(Doen!) Persoonlijke groei bij Psycholoog Amsterdam
Maak kennis met onze behandelaar.
Nine Lutgert
Nine Lutgert

Nine Lutgert - Psychologe in Amsterdam

Onderling vertrouwen is een belangrijk element van therapie. Je zal merken dat ik echt naar je luister en oprecht geïnteresseerd ben in wat je zegt. Van cliënten krijg ik vaak te horen dat zij zich snel op hun gemak voelen en me durven te vertrouwen.

Ik ben een empathische psychologe en houd je vaak een spiegel voor. Die spiegel kan soms confronterend zijn, maar werkt heel inzichtelijk.

Vind balans en rust bij Psycholoog Amsterdam

Mijn naam is Nine Lutgert en ik werk als psycholoog in Amsterdam. Ik behandel een breed spectrum aan klachten, zoals negatief zelfbeeld, angstklachten en burn-out, maar ik kan bijvoorbeeld ook ondersteunen bij depressie of concentratieproblemen.

Ik vind het belangrijk dat je beseft dat het leven niet perfect hoeft te zijn. Iedereen heeft wel eens een rotdag, dat maakt helemaal niet uit. Dat is één van de lessen die ik je tijdens mijn sessies wil meegeven.

Op je gemak voelen

Het eerste gesprek is een intake, ook wel het kennismakingsgesprek. Bij dit gesprek proberen we er samen voor te zorgen dat je je op je gemak voelt, zodat we ook moeilijke onderwerpen kunnen bespreken. Ik help je hierbij door op lastige of spannende momenten structuur te bieden, maar je ook de ruimte te geven wanneer daar behoefte aan is. Bij dit eerste gesprek zullen we elkaar leren kennen en bespreken we wat je dwars zit en wat ik voor jou kan betekenen.

Tijdens onze sessies gebruik ik verschillende technieken, waaronder EFT en ACT, maar er is ook ruimte voor mindfulness en ontspanningsoefeningen. Door je een spiegel voor te houden verkrijg je inzicht in jouw gedachten-, gevoels-, en gedragspatronen. Zou je bijvoorbeeld ook zo hard zijn tegen een vriend of doe je dat alleen bij jezelf?

Het hoeft niet perfect te zijn

Je hoeft niet klachtenvrij te zijn om verder te kunnen met je leven. Tijdens onze sessies geef ik je handvatten om het leven weer aan te pakken. Ik laat zien wat je met verschillende technieken kan bereiken en welke keuzes je kan maken om beter te worden.

Tarief en duur

Voor een individuele afspraak bij Psycholoog Amsterdam wordt er € 95,00 gerekend voor een afspraak van 45 minuten. In de avonduren is het tarief € 115,00. Voor relatietherapie of een andere afspraak met twee of meer personen betaal je € 115,00 voor een afspraak van 60 minuten. 's Avonds geldt een tarief van € 135,00. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders ben ik genoodzaakt het in rekening brengen.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Contact

Wil je meer weten hoe een Psycholoog je verder kan helpen? Bel even met het secretariaat van Psychologen Nederland. Ze kunnen je alles over mij vertellen, al je vragen beantwoorden en je snel helpen aan een afspraak bij mij.

Over mij - Nine Lutgert - Psycholoog in Amsterdam

Dat ik psycholoog zou worden kwam voor velen niet als verrassing, het heeft onbewust altijd al in mij gezeten. Op jonge leeftijd luisterde ik graag naar anderen en haalde ik bepaalde aspecten uit de gesprekken die ik met hen voerde. Observeren, luisteren en mensen op hun gemak stellen, dat waren vroeger en zijn nu nog steeds kenmerken die mij typeren.

Soms draait de therapie vooral om luisteren. Ik zie mijn cliënten al verbeteren zodra ze eens goed hun hart kunnen luchten. Naast luisteren begeleid ik mijn cliënten en bied ik hen handvatten en technieken. Met die aangereikte handvatten en technieken gaan zij vervolgens zelf hard werken om beter in hun vel te zitten. Een proces dat met vallen en opstaan kan gaan, maar elke keer dat je valt word je weer iets beter in het opstaan. Ik zal naast je staan om je daarmee te helpen.

Leerzaam

Ik heb klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en ben daarna meteen het vak ingerold als zelfstandig psycholoog. Vanuit de opleiding werd heel erg gefocust op het werken in een grote instelling, maar juist het werken in mijn eigen praktijk heeft me gegrepen. Hier kom ik veel meer variatie in cliënten en hun vragen tegen en heb ik de ruimte om een ieder persoonlijk te benaderen en dus zorg op maat te bieden.

Cliënt ervaringen over de behandeling bij Psycholoog Amsterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Nine Lutgert psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

In november ben ik bij Nine terecht gekomen wegens overspannenheid door omstandigheden in mijn privésfeer. Nine heeft mij laten inzien waar ik de fout in ging en heeft mij handvatten meegegeven om mijn hoofd weer tot rust te krijgen. Ik heb de sessies met haar als zeer prettig en ontspannen ervaren. Door haar open uitstraling met een vleugje humor voelde ik mij direct op mijn gemak en voelden de sessies minder zwaar. Dankzij haar heb ik mijn leven nu weer grotendeels op de rit en weet ik wat ik moet doen als ik merk dat de stress weer toeneemt.

Routebeschrijving naar Psycholoog Amsterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam.

 

Nine Lutgert
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam

Psycholoog Amsterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht