Cliënt ervaringen Marielle Koek

Cliënt ervaringen Marielle Koek

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Yvette
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Mariëlle heeft me echt heel erg geholpen. Ik voelde me altijd veilig bij haar en ze doet echt een stapje extra voor je als dat nodig is.

Marc
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Zowel met mijn partner als alleen bij Marielle geweest. Super luisterend oor en heeft mij/ons goed op weg geholpen, waarvoor dank.

Ine
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"In therapie gaan is een stap en lastig als je hier samen niet hetzelfde over denkt. Dit bleek geen bezwaar. We hebben de ruimte gehad om samen weer te ontdekken wat we in elkaar waardeerden, hoe we met elkaar om gingen, wat onze valkuilen waren en waarom we deden zoals we dat deden, maar ook vooral waar we positieve energie uit haalden. Vanuit die basis konden we ook zien wat we anders wilden en dat uitproberen. Mariëlle heeft door vragen, geduld, respect, opdrachten en veel ruimte voor eigen invulling ons de kans gegeven om dit op onze eigen manier te ontdekken. We zien onze toekomst weer vol vertrouwen tegemoet."

A & E
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Door de gesprekken met Mariëlle hebben we onze relatie opnieuw leren waarderen en meer begrip gekregen voor elkaar. Kernwoorden van de werkwijze van Mariëlle: respectvol, warm, handreikingen voor nieuwe inzichten."

Johanna
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Mariëlle. Vooral door haar rustige manier van benaderen en door het gevoel geholpen te worden. In eerste instantie waren mijn gesprekken emotioneel en vond ik het moeilijk om over mijzelf te vertellen.
Toch probeerde Mariëlle steeds opnieuw om mij te laten vertellen en om mij de antwoorden te laten vinden. Dit was voor mij nieuw. Ik had steeds de neiging om bij haar naar bevestiging te vragen, maar het mooie was dat Mariëlle me deze bevestiging zelf liet geven. Ik kwam duidelijk uit mijn comfortzone, kreeg meer zelfvertrouwen en Mariëlle liet mij vooral inzien dat het deze keer écht om mij ging.
Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen om Mariëlle te bezoeken. Het heeft mij inzicht gegeven in de manier waarop ik mijn leven al die jaren heb ingevuld. Nu ben ik bezig om dit op een andere manier te doen en ik moet zeggen dat het goed aanvoelt!”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Marielle Koek