Psycholoog Tilburg
Henneke Versteeg
Henneke Versteeg

Psycholoog Tilburg - Henneke Versteeg

Je bent goed zoals je bent, maar soms heb je wat hulp nodig voor de mindere dingen waar je tegenaan loopt. Ik help je graag verder als je bent vastgelopen.

Afspraken ook mogelijk in de avond, geen wachtlijst.

Kom van je klachten af bij Psycholoog Tilburg

Mijn naam is Henneke Versteeg, Psycholoog Tilburg. In mijn praktijk behandel ik mensen met verschillende klachten. Gespecialiseerd ben ik in de medische kant en de klachten die hierbij komen kijken.

Behandeling op maat

Ik vind het belangrijk dat de behandeling op maat is. De behandeling moet bij je passen en het is belangrijk dat je er een fijn gevoel bij hebt. Je hoeft niet helemaal te veranderen of anders te worden, maar het is belangrijk dat jij je goed voelt. Hierin is het belangrijk dat je naar jezelf leert luistert en aan jezelf denkt.

Het eerste gesprek bij Psycholoog Tilburg

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. De eerste afspraak is vaak spannend en een grote stap. Ik stel je dan ook graag op je gemak. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar waar je tegenaan loopt en jouw verwachtingen van de behandeling. Op basis hiervan zal ik een behandelplan maken waar we mee aan de slag gaan.

Patronen en acceptatie

Als psycholoog in Tilburg maak ik in mijn praktijk onder andere gebruik van Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance and Commitment. Cognitieve Gedragstherapie is een combinatie van cognitieve therapie en gedragstherapie. Deze therapievorm gaat ervan uit dat problemen ontstaan en in stand worden gehouden door gedachten en gedrag. Deze therapievorm geeft je inzicht in de patronen die je hebt, zodat je ze vervolgens kan doorbreken en je klachten af zullen nemen. Acceptance and Commitment is gericht op het leren omgaan met obstakels. Op deze manier kan aandacht en energie worden besteed aan de dingen die echt belangrijk zijn en op een andere manier naar het leven worden gekeken.

Ontspanning in mijn psychologenpraktijk

Ter ondersteuning van de therapie maak ik ook gebruik van Mindfulness. Dit is een ontspanningstechniek en staat voor open en bewust aanwezig zijn in het hier en nu.

Tarief en annulering

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €115 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Psycholoog Tilburg, Henneke Versteeg

Wil je meer weten over mij of advies in jouw situatie? Neem contact op met de Psyned praktijkassistente van Psycholoog Tilburg. Ik leer je graag kennen!

Over Henneke Versteeg - Psycholoog Tilburg

Ik heb de afgelopen jaren veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Zo heb ik een onderzoek naar hartpatiënten gedaan en ben ik gepromoveerd. Tijdens het doen van onderzoek kwam ik erachter dat ik het persoonlijke contact miste en dat ik graag mensen wil blijven behandelen.

at mij kenmerkt als psycholoog is dat ik altijd het positieve en de kracht in mensen probeer te zien. Ik ben nuchter en to the point. Dit maakt dat ik duidelijk ben. Daarnaast sta ik open voor allerlei mensen en heb ik niet snel een oordeel.

Het mooiste aan mijn werk vind ik wanneer er een klik tijdens het behandelcontact is en door vertrouwen en het tonen van kwetsbaarheid iemand bij zijn doel komt.

Contact met Psycholoog Tilburg, Henneke Versteeg

Wil je meer weten over mij of advies in jouw situatie? Neem contact op met de Psyned praktijkassistente van Psycholoog Tilburg. Ik leer je graag kennen!

Clientervaringen Psycholoog Tilburg

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contact met Psycholoog Tilburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Tilburg.

Henneke Versteeg
Kruisvaardersstraat 32E
5021BE, Tilburg