Cliëntervaringen

Cliëntervaringen van Kees Wallis

Kees was open en gaf een duidelijke uitleg van de persoonlijke problemen waar ik tegen aan liep.

- Anoniem

Ik vond het erg fijn dat Kees heel down to earth is.

- Anoniem

Kees heeft mij erg goed geholpen mijn gedachten over mijn relatie op een rijtje te zetten. Dank voor de inzichten, ik kan nu weer verder.

- Rob

Kees heeft mij geholpen om mij als persoon weer ter hervinden. Met inzichten en tools ging het steeds een beetje beter.

- Jolien

Ik liep behoorlijk vast op momenten dat ik voor me gevoel iets te verliezen had. Door onze gesprekken heb ik een breder beeld gekregen van het mentale aspect in zijn geheel. Ook kon ik door een aantal tips en oefeningen al vrij snel de spanning beter leren accepteren en een plekje geven.

- Jorden

De begeleiding van Kees heb ik als zeer prettig ervaren, hij was open, toegankelijk en duidelijk, waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Ik heb handvatten gekregen om uitdagingen aan te gaan, ik ben beter in staat om situaties te accepteren en ik kan weer genieten van het moment!

- Ilse

Gebrek aan voldoening, daar liep ik al een tijdje mee rond. Door de sessies met Kees ben ik anders gaan kijken naar een psycholoog en naar het leven. Vooraf had ik niet verwacht dat ik regelmatig aan het lachen zou zijn tijdens sessies, én meer inzicht zou krijgen in mezelf en wat ik belangrijk vind in het leven.

- Dennis
Kees Wallis
Kees Wallis
Psycholoog in Amstelveen
  • Beoordeling: 4.9 uit 5
    Op basis van 7 ervaringen