Psycholoog Alkmaar Geeske Wichers
Maak kennis met onze behandelaar.
Geeske Wichers

Psycholoog Alkmaar

Als psychologe ben ik rustig, open en zonder oordeel. Cliënten merken op hoe makkelijk ze over ook de soms moeilijkere thema’s en vragen praten. Ik ben dichtbij, duidelijk en draai niet om de hete brei heen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Alkmaar helpt je veranderen en accepteren

Tijdens de therapie bij Psycholoog Alkmaar staan verandering en acceptatie centraal. We beginnen met te achterhalen hoe je denkt, hoe je omgaat met je gevoel en of je daarin misschien valkuilen voor jezelf hebt gemaakt. Tijdens de behandeling leer je omgaan met bepaalde emoties.

De therapie doen we samen. Jij vindt de oplossingen en brengt ze in de praktijk. We zullen ons niet concentreren waar het misgaat, maar jouw kracht en succes. Jij bent het uitgangspunt, vertrekpunt en eindbestemming.

Persoonlijk en uniek
Ik steun en begeleid je bij het vinden van oplossingen voor de vragen en problemen waar je nu mee kampt. Dat is een heel persoonlijk en voor ieder uniek traject. Vandaar dat ook de behandeling uniek en persoonlijk is. Op basis van je klachten, vragen én wie je bent, bepaal ik richting en mogelijkheden.

Tarief en duur
Een individuele afspraak bij Psycholoog Alkmaar kost 95 euro (inclusief 21% btw) en duurt 60 minuten. In de avond reken ik 115 euro (inclusief 21% btw) voor een afspraak van 60 minuten. 
Voor relatietherapie reken ik 115 euro (inclusief 21% btw), in de avonduren 135. Ook deze afspraak duurt 60 minuten. Je kunt vooraf betalen via mijn bankrekening of contant (pinnen). 

Als je een afspraak bij Psycholoog Alkmaar wilt afzeggen, doe dat dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Aangesloten bij
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 7995
Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) - lidmaatschapsnummer 810309R
Mijn AGB-code is 90-058494.

Contact
Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Maak een afspraak of bekijk mijn website Psycholoog Alkmaar voor meer informatie.

Over Geeske Wichers - Psycholoog Alkmaar

Ik studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, de richting klinische gezondheidspsychologie. Tijdens de studie besefte ik me de reikwijdte van het vakgebied. Van biologie tot sociologie. Van filosofie tot antropologie. Alles kan een rol spelen bij de verdere ontwikkeling van dit –nog jonge– vakgebied. Ik werd gepakt door dynamiek van het vak, de staat van de wetenschap nu en de inhoud zelf.

Betrokken, vakkundig en met een beetje humor
Als psychologe bij Psycholoog Alkmaar ben ik rustig, open en zonder oordeel. Cliënten merken op hoe makkelijk ze over ook de soms moeilijkere thema’s en vragen praten. Ik ben dichtbij, duidelijk en draai niet om de hete brei heen. Ik werk vanuit respect en gelijkwaardigheid en verwacht dat ook van de cliënten die in behandeling gaan bij Psycholoog Alkmaar.

En: er mag gelachen worden. Graag zelfs. Ook al is het soms zwaar en beladen, er is meer. Humor geeft je ruimte. Het is even ademhalen, even de spanning wegnemen. Veel mensen kunnen met een losse, ironische opmerking soms meer over zichzelf vertellen dan met een heel serieus verhaal.

Contact
Meer weten over mij of mijn praktijk Psycholoog Alkmaar? Bel voor meer informatie of stuur een mail naar Psycholoog Alkmaar ter attentie van Geeske Wichers. 

Cliëntervaringen Geeske Wichers - Psycholoog Alkmaar

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij Psycholoog Alkmaar in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Geeske Wichers psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Geeske zorgt voor een ontspannen, open sfeer. Ze is doortastend en weet bijzonder goed hoe ze jou zelf kan laten denken over dingen, terwijl ze met je meedenkt om je te redden als het even niet lukt. Je merkt dat ze een passie heeft voor wat ze doet, en daarom is praten met Geeske erg makkelijk."

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Alkmaar.

Geeske Wichers
Bergerweg 80
1817 IN Alkmaar

Contactgegevens van Geeske Wichers

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht