Persoonlijke groei bij Psycholoog Amsterdam
Maak kennis met onze behandelaar.
Katinka van Loo
Katinka van Loo

Psycholoog Amsterdam

De behandeling die ik opstel is persoonlijk en uniek voor jou. Ik maak gebruik van veel bestaande technieken, maar nooit als starre formule; het is meer een kader dat ik jou naar je hand laat zetten.

Bel gerust voor een afspraak, ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Amsterdam

Het gaat niet goed met je. Waarschijnlijk staat een groot deel van je leven in het teken van je klacht of je vraag. Je hebt het gevoel stil te staan, verdwaald in een leven dat het jouwe niet lijkt, gevangen in angsten en verwachtingen. Je wilt iets veranderen, en het lukt je maar niet. Ik help je graag naar meer geluk en welzijn.

Ik werk samen met psychologen Jente van der Heide en Julia van Alphen. Wij zitten op twee locaties en zijn ook beschikbaar voor afspraken in de avonduren. Wel zo makkelijk! Voor een afspraak kun je het beste even bellen. Je kunt meestal op korte termijn op afspraak komen, wanneer het jou uitkomt.

Persoonlijk en concreet
De behandeling is persoonlijk waarbij we uitgaan van ieders eigen en unieke kracht. Je zult je op je gemak voelen, kunt open zijn en je voelt je gesteund. De klachten die je ervaart brengen we in kaart en gaan doelgericht samen werken aan herstel.

We werken met een behandelplan op basis van de meestgebruikte, wetenschappelijk goed onderzochte, methoden. Dat geeft de behandeling een stevige grond. Het geeft ons de mogelijkheid om in het proces op het hier en nu in te spelen zonder de rode draad te verliezen.

We beginnen met jouw verhaal bij Psycholoog Amsterdam
Je krijgt de tijd en ruimte om dat goed te vertellen. Daarin zul je merken dat we op onderdelen doorvragen. Dat we meer willen weten van je achtergrond, je omgeving en hoe je buiten je klacht in het leven staat. Hoewel we in de behandeling niet in het verleden zullen graven, willen we bij de intake wél alle achtergronden weten. Daarmee krijgen we een completer beeld en kan ik een behandelplan op maat maken.

Aan het einde van onze eerste afspraak formuleren we samen jouw hulpvraag. Tijdens het gesprek heb jij natuurlijk ook genoeg gelegenheid om ons beter te leren kennen. Spreekt onze manier van werken je aan? Voel je je op je gemak? Heb je het idee dat we kunnen helpen? Het is goed om je dat bewust af te vragen, zodat je met een goed gevoel de behandeling in kunt.

Groeien als mens
Je bent hier omdat je iets wilt veranderen. Je wilt dat de je leven er een beetje anders uitziet, dat je anders met de dingen omgaat. Je wilt wel, maar op de een of andere manier lukt het je niet. Niet in je eentje, niet met hulp van vrienden of familie. Ik help veel mensen. Mensen zoals jij en wij. Gewone mensen van allerlei komaf. Die anders wilden, maar het zelf niet helemaal voor elkaar kregen.

Mensen die met een klein beetje hulp grote veranderingen doormaakten. Die met nieuwe ogen zichzelf én de wereld zagen. Die leerden, zich ontwikkelden en opnieuw grip kregen op hun leven. Wat die mensen kunnen, dat kan jij ook. Ik help je graag op weg. Je merkt dat je als mens gegroeid bent, dat je dichter bij jezelf staat en meer ruimte hebt om te kiezen.

Cliënten merken op dat ze zich gelukkiger voelen en meer genieten van het leven van alledag.

Tarief en duur
Een individuele afspraak kost 95 euro en duurt 45 minuten. Relatietherapie, of een andere afspraak met twee personen, kost 115 euro en duurt 60 minuten. Voor afspraken in de avond of in het weekend geldt een tarief van 20 euro bovenop het basistarief. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vergoedingen, stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Aangesloten bij
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8067
Mijn AGB-code is 90-100355.

 

Neem contact met mij op
Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Amsterdam? Bel voor een afspraak of stuur een mail naar Psycholoog Amsterdam. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Katinka van Loo - Psycholoog Amsterdam

Mijn verhaal begint bij fascinatie. Ik vond het meer dan interessant: de wereld binnenin. Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk. Want zoveel als de wetenschap al weet, zo veel meer weten we nog niet. En het mooiste is misschien nog wel, dat met alle theorie, kennis en vernuft, het echte werk nog altijd mensenwerk blijft.

Unieke en persoonlijke behandeling
Daardoor past een behandeling altijd heel goed. Je merkt dat het werk je goed ligt, dat je doet wat je kunt en dat je vanuit positieve ervaringen je eigen pad kunt kiezen. Het begint al bij de intake. Ik geef aandacht aan: je hulpvraag, je verhaal en aan jou.

De behandeling die ik opstel is persoonlijk en uniek voor jou. Ik maak gebruik van veel bestaande technieken, maar nooit als starre formule; het is meer een kader dat ik jou naar je hand laat zetten. Misschien ben je met sommige technieken wel bekend. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, speltherapie en cliëntgerichte en oplossingsgerichte therapie.

Je hoeft het niet alleen te doen We zetten samen een richting uit, bepalen samen de route en onderweg begeleid ik je door je te ondersteunen op de moeilijke momenten. Door je een spiegel voor te houden, alternatieven aan te reiken en je inzicht te geven in eigen valkuilen in je denken. Naast dat je je klacht vermindert, kom je ook veel van jezelf te weten.

Neem contact met mij op
Heb je een vraag of wil je weten hoe ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of stuur een mail naar Psycholoog Amsterdam. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen van Psycholoog Amsterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Bram over Katinka van Loo psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Na een aantal incidenten op mijn werk was mijn zelfbeeld erg laag geworden. Katinka leerde me om mezelf weer te accepteren. Dat is iets waar ik elke dag nog profijt van heb"

Routebeschrijving naar Psycholoog Amsterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam.

Katinka van Loo
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam

Psycholoog Amsterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht