Psycholoog Best - Hulp als je er zelf even niet uitkomt
Jasmin Vogeley
Jasmin Vogeley

Psycholoog Best

Als je onzekerheid ervaart ben je vaak geneigd om dingen te vermijden, je laat je weerhouden door angst. Op korte termijn voelt de vermijding - en dus de veilige weg - vaak fijn, op lange termijn vaak niet. Een goede en waarschijnlijk nieuwe manier om met angst en onzekerheid om te gaan kan er voor jou voor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt en daardoor beter voor jezelf gaat opkomen. Psycholoog Best helpt je daarbij.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Best - Hervind jezelf

Mijn naam is Jasmin Vogeley, psycholoog in Best. Je kunt bij mij terecht voor allerhande klachten. Ik zie veel cliënten met stress- en spanningsklachten, vermoeidheid en depressieve gedachten en gevoelens voorbij komen. In mijn praktijk help ik mensen die zichzelf zijn kwijtgeraakt en het gevoel hebben dat ze ergens in vastlopen en niet weten hoe verder. Dat kan in werksituaties zijn, maar ook privé. Met therapie ondersteun ik je om keuzes te maken die echt bij jezelf passen zodat je weer meer energie en plezier gaat ervaren.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek kijken we waar jij mee zit. We verkennen niet alleen je pijn, maar ook je verlangen en wat je op dit moment belemmert om daarin een stap te zetten. Ik zal je vertellen over mijn werkwijze en wat je kan verwachten van therapie. Op basis daarvan kan je beoordelen of het bij je past en of je je fijn voelt bij mijn manier van werken.

Uit je comfort zone

Mijn werkwijze is enerzijds inzicht gevend, gericht op bewustwording en herkennen van patronen en eigen valkuilen. Anderzijds werk ik ook intuïtief en ervaringsgericht. Daarbij zet ik lichaamswerk en mindfulness in. Ik vind het belangrijk dat we niet alleen maar praten. Vaak snap je namelijk wel hoe het zit, maar dat betekent niet dat je meteen dingen kunt veranderen. Door binnen een veilige therapeutische setting oefeningen te doen word je uitgedaagd om even uit je comfort zone te stappen. Dat helpt je om daarna ook makkelijker veranderingen in je dagelijks leven toe te passen.

Ik geef je de ruimte

Ik geef je de ruimte, ik toon begrip en ik luister zonder veroordelend te zijn, maar ben confronterend op z’n tijd. In mijn praktijk mag je helemaal jezelf zijn. Op die manier probeer ik je tijdens onze gesprekken op je gemak te stellen. Door een veilige omgeving te bieden wil ik jou de ruimte geven om je verhaal te doen, zelfs als je dat nog nooit eerder aan iemand hebt verteld.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Best en Eindhoven kost € 95 en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie betaal je €115 per sessie van 60 minuten. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Praktijkadres

Heb je overdag een afspraak? Dan kun je terecht op Acacia 85, 5682 EB, Best.
Heb je in de avond een afspraak? Dan kun je terecht op De Ronde 12, 5683 CZ, Best.

Contact Psycholoog Best

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Best ter attentie van Jasmin Vogeley. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Best - Over Jasmin Vogeley

Ik ben altijd al heel erg geboeid geweest door het gedrag van mensen. Waarom doen we zoals we doen? Daar wilde ik alles over weten. Als kind had ik al het besef dat er heel veel onuitgesproken dingen kunnen spelen, dingen die mensen soms zelf nog niet eens doorhebben. Ik voelde dat er meer was dan wat je duidelijk kan zien en waar je grip op kan krijgen. Dat is de reden dat ik psychologie ging studeren.

Mijn eigen praktijk

Vanuit mijn eigen praktijk leer ik mensen om dichter bij zichzelf te komen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het is mijn passie mensen in beweging te brengen zodat zij weer meer energie en toewijding ervaren in hun leven. Ik heb wat dat betreft ook een heel leerproces doorlopen. Ik heb ook moeten leren om meer zichtbaar te worden en meer van mezelf te laten zien. Mijn leven is daardoor zoveel rijker geworden. Dat geef ik graag door aan mijn cliënten.

Nieuwe inzichten

Het is mooi om te zien wanneer ik mensen echt op een diep niveau weet te raken. Als iemand een nieuw inzicht heeft gekregen, dan merk je dat namelijk meteen in de uitstraling. Ik vind het wonderbaarlijk mooi als ik zoiets zie gebeuren en ben er elke keer weer dankbaar voor, dat ik vanuit mijn werk zoveel voor een ander kan betekenen. Dat geeft mij echt het gevoel met iets waardevols bezig te zijn.

Boek: Leef Voluit

Hoewel mensen vaak weten dat zij teveel van zichzelf vragen, blijven zij te lang doorgaan en cijferen zij zichzelf weg. Voor deze mensen heb ik heb een praktische gids geschreven die je de weg wijst om je droomwensen te realiseren; met veel gemakkelijk toepasbare oefeningen die ervoor zorgen dat je je verlangen naar een leven vol energie en passie echt kunt waarmaken. Het boek heet LEEF VOLUIT. Kijk voor meer informatie verder op: www.voluitzijn.nl/boek

Contact Psycholoog Best

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan snel naar Psycholoog Best ter attentie van Jasmin Vogeley. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Best

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Anja, 42 (hooggevoeligheid & overbelasting) over Jasmin Vogeley psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 “Ik startte een nieuw project waarbij mensen hele persoonlijke verhalen met me gingen delen. Hoe kon ik er voor zorgen dat ik me hun verhalen niet persoonlijk aantrok? Hoe kon ik zelf sterker komen te staan? Het traject gaf me inzicht in wat ik deed, hoeveel ik deed en waar mijn energie naar toe ging. Jasmin straalt een mooi en warm vertrouwen uit. Je merkt dat zij een ruime bagage heeft waardoor ze goed contact maakt en door heeft wat er bij mensen speelt. (Ook al wijkt dat soms af van de eerste hulpvraag)”

Neem contact op met Psycholoog Best

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Best

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Best.

Jasmin Vogeley
Acacia 85
5682 EB Best