Cliënt ervaringen Elisabeth van Dieten

Cliënt ervaringen Elisabeth van Dieten

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Marleen
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Er ging een wereld voor me open. Ik ben letterlijk meer open gaan staan tegenover andere personen terwijl ik een gesloten persoonlijkheid heb. Ik sta nu een stuk positiever en sterker in het leven dankzij Elizabeth."

Anniek
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik heb psychologische hulp gezocht omdat ik al geruime tijd oneindig veel piekerde en nadacht, steeds weer dezelfde negatieve dingen en vragen bij mij opkwamen, zonder dat ik in staat was om daarvoor oplossingen te vinden. Daarnaast was ik soms angstig vanwege het verstrijken van de tijd en het besef dood te kunnen gaan. Er was daardoor weinig ruimte in mijn hoofd voor anderen.

Elisabeth is deskundig, warm, empathisch, onderzoekend, begripvol en open. Door te luisteren, vragen te stellen en verbanden te leggen heeft zij mij inzicht gegeven in mijn gedrag en in mijn emoties als reactie op relaties en omstandigheden. Emoties die ik ver weggestopt had, zijn er al snel ‘uitgekomen’. De eerste periode was heftig, maar wel een periode waarin ik weer wat meer lucht heb gekregen. Elisabeth leert mij om verdrietige dingen niet weg te stoppen, maar te accepteren en het verdriet ruimte te geven.

Naast de meer traditionele therapie, maakt Elisabeth gebruik van oefeningen en behandelmethoden ontleend aan niet-westerse stromingen of bevolkingsgroepen. Een van de toegepaste methoden heeft zij geleerd bij een indianenstam in Peru. Deze therapie is voor mij niet precies te duiden maar heeft te maken met energie van mensen en hun omgeving. Toepassing van deze therapie leidde bij mij tot het gevoel beter in balans te zijn. Ik heb de toepassing van deze therapie als zeer bijzonder ervaren.

Op dit moment helpt de behandeling van Elisabeth mij - kort gezegd - bij het accepteren van mijzelf met alles wat daarbij hoort, zoals ik gevormd ben door mijn omgeving en ervaringen en zoals ik mijzelf in mijn omgeving ontwikkel. Daarnaast werk ik aan een betere balans tussen de verschillende aspecten die maken tot wat ik ben. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Elisabeth terecht ben gekomen en beveel haar zeer bij je aan!"

Jose
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Ik ervaar de therapie bij Elisabeth als zeer prettig. Elisabeth helpt mij om mijn gevoelens en gedachten op een rijtje te zetten. Daarnaast geeft ze mij adviezen, zonder daarbij dwingend te zijn. Als zij verwoordt wat ik probeer duidelijk te maken, geeft dat steun en voel ik mij begrepen. Verder heeft Elisabeth een warme persoonlijkheid, waarbij ik me op mijn gemak voel."

Karin
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Door de aanpak en de oefeningen is alles opeens duidelijker worden. Je bent beter instaat om van een afstand naar je relatie te kijken en hoe je eigen bijdrage hierin is. Wanneer er een conflict dreigt te ontstaan in de relatie, ga ik hier niet meer vol in (zoals ik eerst wel deed). Maar ik heb handvatten gekregen om met meer respect voor mijn partner en voor mezelf naar het probleem te kijken en samen proberen om tot een oplossing te komen."

Sara
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De therapie bij jou voelde nooit zwaar, eerder vrolijk. Ik werd er altijd blij en opgelucht van, ook al was het soms pittige kost. Ik vond het fijn dat je zo helder en precies kon kijken naar wat nog verborgen was. Je bent inderdaad een warme en enthousiaste vrouw."

Remco
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Elisabeth heeft passie voor mensen en benaderd psychologische en relatie problemen als een deel van een natuurlijk ontwikkelingsproces. Ze acteert als wijze lerares in plaats van een ‘behandelend arts’."

 

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Elisabeth van Dieten