Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Susan Dechering

Persoonlijke groei zodat ik dit zakelijk kon toepassen om te groeien als ondernemer.

- Anoniem

Susan is empathisch en kundig.

- Anoniem

Door de behandeling heb ik meer inzicht in oorzaak, actie en gevolg

- Anoniem

Susan herkende de problematiek goed en had goede regie op de gesprekken. Relatie problemen zij uitgesproken, drempels geruimd en ik heb een handelingsrepertoire voor de toekomst geleerd.

- Anoniem

"Susan luistert naar je verhaal, ze denkt met je mee en weet je op een prettige manier andere inzichten te geven. Vorig jaar ontmoette ik haar, eigenlijk bij toeval. Ik kwam ergens niet uit en werd door mijn broer getipt om Susan te ontmoeten. Ze zaten destijds in hetzelfde kantoorpand waardoor een kennismaking op dat ogenblik heel eenvoudig mogelijk was. Ze nam me direct even apart en nam de tijd voor me. Dat gaf me een enorme energie-boost. De gesprekken die volgden maakten dat ik snel weer verder kon.”

- Sterre

"Susan heeft mij weer richting gegeven in mijn werk. Hierdoor ben ik mij meer bewust van een goede balans tussen werk en privé. De gesprekken met Susan zijn verhelderend.”

- Mark

“Ik ben zeer tevreden over de coaching. Susan heeft het vermogen je direct een veilig gevoel te geven, waardoor je al vrij snel zaken bepreekt die ik slechts bespreek met mensen/vrienden die ik vertrouw. Met uiteindelijk resultaat dat ik binnen enkele weken een andere koers voer en medewerkers meer in hun kracht zet.”

- Larry

“Sterk aan Susan is haar sensitiviteit, inzicht en dat zij goed wist te luisteren. Haar aanpak was duidelijk en gestructureerd, zij bleef neutraal.”

- Frieda

"Ik ben erg tevreden over de behandeling van Susan. Ik had slechts 4 korte sessies en dacht een duidelijke vraag te hebben over het vervolg van mijn carriere, maar deze vraagstelling is al snel afgebogen naar bredere zingeving en mijn kijk op mijn carriere. Susan kwam daarna snel met goede en rake observaties waar ik verder aan kon werken (wie ben ik en wat wil ik). Het resultaat is dat ik meer plezier ben gaan zien in mijn vervolgcarriere, meer rust probeer te pakken en me meer ben gaan verdiepen in zaken die ik eerder niet “carriërewaardig” vond of niet vond bijdragen aan mijn ontwikkeling.”

- Dave

"Susan kan goed luisteren en makkelijk schakelen binnen het gesprek. Ze is erg duidelijk in haar communicatie en een prettige gesprekspartner. Je voelt je op je gemak bij haar en dat geeft het gevoel van vertrouwen.”

- Bart
Susan Dechering
Susan Dechering
Psycholoog in Amsterdam
  • Beoordeling: 4.6 uit 5
    Op basis van 10 ervaringen