze klachten om kunt gaan.

Psycholoog Badhoevedorp is betrokken, zorgvuldig en eerlijk

Zorgvuldigheid, steun, eerlijkheid en warmte zijn vier termen die ik erg belangrijk vind. Dit zul je dan ook terug zien in mijn werk. Ik probeer er voor te zorgen dat je je snel op je gemak voelt zodat we in vol vertrouwen kunnen werken.

Prachtig resultaat

Met wat voor klacht je ook komt, de therapie zoals ik haar hanteer bij Psycholoog Badhoevedorp geeft normaliter een prachtig resultaat voor cliënten. Samen zullen we je klacht verhelpen of je leren om haar in het leven op te nemen. 

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Badhoevedorp duurt drie kwartier en kost €95,-. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee personen, duurt een volledig uur en kost €190,- per afspraak. In de avonduren kost een individuele afspraak €105,- en een gezamenlijke afspraak €210,-. Deze kosten zijn inclusief 21% BTW. 
In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 sessies nodig.

Contact

Heb je een vraag over psychologen in Badhoevedorp of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar Psycholoog Badhoevedorp ter attentie van Matty van Roozendaal. Je kunt ook bij mij terecht in Amstelveen. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Matty van Roozendaal - Psycholoog Badhoevedorp

Al van kleins af aan kwamen vrienden naar mij toe wanneer ze iets dwars zat. Een luisterend oor bieden ging mij goed af. Later werden dit ook familieleden en zelfs collega's. Toentertijd had ik nog niet het plan om psycholoog te worden, maar beroepskeuzeadviseur. 
Na een veelzijdige carrière besloot ik om alsnog van mijn natuurlijke vaardigheden mijn werk te maken, dus startte ik met de studie psychologie. 

Persoonlijke intuïtie

Sinds ik werkzaam ben als psychologe bij Psycholoog Badhoevedorp voel ik mij volledig op mijn plek. Ik kan mijn werk uitvoeren vanuit mijn persoonlijke intuïtie: persoonlijk en betrokken. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om bekende of onbekende cliënten, ik zet me volledig in. Eenieder die mij bij komt verdient het om mijn volledige aandacht en concentratie te krijgen. Cliënten voelen zich dan ook vaak al snel op hun gemak, begrepen en gesteund.

Optimist

Ik luister niet alleen, maar ik versta ook echt wat je zegt. Ik heb geleerd, dat dat niet vanzelfsprekend is, en dat je daar als psycholoog altijd je best voor moet doen. Dat doe ik dan ook. Ik ben dat aan mijzelf verplicht, maar vind vooral dat mijn cliënten daar recht op hebben.

Ik ben een optimist en vind vertrouwen erg belangrijk.

Contact met Psycholoog Badhoevedorp

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel dan naar Psycholoog Badhoevedorp ter attentie van Matty van Roozendaal. Ik leer je graag kennen!

 

Cliëntervaringen Matty van Roozendaal

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

M.D. over Matty van Roozendaal psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 “Matty komt op mij over als een sympathieke vrouw, die mij op mijn gemak weet te stellen, goed kan luisteren en zich in mij kan verplaatsen. Met een verfrissende nuchterheid kan zij verwarrende zaken in korte tijd tot reële overzichtelijke stappen terugbrengen en daar wordt ik dan blij van! Bovendien is zij eerlijk en duidelijk over haar (on-)mogelijkheden en komt zij haar afspraken altijd na.”

Contactgegevens van Matty van Roozendaal

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar Matty van Roozendaal in Badhoevedorp. Je kunt ook bij mij terecht in mijn praktijk in Amstelveen.

Matty van Roozendaal
Thomsonstraat 134
1171 ZJ Badhoevedorp