Cliënt ervaringen Aerjen Tamminga

Cliënt ervaringen Aerjen Tamminga

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Peter
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Aerjen zorgt voor rustig contact en helderheid tijdens gesprekken. Hij is eerlijk in zijn feedback en biedt hiermee vertrouwen en oprechte interesse. Op professionele wijze pakt hij gemakkelijk de rode draad en schept hij overzicht in situaties”.
Jan
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Aerjen is iemand die me bij elke samenkomst met een opmerking of door het stellen van een vraag wist te raken. Hij zette me er mee aan het denken. Denken op een andere manier, met een andere invalshoek dan waarmee ik er eerder mee aan de slag was. Dat gaf soms verrassende wendingen en maakte dat er meer ruimte kwam om met het probleem aan de slag te kunnen.Soms zit je (zonder dat je je ervan bewust bent) vast in een bepaald denk patroon. Aerjen kon, door een paar rake vragen te stellen, mee helpen de knopen te ontwarren. Kortom, Aerjen is een prettig iemand om mee samen te werken. Iemand met een goede kennis van zaken, waar je je snel bij op je gemak voelt".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Aerjen Tamminga