Psycholoog Bergen op Zoom - Ik help je als je er zelf niet meer uitkomt
Ellen Smeets
Ellen Smeets

Psycholoog Bergen op Zoom

Mijn naam is Ellen Smeets, Psycholoog Bergen op Zoom. Veel klachten zijn gewoon klachten. Je weet niet hoe het heet als je veel piekert. Als je slecht in je vel zit. Of als je niet meer weet waar je het eigenlijk voor doet. Je hoeft het ook niet te weten. Daar ben ik voor. Ik vertel je hoe ik denk dat ik je kan helpen en als jij je in de omschrijving en de behandeling kunt vinden, gaan we samen aan het werk.

Op dit moment heb ik een intake stop wegens verhuizing!

Psycholoog Bergen op Zoom

Als je het écht snapt, kun je groeien. Voordat we iets kunnen doen, is het belangrijk om te begrijpen wat er aan de hand is. Dat jij het begrijpt. Dat je je daarvoor open stelt en kunt leren. Bereid zijn jezelf te zien: je kracht en kansen, je hobbels en dalen. Ook al voelt het soms niet zo, uiteindelijk is de klacht er om je te helpen. Het zet je stil en dwingt je bepaalde zaken aan te gaan. Die je misschien wel een tijdje verwaarloosd hebt.

Je klacht is een duwtje in de goede richting. Bijna alle cliënten komen ook echt in beweging. Van begrip, naar beweging tot verandering.

Psycholoog Bergen op Zoom geeft je inzicht

De stappen die je zet. Het inzicht dat je krijgt. Het proces van een behandeling is er altijd een van groei. Je laat het oude los en omarmt het nieuwe. Daarbij leer je jezelf beter begrijpen. Nu, met de vragen en uitdagingen waar je voor staat, maar ook in de toekomst.

Je leert van jezelf te leren. Je leert hoe je met jezelf de diepte in kunt. Waar en hoe je jouw grote vragen, overtuigingen en richting kunt vinden. Dat te kunnen, daar word je gelukkiger van.

Je kunt zoveel

Hoe jij dat precies gaat doen weet ik niet, maar ik weet wel dat je het kunt. Bijna niemand denkt dat het kan, dat het voor hem of haar is weggelegd: geluk, rust en een mooi en vervullend leven. En toch komt bijna iedereen een beetje dichterbij. We bouwen de behandeling op in goed te volgen doelen en stappen. Zo kun je zelf bepalen waar jij een punt zet en zegt: “Ik ga weer even alleen verder.”

Tarief en duur

Een individuele afspraak duurt 45 minuten en kost 85,00 euro indien deze niet vergoed wordt. Als je 's avonds op afspraak komt betaal je 95,00 euro. Relatietherapie kost 105 euro en duurt 60 minuten. 's Avonds reken ik 115 euro voor relatietherapie. Magnetiseren bedraagt 42 euro. Een combinatie van coaching en magnetiseren duurt 90 minuten en is 125 euro. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

"Ik werk op een persoonlijke en warme manier. Ik herken jouw thema’s en onderwerpen". - Ellen

Gedetailleerde informatie over de verzekering en vergoeding kan hier gelezen worden.

Contact Psycholoog Bergen op Zoom

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar psychologenpraktijk Psycholoog Bergen op Zoom ter attentie van Ellen Smeets. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Bergen op Zoom - Over Ellen Smeets

Zo tegen het eind van mijn studie had ik mezelf rationeel hermetisch dichtgetimmerd. Ik had mijn emoties op een zijspoor gezet. Met de ratio aan de macht had ik alle aandacht ver buiten mezelf gelegd. Maar dat had ik toen allemaal nog niet door. Ik dacht, een goede basis om mensen te gaan helpen. Een diploma op zak: neuropsychologie. Een baan in in de GGZ. Daarna een vervolgopleiding tot GZ – Psycholoog en dat is op papier een mooi plaatje.

De zekere kracht van wat je goed kunt

Na de GZ-opleiding werkte ik bij een zorginstelling waar protocollaire behandelingen de norm waren. In die omgeving leerde ik de waarde van de wetenschap kennen. Dat het harde werk van wetenschappers te makkelijk wordt vervormd tot hapklare voor alles en iedereen geschikte behandelingen. Daarbij is de relatie tussen behandelaar en cliënt niet gelijkwaardig en dat voelde me vreemd.

Meer op mijn manier

Op zoek naar een warmer, persoonlijkere manier van werken kwam ik terecht bij Protimar. Opener, dichterbij, gelijkwaardiger, gericht op ‘meelopen’ in plaats van ‘de weg wijzen’. De behandelaars moeten tijdens de opleiding ook met zichzelf aan het werk.

Ik herken thema’s en onderwerpen vanuit mijn eigen ervaringen. Ik kan me in je verplaatsen terwijl ik toch professionele afstand bewaar.

Contact Psycholoog op Zoom

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of mijn psychologenpraktijk in Bergen op Zoom? Bel voor een afspraak of mail gerust even naar Psycholoog Bergen op Zoom.

 

Cliëntervaringen van Psycholoog Bergen op Zoom

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Ruud over Ellen Smeets psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik had “ja” gezegd op de uitnodiging van mijn vrouw om samen in relatietherapie te gaan, maar was wel sceptisch. Ik had ellen gevraagd om na elke sessie huiswerk/praktische tips te geven om verder te komen en dat heeft goed gewerkt. Zit je (een beetje) vast in je relatie, dan is het een aanrader om bij Ellen op bezoek te gaan.”

Contactgegevens van Ellen Smeets

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Bergen op Zoom

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Bergen op Zoom.

Ellen Smeets
Opperland 16
4614 GB Bergen op Zoom