Maudy van Guldenaar

Psycholoog Eindhoven

We gaan samen op zoek naar jezelf, wat zijn je onzekerheden, je angsten en de patronen waarin je rond draait. Op de manier leer jezelf steeds beter kennen. Psycholoog Eindhoven laat je zien dat het ook op een andere manier kan en wat je hier aan kunt doen.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in mijn praktijk in Helmond.

Psycholoog Eindhoven

Allereerst zal ik je gemak stellen. Je bent geen nummer, geen willekeurige bezoeker in een klinische omgeving. Ik wil je een beetje thuis laten voelen. Dat is letterlijk zo; de sfeer is aangenaam en informeel. Maar het is ook figuurlijk zo: Ik brengen je weer thuis, naar de waarden, wereld en wensen die jou bepalen en die jouw leven zo bijzonder en fijn kunnen maken.

De eerste sessies gebruiken we om een indruk te krijgen van wat er speelt, waar je uit wilt komen en wat we nodig hebben om dat te bereiken. Vervolgens gaan we het samen doen. Jij vindt de oplossingen, jij brengt ze in de praktijk. En voor je het weet sta je weer dichter bij jezelf.

Tarief en duur

Voor een individuele afspraak bij Psycholoog Eindhoven betaal je € 95 voor een sessie van 60 minuten. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Eindhoven

Wil je meer weten over psychologen in Eindhoven of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Eindhoven ter attentie van Maudy van Guldenaar. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog Eindhoven – Over Maudy van Guldenaar

Maudy ziet het als taak om obstakels en belemmerende gedachtes voor groei weg te nemen. Samen met de cliënt moeten die obstakels eerst  zichtbaar en hanteerbaar gemaakt worden om ze vervolgens te minimaliseren door ze uit te dagen. Samen met de cliënt kijkt zij welke aanpak het beste aansluit bij diens behoeften.

Contact met Psycholoog Eindhoven

Wil je meer weten over psychologen in Eindhoven of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Eindhoven ter attentie van Maudy van Guldenaar. Ik leer je graag kennen!

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Rouw en verliesverwerking
 • Trauma

Behandelvormen

 • Kinderpsycholoog
 • Relatietherapie

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Ik maakte het moeilijker dan het was. Ondanks dat ik veel verdriet heb om het plotselinge overlijden van mijn vader na een kort en hevig ziekbed heb ik me bij Maudy aangemeld. Ik was bang dat ik een enorme terugval zou krijgen na de begrafenis.

Ik vond het erg spannend om te komen, maar eenmaal binnen was deze spanning snel weg en stelde Maudy mij erg op mijn gemak. Nadat Maudy mij de rouwfases duidelijk had gemaakt, en gewerkt heeft met imaginaire exposure, vielen de puzzelstukjes op zijn plek. Door haar gesprekken heb ik inzicht gekregen in de gevoelens en pijn in plaats van dat deze mij angstig maken. Maudy bedankt.

- M.K.

Contact

Praktijkadres

Raiffeisenstraat 11

5611CH Eindhoven


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Maudy van Guldenaar
Maudy van Guldenaar
Psycholoog in Eindhoven
 • Beoordeling: 5 uit 5
  Op basis van 1 ervaring
 • Relatietherapie