Psycholoog Eindhoven

Als je bij Psycholoog Eindhoven in therapie gaat zul je merken dat jouw klacht het begin is van een positief traject en dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is. Dit is één van de redenen waarom het werk zo prachtig is. De psycholoog mag even met je meelopen en meedenken op een voor jou heel belangrijk moment in je leven. Je verandert en het is keer op keer bijzonder om dat te zien en er een beetje deel van uit te maken.

Bel voor een afspraak!

Psycholoog Eindhoven – Je verhaal vertellen

Tijdens onze eerste afspraak bij Psycholoog Eindhoven gaat het over je klacht. Je krijgt bij mij de tijd om je verhaal te doen en ik luister aandachtig. Voor veel mensen is dat overigens al heel erg fijn, even heel precies vertellen waar je mee zit. Je zult merken dat je je verhaal vertelt aan een deskundige: ik vraag door, leg accenten, probeer verbanden te zien en verzamel zoveel mogelijk informatie.

Daarna wil ik jou graag goed leren kennen. Laat ik het zo zeggen: waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik een aantal verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan. Nu wil ik er achter komen welke manier, of combinatie van manieren, het beste bij jou past.

Tarief en duur

Je kunt bij Psycholoog Eindhoven kiezen voor een korte of een lange afspraak. Een korte afspraak kost € 95,- en duurt 60 minuten, een lange afspraak kost €142,50 en duurt 90 minuten. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen is altijd mogelijk, maar wel uiterlijk 24 uur van tevoren. Wordt de afspraak later afgezegd dan breng ik €55,- of buiten kantoortijden €75,- in rekening.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
NIP: 203068
NFG: 7411197138
SRBAG: 500409

Contact Psycholoog Eindhoven

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar mijn praktijkassistent, Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Eindhoven – Over Suzana Cvetkovic

Van jongs af aan ben ik al gedreven om mensen te helpen. Ook hield ik me graag bezig met wat zich binnen in mensen afspeelt. Toen ik in aanraking kwam met het vak psychologie wist ik meteen dat dat was wat ik wou doen.

Psychosociale hulpverlening

Dit leidde tot mijn studie psychologie, richting gezondheidszorg. Na mijn afstuderen vond ik mijn plek in de psychosociale hulpverlening en in het werken met migranten die kampen met diverse problemen. Dit leidde uiteindelijk tot mijn eigen praktijk Psycholoog Eindhoven.

Ik sta op dezelfde manier in mijn leven als in mijn werk: met de drang om te groeien, te verdiepen en te verrijken. Ik weet hoe je in een moeilijke situatie in beweging moet komen en help je graag hierbij.

Contact Psycholoog Eindhoven

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Bel voor een afspraak of voor het stellen van je vraag. Je kunt ook een mail sturen naar Psycholoog Eindhoven ter attentie van Suzana Cvetkovic.

 

Mijn praktijk

Praktijk bevindt zich in Achtse Barrier te Eindhoven, in een rustige buurt, wat cliënten alle privacy biedt. De ruimte is knus ingericht, wat cliënten al snel helpt om zich op hun gemak te voelen. Er wordt getracht om op een laagdrempelige manier contact te maken, elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bereikbaarheid per bus:

Vanaf de Centraal Station Eindhoven kunt u de buslijn 405 nemen richting Achtse Barrier, uitstappen op bushalte Rijssellaan. Ook vanaf de Centraal Station neemt u de buslijn 406 richting Ekkersrijt, uitstappen op bushalte Castiliëlaan. Vanaf de station Woensel XL / Catharina Ziekenhuis kunt u buslijn 9 nemen richting Son en Breugel, uitstappen op bushalte Castiliëlaan.

Bereikbaarheid per auto:

De aansluiting met de snelweg A58 (Eindhoven-Tilburg/Breda/Roosendaal) is op korte afstand gelegen en sluit direct aan op de snelweg A2 (Maastricht-Amsterdam). De snelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) is tevens op zeer korte afstand gelegen. Alle op- en afritten Ekkersrijt liggen op 5 minuten rijden. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Praktijk Eindhoven

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Slaapproblemen
 • Trauma

Behandelvormen

 • Coaching
 • Online therapie
 • Relatietherapie
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands
  Engels
  Kroaats

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Suzana Cvetkovic:

 • Beoordeling: 4.7 uit 5. Op basis van 21 ervaringen
 • "Door de therapie van Suzana, begrijp ik, wat het betekent om met je gevoel in contact te staan."

  - Anoniem

  "Suzana is not only a wonderful psychologist but also a very kind and nice person. Handling mental health issues and solving them is a very complicated process and she has done an incredible job when guiding me through it. She has given me emotional support, showed empathy, helped me find the reasons behind my emotions, and given direct and sincere advice when it was necessary. I wouldn't be nearly as far as I am right now without her help. I'd recommend her to anyone that needs professional support."

  - Anoniem

  "Suzana heeft ons echt inzicht gegeven waar onze relatie verbeterd kon worden."

  - Anoniem

  "Suzanna is een prettige vrouw om begeleiding van te krijgen tijdens je burn-out periode. Ze straalt warmte en begrip uit."

  - Anoniem

  "Suzanna is een topper!"

  - Anoniem

  "I enjoyed to explain my relationship situation with Suzana. She help me find a pattern I did not realize I had. Thank you!"

  - Anoniem

  Suzana helped my husband and I bring back open honest discussions in our marriage.

  - Anoniem

  Rustig, luistert goed, toegankelijk, komt met concrete tips/oefeningen.

  - Anoniem

  Suzana creëerde vanaf het eerste gesprek een open en vertrouwde sfeer waardoor ik mijn verhaal heb durven doen en mijn gedachten en emoties heb durven delen. De aanpak was vanaf het begin duidelijk, ze heeft goed doorgevraagd en bleef rustig, ook als ik emotioneel was. Daarnaast stond ze voor mij klaar als ik telefonisch hulp nodig had tussen de afspraken door.

  - Anoniem

  Ze voelt prima aan waar de schoen wringt, doch kauwt dat niet voor. Ze krijgt het voor mekaar dat je zelf tot die conclusie komt.

  - Anoniem

  Prettige rustige persoonlijkheid, verdiept zich goed in je en luistert goed. Heeft zich voorbereid voor elk gesprek en weet wat je de vorige keer verteld hebt. Geeft je de ruimte inzicht te krijgen in jezelf.

  - Anoniem

  Ze is heel rustig en stelde de juiste vragen.

  - Anoniem

  Suzana luistert, observeert en analyseert. Geeft handvatten, meningen en oplossingen waardoor problemen in één keer duidelijk en oplosbaar worden. Suzana neemt ruim de tijd waardoor je jezelf nog meer op je gemak voelt.

  - Rick

  "Het voelde voor mij persoonlijk niet goed om in een situatie te zitten waarbij je hulp nodig hebt van iemand anders, een professional, om uit het dal te komen. Desondanks hebben wij daar wel voor gekozen en achteraf ben ik daar zeer blij mee. Vanaf het begin heeft Suzana ons, voor zover mogelijk op het gemak gesteld, en vooral ons het woord laten doen.
  Elke keer slaagde zij er in om ons weer met tips naar huis te sturen waar we mee aan de slag konden. Na vijf sessies van uur vond ik het best moelijk om weer zelf verder aan de slag te gaan want we zijn er nog niet.

  Gelukkig hebben we nu wel de tips van Suzana die we in ons achterhoofd hebben en die mij en ons helpen op weg naar een gezonde en goede relatie"

  - Rob

  Wanneer je echt wilt veranderen dan ben je bij Suzana aan het juiste adres. Ik vind haar uniek in haar werkwijze. Zeer professioneel en een warme persoonlijkheid zodat ik me snel op mijn gemak voelde. Ze kan op een snelle manier doordringen tot de kern waardoor ik ook echt van binnenuit ben veranderd. Wat ik bij haar in korte tijd heb bereikt is onbetaalbaar. Suzana bedankt! Marlies.

  - Marlies

  "Suzana is een betrokken psychologe. Haar drijfveer is om mensen te helpen. Wij kwamen voor opvoedings- en relatietherapie. In tien gesprekken heeft ze ons goed begeleid.
  Ze luistert en kan de kern goed samenvatten. Op professionele wijze laat ze ons beide in onze waarde. Ze geeft inzicht en haar suggesties zijn waardevol.

  Kernwoorden zijn: professioneel, betrokken, zoekend, warm en respectvol. Wij zijn enthousiast over hoe ze ons heeft begeleid.

  - Marjan en Pieter

  "Tijdens onze relatietherapie is Suzana snel tot de kern van onze situatie gekomen en heeft ons inzichten gegeven in onszelf, de ander en onze omgeving. Alleen al door die inzichten werd ons veel duidelijk en ging veel vanzelf beter.
  Door handvatten te geven in de dagelijkse praktijk zagen wij snel resultaat en hebben we de rest in een positieve flow ervaren. Suzana zag structuren die wij niet zagen, gaf ons daar inzicht in door de juiste vragen en bood ons de sleutel tot oplossingen.
  We voelden ons meteen op ons gemak bij Suzana en hebben onze relatietherapie als zeer positief ervaren. Als het nodig is, is de drempel voor ons heel laag om nog eens terug te gaan. Iedereen die een (klein) steuntje in de rug nodig heeft raden wij dit zeker aan.

  - Marjolein en Robert

  "Begin februari bereikte onze relatie een enorm dieptepunt. Bij mij was er totale paniek, mijn man leek de weg kwijt te zijn. We konden twee dingen doen, uit elkaar gaan of hulp inroepen van een buitenstaander. Voor het laatste hebben we gekozen.
  We zijn bij Suzana terecht gekomen. Iemand die eerst analyseert, daarna probeert te achterhalen of je wel echt verder wilt met elkaar. Dan gaat ze aan de toekomst werken dus aan de oplossing. We zijn enorm gegroeid in onze relatie. Mooi om te zien dat dat zelfs op je 50e nog kan.
  We hebben veel eye-openers aangereikt gekregen. De evaluatie was ontwapenend, zelfs Suzana moest een traantje wegpinken.
  We gaan nu een vervolgstap maken in de vorm van relaxatietherapie".

  - Margo

  "Suzana helped me to understand many unconscious patterns of my behaviour and she guided me in the process of becoming more conscious and aware. During my sessions she was very kind and patient; she really gave me time and created a safe environment where I could express myself and bring to the surface my deepest emotions that I had to deal with.
  Suzana is a therapist who helped me realizing that the power is within me and she guided me carefully in the process of healing and finding my inner purpose. I felt so much better after our 2 session and with each session I was discovering and healing new depths of my soul.

  Today, thanks to her I am full of positive energy and I feel that I am in a good path of my life". 

  - Maria

  "I truly appreciate the support from Suzana during the crisis moment of my life. She is an amazing person who shows great understanding and patience towards her clients. With her help, now I feel so much better and am emotionally stable.
  I am totally ready to face the coming challenges of life and have the courage to move forwards.

  Many thanks to Suzana for all the things she has done for me".

  - Lia

  "Het moment dat ik binnen kwam bij Suzana viel er een last van mijn schouders. Zij maakte mijn problemen, hoe groot ze ook leken, inzichtelijk en gaf concrete opdrachten om aan mezelf te werken. Het vertrouwen in mijn leven heb ik weer terug!

  - Claire
  Suzana Cvetkovic
  Suzana Cvetkovic
  Psycholoog in Eindhoven

  Beoordeling: 4.7 uit 5
  Op basis van 21 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Also in English
  • Snel op afspraak
  Bel: 085-4014720
  Suzana Cvetkovic

  Suzana Cvetkovic

  • Geen wachtlijst
  • Also in English
  • Snel op afspraak

  Psycholoog Eindhoven

  Als je bij Psycholoog Eindhoven in therapie gaat zul je merken dat jouw klacht het begin is van een positief traject en dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is. Dit is één van de redenen waarom het werk zo prachtig is. De psycholoog mag even met je meelopen en meedenken op een voor jou heel belangrijk moment in je leven. Je verandert en het is keer op keer bijzonder om dat te zien en er een beetje deel van uit te maken.

  Bel voor een afspraak!

  Psycholoog Eindhoven – Je verhaal vertellen

  Tijdens onze eerste afspraak bij Psycholoog Eindhoven gaat het over je klacht. Je krijgt bij mij de tijd om je verhaal te doen en ik luister aandachtig. Voor veel mensen is dat overigens al heel erg fijn, even heel precies vertellen waar je mee zit. Je zult merken dat je je verhaal vertelt aan een deskundige: ik vraag door, leg accenten, probeer verbanden te zien en verzamel zoveel mogelijk informatie.

  Daarna wil ik jou graag goed leren kennen. Laat ik het zo zeggen: waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik een aantal verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan. Nu wil ik er achter komen welke manier, of combinatie van manieren, het beste bij jou past.

  Tarief en duur

  Je kunt bij Psycholoog Eindhoven kiezen voor een korte of een lange afspraak. Een korte afspraak kost € 95,- en duurt 60 minuten, een lange afspraak kost €142,50 en duurt 90 minuten. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen is altijd mogelijk, maar wel uiterlijk 24 uur van tevoren. Wordt de afspraak later afgezegd dan breng ik €55,- of buiten kantoortijden €75,- in rekening.

  Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
  NIP: 203068
  NFG: 7411197138
  SRBAG: 500409

  Contact Psycholoog Eindhoven

  Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel naar mijn praktijkassistent, Ik leer je graag kennen!

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Coaching
  • Online therapie
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands
   Engels
   Kroaats

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Suzana Cvetkovic:

 • Beoordeling: 4.7 uit 5. Op basis van 21 ervaringen
 • "Door de therapie van Suzana, begrijp ik, wat het betekent om met je gevoel in contact te staan."

  - Anoniem

  "Suzana is not only a wonderful psychologist but also a very kind and nice person. Handling mental health issues and solving them is a very complicated process and she has done an incredible job when guiding me through it. She has given me emotional support, showed empathy, helped me find the reasons behind my emotions, and given direct and sincere advice when it was necessary. I wouldn't be nearly as far as I am right now without her help. I'd recommend her to anyone that needs professional support."

  - Anoniem

  "Suzana heeft ons echt inzicht gegeven waar onze relatie verbeterd kon worden."

  - Anoniem

  "Suzanna is een prettige vrouw om begeleiding van te krijgen tijdens je burn-out periode. Ze straalt warmte en begrip uit."

  - Anoniem

  "Suzanna is een topper!"

  - Anoniem

  "I enjoyed to explain my relationship situation with Suzana. She help me find a pattern I did not realize I had. Thank you!"

  - Anoniem

  Suzana helped my husband and I bring back open honest discussions in our marriage.

  - Anoniem

  Rustig, luistert goed, toegankelijk, komt met concrete tips/oefeningen.

  - Anoniem

  Suzana creëerde vanaf het eerste gesprek een open en vertrouwde sfeer waardoor ik mijn verhaal heb durven doen en mijn gedachten en emoties heb durven delen. De aanpak was vanaf het begin duidelijk, ze heeft goed doorgevraagd en bleef rustig, ook als ik emotioneel was. Daarnaast stond ze voor mij klaar als ik telefonisch hulp nodig had tussen de afspraken door.

  - Anoniem

  Ze voelt prima aan waar de schoen wringt, doch kauwt dat niet voor. Ze krijgt het voor mekaar dat je zelf tot die conclusie komt.

  - Anoniem

  Prettige rustige persoonlijkheid, verdiept zich goed in je en luistert goed. Heeft zich voorbereid voor elk gesprek en weet wat je de vorige keer verteld hebt. Geeft je de ruimte inzicht te krijgen in jezelf.

  - Anoniem

  Ze is heel rustig en stelde de juiste vragen.

  - Anoniem

  Suzana luistert, observeert en analyseert. Geeft handvatten, meningen en oplossingen waardoor problemen in één keer duidelijk en oplosbaar worden. Suzana neemt ruim de tijd waardoor je jezelf nog meer op je gemak voelt.

  - Rick

  "Het voelde voor mij persoonlijk niet goed om in een situatie te zitten waarbij je hulp nodig hebt van iemand anders, een professional, om uit het dal te komen. Desondanks hebben wij daar wel voor gekozen en achteraf ben ik daar zeer blij mee. Vanaf het begin heeft Suzana ons, voor zover mogelijk op het gemak gesteld, en vooral ons het woord laten doen.
  Elke keer slaagde zij er in om ons weer met tips naar huis te sturen waar we mee aan de slag konden. Na vijf sessies van uur vond ik het best moelijk om weer zelf verder aan de slag te gaan want we zijn er nog niet.

  Gelukkig hebben we nu wel de tips van Suzana die we in ons achterhoofd hebben en die mij en ons helpen op weg naar een gezonde en goede relatie"

  - Rob

  Wanneer je echt wilt veranderen dan ben je bij Suzana aan het juiste adres. Ik vind haar uniek in haar werkwijze. Zeer professioneel en een warme persoonlijkheid zodat ik me snel op mijn gemak voelde. Ze kan op een snelle manier doordringen tot de kern waardoor ik ook echt van binnenuit ben veranderd. Wat ik bij haar in korte tijd heb bereikt is onbetaalbaar. Suzana bedankt! Marlies.

  - Marlies

  "Suzana is een betrokken psychologe. Haar drijfveer is om mensen te helpen. Wij kwamen voor opvoedings- en relatietherapie. In tien gesprekken heeft ze ons goed begeleid.
  Ze luistert en kan de kern goed samenvatten. Op professionele wijze laat ze ons beide in onze waarde. Ze geeft inzicht en haar suggesties zijn waardevol.

  Kernwoorden zijn: professioneel, betrokken, zoekend, warm en respectvol. Wij zijn enthousiast over hoe ze ons heeft begeleid.

  - Marjan en Pieter

  "Tijdens onze relatietherapie is Suzana snel tot de kern van onze situatie gekomen en heeft ons inzichten gegeven in onszelf, de ander en onze omgeving. Alleen al door die inzichten werd ons veel duidelijk en ging veel vanzelf beter.
  Door handvatten te geven in de dagelijkse praktijk zagen wij snel resultaat en hebben we de rest in een positieve flow ervaren. Suzana zag structuren die wij niet zagen, gaf ons daar inzicht in door de juiste vragen en bood ons de sleutel tot oplossingen.
  We voelden ons meteen op ons gemak bij Suzana en hebben onze relatietherapie als zeer positief ervaren. Als het nodig is, is de drempel voor ons heel laag om nog eens terug te gaan. Iedereen die een (klein) steuntje in de rug nodig heeft raden wij dit zeker aan.

  - Marjolein en Robert

  "Begin februari bereikte onze relatie een enorm dieptepunt. Bij mij was er totale paniek, mijn man leek de weg kwijt te zijn. We konden twee dingen doen, uit elkaar gaan of hulp inroepen van een buitenstaander. Voor het laatste hebben we gekozen.
  We zijn bij Suzana terecht gekomen. Iemand die eerst analyseert, daarna probeert te achterhalen of je wel echt verder wilt met elkaar. Dan gaat ze aan de toekomst werken dus aan de oplossing. We zijn enorm gegroeid in onze relatie. Mooi om te zien dat dat zelfs op je 50e nog kan.
  We hebben veel eye-openers aangereikt gekregen. De evaluatie was ontwapenend, zelfs Suzana moest een traantje wegpinken.
  We gaan nu een vervolgstap maken in de vorm van relaxatietherapie".

  - Margo

  "Suzana helped me to understand many unconscious patterns of my behaviour and she guided me in the process of becoming more conscious and aware. During my sessions she was very kind and patient; she really gave me time and created a safe environment where I could express myself and bring to the surface my deepest emotions that I had to deal with.
  Suzana is a therapist who helped me realizing that the power is within me and she guided me carefully in the process of healing and finding my inner purpose. I felt so much better after our 2 session and with each session I was discovering and healing new depths of my soul.

  Today, thanks to her I am full of positive energy and I feel that I am in a good path of my life". 

  - Maria

  "I truly appreciate the support from Suzana during the crisis moment of my life. She is an amazing person who shows great understanding and patience towards her clients. With her help, now I feel so much better and am emotionally stable.
  I am totally ready to face the coming challenges of life and have the courage to move forwards.

  Many thanks to Suzana for all the things she has done for me".

  - Lia

  "Het moment dat ik binnen kwam bij Suzana viel er een last van mijn schouders. Zij maakte mijn problemen, hoe groot ze ook leken, inzichtelijk en gaf concrete opdrachten om aan mezelf te werken. Het vertrouwen in mijn leven heb ik weer terug!

  - Claire

  Contact

  Praktijkadres
  Cherbourglaan 53
  5627MK Eindhoven

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.