Therapie Helmond - Bernadette Kwaks
Maak kennis met onze behandelaar.
Bernadette Kwaks
Bernadette Kwaks

Therapie Helmond

Niets menselijks is vreemds. Je kunt alles aan me vertellen en hoeft je nergens voor te schamen. Als je bij mij in behandeling komt zul je merken dat ik aandacht voor je heb en ik echt luister naar wat jij te vertellen hebt.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Oplossingsgerichte behandeling bij Therapie Helmond

Je kunt met verschillende klachten en vraagstukken bij me terecht. Hulpvragen die ik veel behandel hebben betrekking op stress, burn-out, angst, zelfvertrouwen, weerbaarheid, het vinden van een goed balans tussen werk en privé, verlies en het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen.

Ik denk met je mee

Kenmerkend voor de behandeling bij Therapie Helmond is dat deze niet sturend is. Ik ben onbevooroordeeld en benader jou en je hulpvraag met een oplossingsgerichte insteek. Samen gaan we met behulp van positieve psychologie op zoek naar jouw mogelijkheden. Zelf ben ik ook onder heftige omstandigheden in balans weten te blijven. Vanuit deze ervaring kan ik me goed in jou verplaatsen en met je meedenken.

Gedurende de behandeling volg ik je online via een cliëntvolgsysteem. Hier kunnen we informatie uitwisselen en tussen de afspraken door contact onderhouden.

Resultaat bereiken bij Therapie Helmond
Als je voor de eerste keer bij me komt beginnen we met een kennismakingsgesprek. Jij vertelt de reden voor je komst, en ik vertel jou wat we gaan doen. Voor iedere cliënt lever ik maatwerk: de behandelmethode verschilt per persoon. Door de methode aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten kunnen we het beste resultaat bereiken.

Samen kijken we wat voor jou belangrijke waarden zijn in het leven en of deze waarden voldoende worden vervuld. Als dat niet het geval is kijken we wat anders kan en hoe we dit kunnen bereiken.

Behandelmethoden en huiswerkopdrachten
Behandelmethoden die ik vaak (al dan niet gecombineerd) gebruik zijn Logosynthese, RET, ACT, Transactionele Analyse en Gesprekstherapie. Ook maak ik veel gebruik van huiswerkopdrachten. In de loop van de jaren heb ik veel modellen verzameld waar ik opdrachten op maat van kan maken.

Zo kan ik je bijvoorbeeld vragen om je krachten en ingezette hulpbronnen te analyseren. Het bijhouden van dagboeken, het schrijven van een biografie en het fysiek oefenen van door mij gegeven tips behoren eveneens tot de opdrachten die ik regelmatig meegeef. Soms vraag ik je om dingen lekker te gaan uitproberen: doe het maar gewoon, dan zien we wel wat er uitkomt.

Tarief en duur
Een individuele afspraak bij Therapie Helmond duurt 60 minuten en kost € 90,00. Voor relatietherapie reken ik € 125,00 voor een afspraak van 75 minuten. Kom je buiten kantoortijden? Dan kost een individuele afspraak € 105,00 en een afspraak voor relatietherapie € 150,00. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Betalen kan contant of via een factuur achteraf.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).
AGB-Code Kwaks: 90058619

Contact
Wil je meer weten over therapeuten in Helmond of een afspraak maken? Bel of mail naar Therapie Helmond ter attentie van Bernadette Kwaks. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Bernadette Kwaks - Therapie Helmond

Al zolang ik me kan herinneren heb ik de wens gekoesterd om met mensen te werken. Ik vind het namelijk prachtig om mensen te helpen zich te ontwikkelen en sterker te worden. Dit is dan ook de reden waarom ik voor de Academie Mens-Arbeid heb gekozen. Hier richtte ik me op beroepsadvies en arbeidsvoorziening.

Arbeids- en persoonlijke problematiek

Na het afronden van deze opleiding in 1992 ben ik gaan werken voor een organisatie die zich richtte op mensen die het moeilijk hebben op werkgebied. Omdat ik mijn kennis wou verbreden ben ik daarnaast de opleiding tot psychosociaal counselor gaan volgen. Hiermee kan ik bij Therapie Helmond niet alleen begeleiding bieden bij arbeidsgerelateerde problematiek, maar ook bij persoonlijke vraagstukken.

In mijn vrije tijd
Ik ben getrouwd en ben moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met onze hond. Ook hou ik er van om activiteiten te ondernemen: theater, film, koken, uit eten gaan of dingen doen met mijn vriendinnen. Het volgen van trainingen en cursussen doe ik eveneens graag, ik vind het namelijk belangrijk om mezelf altijd te blijven ontwikkelen. 

Contact met Therapie Helmond
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel of mail naar Therapie Helmond ter attentie van Bernadette Kwaks. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Therapie Helmond

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anoniem over Bernadette Kwaks psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Wij waren door alle problemen onze koers volledig kwijt. Gelukkig konden wij met onze (relatie)problemen de volgende dag al bij Bernadette terecht. Een heel fijn contact vanaf het eerste moment. Zij heeft ons binnen enkele sessies op het juiste pad gekregen.

Routebeschrijving naar Therapie Helmond

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn praktijk in Helmond.

Bernadette Kwaks
Lage Dijk 10
5705 BZ Helmond

Neem contact op met Therapie Helmond

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht