Cliënt ervaringen Suzana Cvetkovic

Cliënt ervaringen Suzana Cvetkovic

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Marlies
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Wanneer je echt wilt veranderen dan ben je bij Suzana aan het juiste adres. Ik vind haar uniek in haar werkwijze. Zeer professioneel en een warme persoonlijkheid zodat ik me snel op mijn gemak voelde. Ze kan op een snelle manier doordringen tot de kern waardoor ik ook echt van binnenuit ben veranderd. Wat ik bij haar in korte tijd heb bereikt is onbetaalbaar. Suzana bedankt! Marlies.

Margo
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Begin februari bereikte onze relatie een enorm dieptepunt. Bij mij was er totale paniek, mijn man leek de weg kwijt te zijn. We konden twee dingen doen, uit elkaar gaan of hulp inroepen van een buitenstaander. Voor het laatste hebben we gekozen.
We zijn bij Suzana terecht gekomen. Iemand die eerst analyseert, daarna probeert te achterhalen of je wel echt verder wilt met elkaar. Dan gaat ze aan de toekomst werken dus aan de oplossing. We zijn enorm gegroeid in onze relatie. Mooi om te zien dat dat zelfs op je 50e nog kan.
We hebben veel eye-openers aangereikt gekregen. De evaluatie was ontwapenend, zelfs Suzana moest een traantje wegpinken.
We gaan nu een vervolgstap maken in de vorm van relaxatietherapie".

Rob
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Het voelde voor mij persoonlijk niet goed om in een situatie te zitten waarbij je hulp nodig hebt van iemand anders, een professional, om uit het dal te komen. Desondanks hebben wij daar wel voor gekozen en achteraf ben ik daar zeer blij mee. Vanaf het begin heeft Suzana ons, voor zover mogelijk op het gemak gesteld, en vooral ons het woord laten doen.
Elke keer slaagde zij er in om ons weer met tips naar huis te sturen waar we mee aan de slag konden. Na vijf sessies van uur vond ik het best moelijk om weer zelf verder aan de slag te gaan want we zijn er nog niet.

Gelukkig hebben we nu wel de tips van Suzana die we in ons achterhoofd hebben en die mij en ons helpen op weg naar een gezonde en goede relatie"

Claire
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Het moment dat ik binnen kwam bij Suzana viel er een last van mijn schouders. Zij maakte mijn problemen, hoe groot ze ook leken, inzichtelijk en gaf concrete opdrachten om aan mezelf te werken. Het vertrouwen in mijn leven heb ik weer terug!

Lia
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"I truly appreciate the support from Suzana during the crisis moment of my life. She is an amazing person who shows great understanding and patience towards her clients. With her help, now I feel so much better and am emotionally stable.
I am totally ready to face the coming challenges of life and have the courage to move forwards.

Many thanks to Suzana for all the things she has done for me".

Marjolein en Robert
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Tijdens onze relatietherapie is Suzana snel tot de kern van onze situatie gekomen en heeft ons inzichten gegeven in onszelf, de ander en onze omgeving. Alleen al door die inzichten werd ons veel duidelijk en ging veel vanzelf beter.
Door handvatten te geven in de dagelijkse praktijk zagen wij snel resultaat en hebben we de rest in een positieve flow ervaren. Suzana zag structuren die wij niet zagen, gaf ons daar inzicht in door de juiste vragen en bood ons de sleutel tot oplossingen.
We voelden ons meteen op ons gemak bij Suzana en hebben onze relatietherapie als zeer positief ervaren. Als het nodig is, is de drempel voor ons heel laag om nog eens terug te gaan. Iedereen die een (klein) steuntje in de rug nodig heeft raden wij dit zeker aan.

Maria
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Suzana helped me to understand many unconscious patterns of my behaviour and she guided me in the process of becoming more conscious and aware. During my sessions she was very kind and patient; she really gave me time and created a safe environment where I could express myself and bring to the surface my deepest emotions that I had to deal with.
Suzana is a therapist who helped me realizing that the power is within me and she guided me carefully in the process of healing and finding my inner purpose. I felt so much better after our 2 session and with each session I was discovering and healing new depths of my soul.

Today, thanks to her I am full of positive energy and I feel that I am in a good path of my life". 

Marjan en Pieter
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Suzana is een betrokken psychologe. Haar drijfveer is om mensen te helpen. Wij kwamen voor opvoedings- en relatietherapie. In tien gesprekken heeft ze ons goed begeleid.
Ze luistert en kan de kern goed samenvatten. Op professionele wijze laat ze ons beide in onze waarde. Ze geeft inzicht en haar suggesties zijn waardevol.

Kernwoorden zijn: professioneel, betrokken, zoekend, warm en respectvol. Wij zijn enthousiast over hoe ze ons heeft begeleid.

Rick
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Suzana luistert, observeert en analyseert. Geeft handvatten, meningen en oplossingen waardoor problemen in één keer duidelijk en oplosbaar worden. Suzana neemt ruim de tijd waardoor je jezelf nog meer op je gemak voelt.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Suzana Cvetkovic