Kim Biesmans

Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Ik weet hoe je in een moeilijke situatie in beweging kan komen. Als je bij mij in therapie komt, dan zul merk je dat jouw klacht het begin is van een positief traject. En dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is.  Klinisch neuropsycholoog Eindhoven helpt je weer op weg.

Bel voor een afspraak!

Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Op onze eerste afspraak gaat het over je klacht. Je krijgt bij mij de tijd om je verhaal te doen, en ik luister aandachtig. Voor veel mensen is dat overigens al heel erg fijn, even heel precies vertellen waar je mee zit.

Je zult merken dat je je verhaal vertelt aan een deskundige: ik vraag door, ik leg accenten, ik probeer verbanden te zien en verzamel zoveel mogelijk informatie.

Daarna wil ik jou graag goed leren kennen. Laat ik het zo zeggen: waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik een aantal verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan. Nu wil ik er achter komen welke manier, of combinatie van manieren het beste bij jou past.

Collega’s in mijn praktijk

In mijn praktijk werk ik samen met Lisanne Schreurs (Psycholoog) en Ellen Frunt (Orthopedagoog ) hun nemen een deel van de behandelingen waar in mijn praktijk.

Aangesloten bij

BIG registratie 29918140525
NIP; Nederlands Instituut van Psychologen

Tarief en duur

Een afspraak duurt 45 minuten en kost 101 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik 45 minuten de tijd en reken ik 175 euro. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 8 behandelingen nodig.

Contact met Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan doen, bel of mail dan gerust. Stel meteen jouw vraag aan mijn praktijkassistente, bel 085-4014720 en stel je vraag.

Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven – Over Kim Biesmans

Zoals ik in het leven sta, zo sta ik in mijn werk: met de drang om te groeien, te verdiepen, te verrijken. Ik weet hoe je in een moeilijke situatie in beweging kan komen.

Ik wil het allemaal weten. Als mens, maar ook als jouw psycholoog. Je zult merken dat jouw klacht het begin is van een positief traject. En dat uiteindelijk niet alleen je klacht verholpen is, maar je hele leven een beetje ‘rijker’ is.

Dat is één van de redenen waarom mijn werk zo prachtig is. Ik mag even met je meelopen en meedenken op een voor jou heel belangrijk moment in je leven. Je verandert; dat is voor mij keer op keer bijzonder om te zien, er een beetje deel van te zijn.

Contact met Klinisch Neuropsycholoog Eindhoven

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan doen, bel of mail dan gerust. Stel meteen jouw vraag aan mijn praktijkassistente, bel 085-4014720 en stel je vraag.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Rouw en verliesverwerking
 • Slaapproblemen
 • Trauma

Behandelvormen

 • Coaching
 • Oplossingsgerichte therapie
 • Relatietherapie
 • Talen

  Engels

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Wat voor mij heel goed geeft gewerkt, is de combinatie van uitleggen en begeleiden. Uitleggen hoe dingen werken in het brein en wat dat tot gevolgen heeft/kan hebben. Mij stimuleren om na te denken over de kern van mijn probleem, vervolgens mij te begeleiden bij het (zelf) zoeken naar oplossingen en zo nodig aan te vullen en/of bij te sturen

- Yvonne

Contact

Praktijkadres

Kennedyplein 200

5611ZC Eindhoven


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Kim Biesmans
Kim Biesmans
Klinisch Neuropsycholoog in Eindhoven
 • Beoordeling: 5 uit 5
  Op basis van 6 ervaringen
 • Also in English
 • Snel op afspraak
 • Relatietherapie