Psycholoog Tilburg - Marielle Koek
Marielle Koek
Marielle Koek

Psycholoog Tilburg

De behandeling bij Psycholoog Tilburg is een proces van groei. Je krijgt nieuw inzicht, nieuwe vaardigheden, nieuwe kennis, nieuwe mogelijkheden. Je krijgt beter zicht op wat voor jou écht belangrijk is, wat jouw krachten zijn en hoe je die voluit kunt benutten. Ik vind het belangrijk je daarin het hele spectrum van jouw mogelijkheden te laten ervaren. Dat geeft je een gevoel van kracht, rust en ruimte – niet alleen voor de situatie nu, maar ook in de toekomst.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Tilburg

Het is niet altijd even makkelijk – leven, liefde, werk, verdriet, pijn. Op sommige momenten lukt het je noch alleen noch met de mensen die dicht bij je staan. Het zijn momenten waarop je je onmachtig voelt in je eigen leven en waarop je het zo graag zou veranderen.

Op die momenten kun je bij me terecht. Ik help mensen bij grotere en kleinere vragen, zwaardere en lichtere problemen in hun proces van verandering. Die verandering zal voor jou anders zijn dan voor ieder ander. Want jij bent anders en jij hebt unieke kwaliteiten die jou zullen helpen.

Waar wil je naartoe?

Je zult het bijna meteen merken: ik werk oplossingsgericht. Je vertelt eerst waar je last van hebt: misschien ben je al eerder bij een psycholoog of therapeut geweest. Wat je in die behandeling plezierig vond, wat voor jou goed werkte en wat niet.

Op het moment dat we een goed beeld hebben van de situatie nu, kijken we naar de toekomst. Want, wat wil je bereiken? Waar wil je uitkomen? Hoe wil je dat je leven er uitziet? Samen werken we eraan dat jij je leven kunt leven zoals je dat graag zou willen.

Met een plan en heel concreet

Het is best ongrijpbaar, je leven, de liefde, werk, dromen, verwachtingen, teleurstellingen. En werken aan je innerlijk kan ook best abstract lijken. Niet in mijn praktijk: we pakken de zaken concreet aan en je hebt werk te doen. We maken afspraken, stellen doelen en bespreken hoe die te bereiken.

Een afspraak kan ook zijn dat sommige dingen nu éénmaal tijd nodig hebben, de vraag “Wat is eigenlijk de zin van wat ik doe?” heb je niet zomaar beantwoord, laat staan dat deze vraag een oplossing vraagt. Kleine stappen hierin zetten en concreet maken wat zingeving voor jou betekent in je dagelijkse leven, kan dan een bijdrage leveren.

Zo wordt je weg tastbaar, duidelijk en concreet. In mijn ogen is dat de meest succesvolle manier om aan jezelf te werken.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Tilburg kost € 95 per sessie. Voor relatietherapie betaal je €190 per sessie. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Ik ben lid van het Nederlandse Instituut voor Psychologen (NIP) en EFT Nederland.

Contact Psycholoog Tilburg

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Tilburg ter attentie van Marielle Koek. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Tilburg - Over Marielle Koek

Ik ben erg geïnteresseerd in mensen. Vooral wat er tussen mensen speelt. Ik had een goed gevoel voor het ongezegde en pakte stemmingen haarfijn op.

Oprecht nieuwsgierig

Ik doe mijn werk vanuit een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar mensen, en hoe we ons leven leven. Hoe dat soms goed gaat, waar het mis gaat, hoe iedereen zijn eigen manier vindt en op een eigen manier vervulling geeft. Ik ben nieuwsgierig naar de theorieën hierover en naar hoe wij, mensen, onze eigen unieke invulling geven aan dit leven.

"De behandeling is een proces van groei. Je krijgt nieuw inzicht, nieuwe vaardigheden, nieuwe kennis, nieuwe mogelijkheden. Je krijgt beter zicht op wat voor jou écht belangrijk is, wat jouw valkuilen zijn en hoe je die kunt ontstijgen".

Het fascineert me 

Ik ben dan ook naast mijn werk vaak met werk bezig. Boeken lezen, vakbladen, artikelen – het is leuk, leerzaam en ik heb het gevoel dat het er allemaal toe doet. Zo heb ik bijvoorbeeld de basisopleiding EFT Relatietherapie gevolgd. Daarnaast ben ik graag met mijn 3 kinderen, van wie ik volop leer. We zorgen samen voor onze twee poezen. Met mijn partner leer ik hoe ik “kan zijn”; we genieten steeds opnieuw van elkaars aanwezigheid. Ik ben graag in de natuur om te wandelen of te fietsen. Ik houd ook erg van spelletjes, lezen, Scandinavische films en beoefen yoga. 

Contact Psycholoog Tilburg

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Psycholoog Tilburg ter attentie van Marielle Koek. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen over Psycholoog Tilburg

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Julia over Marielle Koek psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“De gesprekken met Marielle heb ik als zeer prettig ervaren en ik voelde mij zeer op mijn gemak.”

Contactgegevens van Marielle Koek

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Tilburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Tilburg.

Marielle Koek
Ringbaan-Oost 102 (unit 10)
5013 CD Tilburg