Wills Langedijk

Systeemtherapeut Amsterdam

Ik merk dat koppels vaak pas in een laat stadium hulp zoeken. En dan is er een hoop achterstallig onderhoud te doen. Het goede nieuws is: relatietherapie werkt echt! Je krijgt inzicht in je eigen en elkaars reactiepatronen en welke effecten dat heeft op de relatie.

Therapeut Amsterdam

Mijn naam is Wills Langedijk, ik ben partner- en relatietherapeut. In mijn praktijk in Amsterdam kunnen jullie terecht voor EFT relatietherapie. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en betekent dat je bepaalde patronen binnen je relatie leert herkennen en angsten benoemen. De therapie bestaat uit drie verschillende fases waarbij je uiteindelijk leert om elkaar om hulp, steun en begrip te vragen.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek draait om kennismaken. Jullie moeten je veilig voelen om iets met mij te kunnen opbouwen. Wederzijds vertrouwen is daarbij van groot belang. Ik doe het daarom rustig aan en bouw het rustig op. In het eerste gesprek gaan we daarnaast ook het probleem verhelderen en kijken wanneer het nou precies begonnen is. Vaak heeft dat niet eens volledig te maken met de relatie, ik weet uit ervaring dat er in dat eerste gesprek vaak een onderliggend probleem naar boven komt.

Bespreekbaar

Tijdens therapie bespreken we de dingen die jullie nog niet eerder naar elkaar hebben uitgesproken. Ik probeer datgene juist bespreekbaar te maken. Je moet daarvoor soms een spreekwoordelijke drempel over, want je bent nou eenmaal niet op je best. Het kan pijnlijk en verdrietig zijn, maar uiteindelijk is het doel om juist begrepen te worden.

Tarieven

Voor een individuele afspraak van 45 minuten bij Therapeut Amsterdam betaal je €95,-. Voor relatietherapie van 45 minuten betaal je €115,-.  Coaching is ook mogelijk  bij Therapeut Amsterdam, hierbij betaal je voor een sessie van 45 minuten €115,-. Buiten kantoortijden reken ik €20,- extra.

Wil je de afspraak annuleren, doe dit dan minstens 24 uur van te voren. Dan kan hier nog een andere afspraak ingepland worden. Anders moet ik het helaas in rekening brengen.

Contact Therapeut Amsterdam

Wil je meer weten over hoe de therapie in zijn werking gaat of wil je graag een afspraak maken? Neem dan even contact op. Ik wil jullie graag helpen.

Therapeut Amsterdam – Over Wills Langedijk

Ik heb een achtergrond als familierechtadvocaat. Ik ben in totaal 25 jaar advocaat van de scheiding geweest en in gesprekken die ik voerde dacht ik regelmatig: geen wonder dat jullie bij mij aan tafel zitten, want het gaat echt niet meer. Maar ook: hoe zou het zijn als jullie 3 jaar geleden hulp hadden gezocht?

Goede gesprekken

Inmiddels werk ik alweer een paar jaar als relatietherapeut, en het voelt als een voorrecht dat ik nu goede gesprekken over relaties kan voeren. Ik merk dat we in Nederland niet zo gewend zijn om hulp te zoeken, maar ik kan mensen in ieder geval helpen om voor hun relatie te vechten. Het is mijn taak dat ze pas uit elkaar als ze alles hebben geprobeerd om hun relatie een nieuwe wending te geven.

Voldoening

Het is mooi om een stukje met mensen op te trekken en bepaalde patronen te ontdekken. Ik help mensen om alle spreekwoordelijke puzzelstukjes op tafel te leggen en zichzelf beter te begrijpen. Dat geeft voldoening. Want ik hou van mijn werk, het geeft mijn leven zin. Ik word er blij van als ik kan helpen. Daarom heb ik de overstap gemaakt van de advocatuur naar de psychologie.

Contact Therapeut Amsterdam

Wil je meer weten over hoe de therapie in zijn werking gaat of wil je graag een afspraak maken? Neem dan even contact op. Ik wil jullie graag helpen.

Klachten

 • Relatieproblemen (indiv.)

Behandelvormen

 • Coaching
 • EFT Relatietherapie
 • Relatietherapie
 • Scheidingsbegeleiding
 • Systeemtherapie
 • Talen

  Duits Engels

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Wills heeft ons geleerd…. We begrepen elkaar niet meer. En je kan ook nog met haar lachen.

- Anniek en Geert

Contact

Praktijkadres

John Blankensteinstraat 21E

1095 MB Amsterdam


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Wills Langedijk
Wills Langedijk
Systeemtherapeut in Amsterdam
 • Beoordeling: 5 uit 5
  Op basis van 1 ervaring
 • Geen wachtlijst
 • Buiten kantoortijden
 • Relatietherapie
Bel: 085-4014720