Psycholoog Amsterdam - Francine Wong Loi Sing-Witz
Maak kennis met onze behandelaar.
Francine Wong Loi Sing-Witz
Francine Wong Loi Sing-Witz

Psycholoog Amsterdam IJburg

Ik ben Francine Wong Loi Sing-Witz en door mijn werk, als psycholoog, in verschillende GGZ instellingen heb ik brede praktische vakkennis. En heb ik mij verschillende behandelmethoden eigen gemaakt.

Als ik niet werk of studeer dan ben ik graag bij mijn gezin. Moeder en echtgenoot zijn is belangrijk voor me. Of: ik lees. Ik ben een gretige veellezer, dus als het even kan, vind je mij met mijn neus in de boeken.

Bel en maak bij mij een afspraak, ook mogelijk buiten kantoortijden in de avonduren!

Psycholoog Amsterdam

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar ik weet bijna zeker dat ik je klacht of vraag zal herkennen. Ook al voelt het nu niet zo, je bent niet de enige. En ook niet de eerste. In bijna alle gevallen ben ik goed bekend met de verschillende methoden en therapieën die we kunnen gebruiken om jouw klacht te verhelpen.

Psycholoog Amsterdam werkt voor jou
Het belangrijkste onderdeel van de therapie ben jij. Het is niet alleen jouw probleem, maar het zijn ook jouw talenten die je gaan helpen. Ik kan mij voorstellen dat je dat nu moeilijk voor kunst stellen. Maar jij hebt alles in huis om de situatie waarin je zit, weer te boven te komen. Vandaar ook dat de methoden en technieken die ik gebruik helemaal op jouw lijf geschreven zijn. Ik maak een mix van middelen die niet alleen bewezen resultaat hebben, maar waar jij ook echt iets mee kunt.

Tarief en duur

  • Individuele therapie voor kinderen en volwassen Een intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten en de kosten hiervan bedragen €140,-. De vervolgsessies duren ongeveer 50 minuten en de kosten hiervan bedragen €100,-.
  • Ouderadviesgesprek (zonder kindertherapie) Een ouderadviesgesprek duurt ongeveer 75 minuten en de kosten hiervan bedragen €175,-. Vaak zijn er 1 tot 3 sessies nodig.
  • Relatietherapie (BTW plichtig) Relatietherapie of andere afspraken met twee personen. Voor zowel het intakegesprek als vervolgafspraken zijn de kosten €210,- en de tijdsduur ongeveer 75 minuten. Deze kosten zijn inclusief 21% BTW. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 sessies nodig.
  • Zakelijke coaching (BTW plichtig) Het intakegesprek bedraagt €140 voor 60 minuten en vervolgafspraken bedragen €100,- voor 50 minuten. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW.
  • Andere diensten: Schrijven van verslagen (€110,- p/u); telefonisch consult (€25,- p/15min); Thuis en schoolobservatie (€110,- p/u).

Voor afspraken na 18:00 wordt er €20,- extra gefactureerd.

Contact
Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Amsterdam ter attentie van Francine Wong Loi Sing-Witz. Of bekijk mijn website: Psycholoog AmsterdamIk leer je graag kennen!

Over mij

Ik studeerde aan de Universiteit in Bern, psychologie gericht op kinderen en jeugdigen. Het was voor mij heel natuurlijk om die richting te kiezen. Het onderwijssysteem in Zwitserland is een beetje anders dan dat in Nederland; je gaat namelijk meteen in de praktijk aan de slag. Ik heb dan ook werkervaring vanaf het begin van mijn studie.

Sinds ik in Nederland woon met man en kinderen ben ik gewend om het werken en studeren te combineren en blijf ik overigens naast mijn werk mijzelf opleiden. De laatste postdoctorale opleiding die ik binnenkort afrond is een specialisatie in de behandeling van Prikkelbare Darm Syndroom.

>Altijd met neus in de boeken
Als ik niet werk of studeer dan ben ik graag bij mijn gezin. Moeder en echtgenoot zijn is belangrijk voor me. Of: ik lees. Ik ben een gretige veellezer, dus als het even kan, vind je me met mijn neus in de boeken.

Clientervaringen Francine Wong Loi Sing-Witz

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Sofie en Max over Francine Wong Loi Sing-Witz psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Samen met mijn partner heb ik relatietherapie gevolgd bij Francine. Wij voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Zij straalde veel rust en vertrouwen uit waardoor wij ons kwetsbaar konden opstellen. Zij heeft ons geleerd om beter naar elkaar te luisteren en onze behoeftes aan de ander duidelijk te maken. Daadoor is onze relatie veel harmonischer en dieper geworden".

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenprakijk in Amsterdam.

Francine Wong Loi Sing-Witz
Cas Oorthuyskade 110
1087 BB Amsterdam

Contactgegevens van Francine Wong Loi Sing-Witz

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht