Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Agaath Blessinga

Goed analyserend vermogen, activerend.

- Anoniem

Ze had rust en overzicht. Ze kon mij laten uitzoomen en het probleem van een afstand laten bekijken. Ik heb iets meer tools om met mezelf en mijn omgeving om te gaan.

- Anoniem

Het heeft geholpen om alles een plekje te geven, ik pieker veel minder en voel me vrolijker.

- Anoniem

Help put in perspective my priorities and what is really important in my live vs how much energy it takes from me.

- Anoniem

Ik heb de begeleiding door Agaath als heel fijn en leerzaam ervaren. De gesprekken die ik met haar had kwamen precies op het goede moment. Ze luistert goed, en ze kan snel schakelen in een gesprek. Door haar vragen en handvatten begrijp ik mezelf en mijn gevoelens beter, en weet ik wat ik wil en nodig heb. Ik pieker minder, en ik heb weer energie om de dingen te doen die belangrijk voor me zijn.

- Anoniem

Ik voel me nu veel beter dan een paar maanden geleden. Ik had veel last van faalangst waardoor ik blokkeerde bij tentamens en lagere resultaten behaalde. Agaath is rustig en toegankelijk, ik voelde me op mijn gemak bij haar. Dankzij haar hulp ga ik mijn studie met vertrouwen tegemoet.

- Anoniem

Na een pijnlijke relatiebreuk, zat ik even helemaal vast. Ik vond het heel fijn om met Agaath te praten. Hoewel ik veel steun aan vrienden had, vond ik het soms lastig dat zij er ook allemaal een mening hadden. Juist met iemand praten die mijn ex niet kende, en zonder oordeel luisterde, hielp me om wat gebeurd was in een breder perspectief te zien. Ook hielp ze me inzien dat bepaalde dingen die ik deed, eerder destructief waren dan me vooruit hielpen.

- Anoniem
Agaath Blessinga
Agaath Blessinga
Orthopedagoog in Amsterdam
  • Beoordeling: 4.9 uit 5
    Op basis van 7 ervaringen